בעוד 12 יום זה חוזר...

ניר4819

New member
בעוד 12 יום זה חוזר...

אז מה נאחל לעונה השניה? והאם מישהו כבר הספיק לעשות סיבוב שני על הראשונה? (אני שוקל לעשות את זה בסופ"ש הבא - הקרוב יוקדש לרענון בעונה האחרונה של מד מן, לפני שהחדשה עולה).

mentta

New member
חחח, סיבוב שני.

מצחיק. :-):

האמת שמהטריילרים, התמונות ופיסות המידע שקיבלתי עד כה, הספקתי לפתח תקוות וציפיות ענקיות. אני מקווה לא להתאכזב... :\

אבל כן ראיתי הבזקים של סצנות שאני בטוחה שיעצבנו את מעריצי הספרים בכל העולם. סצנת סקס של מארגרי ורנלי? באמת? לא יודעת מה זה אמור להביע.

אני פשוט מחכה שהאובססיה תחזור... פרק בשבוע יהיה קשה.

itaipee

New member
תמיד אפשר להתאפק חודשיים ואז לראות הכל במכה

לגבי רנדלי - זה היה קטע די עקרוני שמארגרי נשארה בתולה - אחרי רנדלי. לדעתי איזה קטע של פיתוי לא מוצלח שלה שאחריו רנלי יכריז שהוא יממש את הנישואים כאשר הוא יישב בכס הברזל הוא משהו כזה

mentta

New member
יכול להיות,

אבל תמיד הנחתי שמארגרי יודעת שרנלי ולוראס הומוסקסואלים ומאוהבים, ושהיא מבינה שהיא מתחתנת עם רנלי ממניע פוליטי בלבד. למה שהיא תנסה לפתות אותו? אולי זה רק יהיה כדי לעשות הצגה לאנשים שמחכים בחוץ עם כוסות צמודות לדלת בטקס ההשכבה. שזה, דרך אגב, אחד הדברים היותר מזעזעים שמרטין המציא... או שזה היה קיים איפשהו ולא ידעתי?

ואממ...כן, אין מצב שאני מתאפקת חודשיים. :-):

yohansb

New member
הסדין עם הדם

מרטין אולי לקח את הרעיון קצת רחוק , אבל הוכחת ביתוק הבתולין ידועה מימים קדומים ביותר כמו מה שכתבתי בכותרת.
אני כבר צפיתי בסדרה פעמיים ויצא לי לראות חלקי פרקים פה ושם, בצפייה השנייה מתגלים עוד פרטים , אבל פעמיים זה בהחלט מספיק. יש לי ציפיות רבות לעונה הבאה, למרות הפגמים המסוימים(אותי בעיקר מעצבנת השחקנית שמגלמת את סרסיי).

לא ידעתי שיש סצינה בין מרג'ריי לרנלי וזה בהחלט פוגם בעיקרון של הבתולה הקדושה אחרי שני מלכים , אבל נחכה ונראה במה מדובר. רציתי לראות את מקנולטי בתפקיד סטאניס אבל זה לא יצא אל הפועל. יש דמויות חדשות ומעניינות נקווה שהליהוק והמשחק יתאימו, בעיקר מעניינים אותי מליסנדרה, דאבוס וסטאניס. וגם זה עם השם הבלתי אפשרי מבין רבים חסר הפנים מהארנהול.

mentta

New member
את עניין הסדין אני מכירה,

התכוונתי בעיקר לכל התהליך הזה שחבורת אנשים מהמין השני מפשיטים אותך תוך סיפור בדיחות גסות ואז זורקים אותך לחדר השינה ונשארים להקשיב. קצת טראומטי לפעם הראשונה, וגם בכלל...

itaipee

New member
באצולה של צרפת זה היה נהוג

האצילים היו באים לראות את המשכב הראשון של בני הזוג

ניר4819

New member
אני מניח שאתה מתכוון לשחקן

שמגלם את מקנולטי ב"סמויה". אני רציתי לראות אותו כדאבוס, לדעתי הוא ממש מתאים לתפקיד הזה, וחבל שלא קיבל אותו. את תפקיד סטאניס הייתי נותן לאיין מקשיין הנהדר מ"דדווד".

yohansb

New member
אכן

דיברתי עליו(דומיניק ווסט) ואחרי שראיתי אותו בסרט היסטורי אני משוכנע שהוא היה מתאים לתפקיד. את מקשיין אני מכיר מעמודי תבל והוא בהחלט שחקן נהדר, לצערי לא ראיתי דדווד. מההצצה הקטנה לדאבוס הוא נראה כליהוק מוצלח ביותר נקווה שלא אתבדה.

ניר4819

New member
איזה סרט היסטורי?

ומקשיין היה נהדר בעמודי תבל. הוא תמיד טוב בתפקיד הנבל:)

yohansb

New member
סנטריון

כך קראו לסרט כמדומני . מקשיין בהחלט נבל מעולה, גם "ליסה ארין" ממשחקי הכס שיחקה בעמודי תבל אגב .

mentta

New member
נכון!

עכשיו הבנתי מאיפה היא מוכרת לי. תודה!

ניר4819

New member
למה אני לא זוכר אותה?

את מתיו מקפאדן בתפקיד האח פיליפ הטוב אני דווקא זוכר היטב. ואם אתה חושב שמקשיין נבל מעולה בזכות עמודי תבל, צפה בדדווד. זו הסדרה שהפכה אותו לכוכב, ואל סוונרנג'ן - הדמות שהוא מגלם שם - היא מדמויות הנבלים הגדולים והאהובים עלי ביותר.

mentta

New member
אני לא בטוחה איך קראו לה,

אולי אגנס? היא היתה אשתו של טום, זו שמתה בלידה של הבן שהוא כמעט נטש.

ellendili

New member
לא מתכננת סיבוב שני.

לא נהנתי מהעונה הראשונה עד כדי כך ואת העלילה אני גם ככה מכירה מ4 הקריאות של הספר. חוץ מזה רק להיזכר בפרצוף הסתום של ג'ון עושה לי בחילה קשה :-(
אבל כמובן שאצפה בעונה השנייה. ביס, לא אונליין. ולמען האמת גם לא מדאיג אותי ההפרש השבועי בין הפרקים. זה לא שיש מתח... בקיצור - הציפיות נמוכות. אולי אני אופתע לטובה?

nathaliesh

New member
מרגישה כמוך, אראה כמובן

בעיקר בגלל שאני מרטין אובסס, אבל אין לי כ"כ ציפיות אחרי העונה הראשונה. מקווה להיות מופתעת לטובה בענק

למעלה