בעד ../images/Emo45.gif ונגד ../images/Emo31.gif
והפעם משהו שלא קשור לצופים..... והנה הנושא: "כוכב נולד" מה דעתכם על התוכנית? הרעיון שלה נחמד אבל הביצוע לא משהו לפי דעתי... ובגלל זה אני שם
אחד גדול! והנה חפירה קצרה כדי להסביר- מצד אחד התוכנית יכולה להיות קרש קפיצה שממש עוזר ליוצרים וזמרים צעירים. ***אבל*** מצד שני מי שמצביע זה בעיקר נוער שמעריץ את המשתתפים ולא תמיד מי ששר יותר יפה נבחר.....הרבה פעמים זה מי שנראה יותר יפה..... חוץ מזה, אם תשאלו אותי המצב של המוסיקה הישראלית בארץ לא משהו....טוחנים שירים עוד ועוד ועוד ועוד....... כבר קשה למצוא אנשים שמלחינים לעצמם שירים.....שלא נדבר כותבים......... מה שאני מנסה לומר פה שה"מוסיקה" שעושים בכמה שנים אחרונות (כמובן שיש יוצאים מן הכלל) הפכה ליהיות מאוסה....כשכל מה שצריך לעשות כדי להתפרסם זה חשבון בנק מנופח, שיער בלונדיני וציצים גדולים(רוני סופרסטאר לדוגמה) (לא רוצה להשמע מגעיל אבל סתם לקחתי דוגמא.....) וכוכב נולד לא משפרת את העניין.... עוד משהו שקורה זה שילדים ששומעים שיר יפה בכוכב נולד לרוב לא יודע מי המבצע המקורי שלו.....עצוב....... פה סיימתי לחפור...תורכם עכשיו
והפעם משהו שלא קשור לצופים..... והנה הנושא: "כוכב נולד" מה דעתכם על התוכנית? הרעיון שלה נחמד אבל הביצוע לא משהו לפי דעתי... ובגלל זה אני שם