בעודי שומע גלגלץ

talrv

New member
אהה..

אני שנה מעלייך.. וגם בכיתה ח´ הייתי בא´.. אבל בגלל שזה אוף טופיק לחלוטין, אני יכולה לעזור לך אם תרצי באייסיקיו או באימייל (מסרים אישיים רק אם ממש ממש איך לך שום דבר אחר..) ICQ - 98051730 E-mail: [email protected] [email protected]

B a n j o

New member
What´ u talkin´ about Willis ?

גאומטריה? קה פסה ? בעיות הוכחה ? הא !!!!! זה הדבר הזה שמלמדים בבי"ס שאף אחד אף פעם לא הבין. אז תנו לי לומר לכם משהו, שלא יבלבלו לכם את המוח, אח"כ בחיים אתם ממש (
) לא צריכים את זה !

לא זוכרת

שהרגשתי אי פעם צורך מסויים במתמטיקה בחיים. לא, לא הסתכלתי על פירמידה וחשבתי איך לחשב את שטחה, וגם לא דמיינתי אנשים רואים ובלתי נראים וניסיתי להעלות אותם בריבוע. אם זה עוזר לך איכשהו לצחוק לאידי, גם אני עדיין מלומדי המתמטיקה. ואל.

B a n j o

New member
כן, זה די מצחיק...

אבל שיעור 1 עזר לי וזה כלכלת-בית מהיסודי

WillowFreak

New member
גם לי... למדתי להכין סוכריות סומסום

תארו לכן את חיי בלי המידע הנחוץ הזה ?

B a n j o

New member
זה לא באמת עזר לי

אבל אני טבח עכשיו אז אפשר למצוא קשר....

ANGEL N

New member
מה קרה לך ולנטיין????

כשהיית במיצריים וראית את הפרמידות לא רצית לדעת את אורך היתר? אני ממש לא מבין אותכם גיאומטריה זה אחד השימושים הכי חשובים בחיים שלי. אפילו כשאני אוכל מסטיק בזוקה (יש את זה עדיין?) אני מחשב את כל האורכים בהנחה שהם מחולקים לשני משולשים זהים אבל לא חופפים. חוץ מזה אני גם מחשב את הזויות את יודעת ככה סתם להנאתי. זה ממש כיף !! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, כוס אמא של הגיאומטריה הזאת, נראה לי שבחיים לא הצלחתי לפתור תרגיל כזה ובבגקות יש רק שאלה אחת כזאת אז אין מה להתרגש.

14מתן

New member
אוקי אנשים

אל תשנאו אותי אבל... גאומטריה זה לא קשה... סיימתי את כתה ט´ עכשיו ב100 בציון השנתי (מוח) אם את צריכה עזרה תפני אליי בהודעות

ANGEL N

New member
חכי לכיתה יא יב, שם זה כבר הרבה...

הרבה יותר קשה. תלוי כמה יחידות תלמדי שם

אז כבר בט´

עובדים קשה, ט´ זה הבסיס למתמטיקה שאחר כך.. לא כדאי לזלזל בכיתה הזאת, מנסיון. ואל.

WillowFreak

New member
איך זה שאת עדיין מתענה עם מתמטיקה?

בגרויות? השלמות? יש לי 3 בגרויות בינואר.. (לא נכשלתי!!! דחיתי!! אני לא מהנכשלים... תודה לאל עברתי את הבגרויות בציונים מעולים... נקווה שזה ימשך כך..) רק בגלל זה אני חוזרת לארץ... Damn it!!

WillowFreak

New member
אני?

חלילה... אני סיימתי תיכון השנה... (yey me!!!) כיום אדם חופשי... אבל רציתי לעשות קצת חיים בשמינית ולהקל על הלחץ של הבגרויות אז דחיתי 3מהן... או שבכלל את התכוונת לזה שאת שביעיסטית?

אכן לזה התכוונתי..

בתשובה לשאלתך מדוע אני מתענה עם מתמטיקה.. זו היתה שאלה שמכוונת אלי, אני מניחה? (לפעמים אינטרנט זה לא דבר כ"כ יעיל..) ואל.

btvs

New member
זה ידוע!!!

כמעט כל מה שאנחנו לומדים בבית זפר לא ממש מועיל לנו בחיים האמיתיים. זה כאילו שאני נכנסת למכולת לקנות חלב ומתחילה להציב X ולחשב את השטח שלו! בכלל... למה צריך בגרויות?! זה הדבר הכי סתום בעולם! ולמרות כל הנ"ל אני ממשיכה ללמוד ולחרוש כי זה מה יש... נקודת האור היחידה שלי ביום לימודים זה שאני יודעת שכשאני יחזור הבייתה אז יחכה לי פרק של באפי! איזה ציור יפה, נכון?!

למעלה