בעוד שבוע אני חוזר

על האש

New member
בעוד שבוע אני חוזר

ואני אטפל כבר בכל ההתנגחויות הללו המתחרשות שפורום. אני נעדר מחוסר ברירה ולא מתוך רצון. ונחזיר את הסדר על כנו.

the red king

New member
אני לא מבין על מה אתה מדבר

ממש אין פה התנגחויות בפורום. ואם אתה מתכוון לקטע שלי עם אבי אז הז היה סתם ומצידי תעיף אותי עוד היום. זה מעצבן שאתה משחק אותה ככה ברמזים.

על האש

New member
ילד תרגיע קצת את הגישה שלך

אבי תרם לפורום דברים,שעדיין לא תרמת. ויש דרך להביא לביטוי דברים מסויימים. לא הייתי כאן תקופה ארוכה. ועכשיו ננהל ת'דברים בדרכי שלי.

the red king

New member
מה קשור "תרגיע את הגישה שלך"?

אני עם גישה רגועה מאוד, פשוט אני לא מבין למה אם משהו נגמר צריך עוד פעם להוסיף קרשים למדורה מה שנקרא ולרמוז ככה. כמובן שאני מבין שאבי תרם כאן הרבה מעצמו והכל, אבל זה לא אומר שאם תרמת הרבה אז מותר לך פתאום להשתלח באנשים, ואני לא יודע, אם לפחות היתה סיבה, אבל אין ולא היתה כאן ש-ו-ם סיבה, ואם אתה חושב שאני הוא זה שכביכול "פתחתי" בהעלבות אז שתדע שאחרי שראיתי איך הוא מדבר באמת חשבתי שהוא אוהד בית"ר כי גם הייתי מבולבל אחרי שאיזה אוהד בית"ר אחר נכנס והתחיל קצת לקלל פה אנשים אז הוא אמר לו שלום ומה קורה אז חשבתי שהוא גם אוהד בית"ר כזה שמחובר לאוהדי הפועל. ואם כשאתה אומר "עכשיו ננהל ת'דברים בדרכי שלי" אתה מתכוון שלא העפת אותי רק בגלל שלא התעסק בפורום בזמן האחרון או שרק בגלל שיואב החליט לא להעיף אותי/השפיע עליך לא להעיף אותי ולמעשה רצית בכך, אז אני מודיע לך כבר עכשיו כמו שכבר אמרתי שווקשה, אתה יכול להעיף אותי רק אל תאיים עלי ככה.

יואב ק.

New member
מצטער על ההעלמות

לא הייתי בבית משישי עד אתמול, אבל עם החזרה של עופר אנחנו נדאג לסדר ונקיון בפורום כמו שצריך. החופש נגמר, לא רק בלימודים, הסדר יוחזר והפורום ישוב לימיו הנעימים והטובים.

למעלה