בעודי שומע גלגלץ

android

New member
בעודי שומע גלגלץ

תנחשו מה אני שומע? את שיר הפתיחה של באפי מפתיע הא?

Idomania

New member
בדיוק מה שבאתי לכתוב!

אבל לא שמעתי.. ידידה שלי אמרה לי שהיה...

B a n j o

New member
מה ?

איפה? מתקפת מנגינת הבאפי על ישראל ! סוף סוף אלוהים (ג´וס) שם אלינו לב....

14מתן

New member
אמרו שזה השיר של באפי ?

אני לא מצליח לדמיין את השיר של באפי ברדיו...

Buffybot

New member
ווי

זה ממש מתחיל להיות מוזר! איך הייתה המוסיקה, בתור רקע לפירסומת או ממש כאחד מהשירים שהשמיעו?

buffstar

New member
אוף איך פיספסתי...

אבל זה כולה חצי דקה , מה הם סתם שמו את זה?!

max2k

New member
../images/Emo10.gif

אני מבין שכולכם בקטע של להכניס את הסכין בגב. ואז כשזה לא כ"כ כואב לסובב אותו.

hospital_food

New member
אני משער

ששמעתם את זה "בהקצה"(תוכנית מוסיקה אלטרנטבית) , אייל פרידמן העורך והמגיש שם אתמול שוב את הקטע(לא שמעתי, כך נודע לי) אבל זה לא המקורי, מה שהוא שם זה קאבר של הלהקה המצויינת breeders שהופיע בפרק של באפי ביום שלישי האחרון בארהב. התכנית משודרת מימי ראשון עד רביעי , מעשר בלילה עד חצות. הוא בטח ישים את זה שוב, אז תקשיבו :)

hospital_food

New member
אופס

לא שמתי לב שההודעה נכתבה אתמול, אז תשכו מ" שם אתמול שוב את הקטע". :)

ANGEL N

New member
זה ממש לא בסדר...

אני התכוונתי להיות השדרן הראשון ששם את מנגינת הפתיחה של באפי וגם של אנג´ל, וכמובן את המנגינות היפות כמו המנגינה שבה באפי מתה, המנגינה מהעונה השניה וכמובן שהמנגינה של העונה השניה של אנג´ל שבו הוא מבין כמה העולם מסריחחחחחחחחחחחחח! אבל מכיון שאני לא אהיה שדרן כנראה עדיף שמישהוא אחר ישדר את זה!

ANGEL N

New member
זה ממש לא בסדר...

אני התכוונתי להיות השדרן הראשון ששם את מנגינת הפתיחה של באפי וגם של אנג´ל, וכמובן את המנגינות היפות כמו המנגינה שבה באפי מתה, המנגינה מהעונה השניה וכמובן שהמנגינה של העונה השניה של אנג´ל שבו הוא מבין כמה העולם מסריחחחחחחחחחחחחח! אבל מכיון שאני לא אהיה שדרן כנראה עדיף שמישהוא אחר ישדר את זה!

dawn 14

New member
שאלה מטומטמת ולא קשורה לבאפי

משהו פה יודע או יודעת לפתור בעיות הוכחה בגאומטריה??

dawn 14

New member
לא זה לא זה

אני ממש לא יודעת איך פותרים בעית הוכחה אני עדיין לא הבנתי את זה אבל אני גאונה במתמטיקה זה רק שבגאומטריה יש לי קצת בעיות אז אם משהו יכול להסביר לי אז אני מודע לו.

lotd

New member
join the club

גם לי אין מושג מהחיים שלי בגאומטריה ומחר יש לי מבחן...

android

New member
זה באמת היה

בערך קאבר(הם המקוריים אם אני לא טועה) שמו את הקטע של ה30 שניות זה היה ממש שוק לשמוע את הTHEME בגלגלץ (מה הקשר?) אבל השדרן אמר שגם הוא חובב באפי(צריכים לדבר איתו...) זה היה ענק
(סורי נפלתי על הראש היום....)

talrv

New member
אני יודעת!!

ובדיוק היום סיימתי את המבחן במתמטיקה שהתכוננתי אליו ימים שלמים! באיזה כיתה את "דאון14"?

למעלה