בעד
ונגד

YogevLevi

New member
בעד ../images/Emo45.gif ונגד ../images/Emo31.gif

והפעם משהו שלא קשור לצופים..... והנה הנושא: "כוכב נולד" מה דעתכם על התוכנית? הרעיון שלה נחמד אבל הביצוע לא משהו לפי דעתי... ובגלל זה אני שם
אחד גדול! והנה חפירה קצרה כדי להסביר- מצד אחד התוכנית יכולה להיות קרש קפיצה שממש עוזר ליוצרים וזמרים צעירים. ***אבל*** מצד שני מי שמצביע זה בעיקר נוער שמעריץ את המשתתפים ולא תמיד מי ששר יותר יפה נבחר.....הרבה פעמים זה מי שנראה יותר יפה..... חוץ מזה, אם תשאלו אותי המצב של המוסיקה הישראלית בארץ לא משהו....טוחנים שירים עוד ועוד ועוד ועוד....... כבר קשה למצוא אנשים שמלחינים לעצמם שירים.....שלא נדבר כותבים......... מה שאני מנסה לומר פה שה"מוסיקה" שעושים בכמה שנים אחרונות (כמובן שיש יוצאים מן הכלל) הפכה ליהיות מאוסה....כשכל מה שצריך לעשות כדי להתפרסם זה חשבון בנק מנופח, שיער בלונדיני וציצים גדולים(רוני סופרסטאר לדוגמה) (לא רוצה להשמע מגעיל אבל סתם לקחתי דוגמא.....) וכוכב נולד לא משפרת את העניין.... עוד משהו שקורה זה שילדים ששומעים שיר יפה בכוכב נולד לרוב לא יודע מי המבצע המקורי שלו.....עצוב....... פה סיימתי לחפור...תורכם עכשיו

liss 8D

New member
מחזקת../images/Emo45.gif

אחלה רעיון והכל, כמו שאמרת - התוכנית יכולה לשמש כאחלה קרש קפיצה אבל באמת, לרוב, מתפספס הרעיון. בנוסף, אני חושבת שכזמר, מאוד חשוב שלא לוותר על כל ה"דרך לפסגה', שחבל שזמר יפספס את השפשוף הזה, הניסיון שאשפר לצבור בדרך הזו. אבל מה שקורה, זה - שבסופו של דבר, זה שקורץ מחומר של זמר ויוצר איכותי - מוצא את מקומו בביצה הזו וקשה מאוד לפספס מי מפלטי הפיינליסטים של כוכב נולד אכן עושה ושווה משהו, ומה קרה גם עם אלו שלא הצליחו להתברג לשלישיה הסופית. פשוט חיזוק גדול גדול למה שאמרת לגבי השירים והמוזיקה בארץ. פשוט עצוב לשמוע את 'ים של דמעות' וכשישאלו "של מי השיר?" התשובה תיהיה 'נינט טייב'.

דורסבג

New member
אני אחזק את שניכם...

אממ הקטע של מה שאמרת שהם לא משתפשפים מספקי זה נכון כי אז הם מגיעים לפסגה ומבקלים את השוק של החיים שלהם והכל קורה במכה אחת ולא ממש הדרגתי כמו שאמור להיות . התוכנית עצמה היא יותר מדי מיינסטרימית, הם מחפשים אומנים שמתאימים בדיוק למה שהציבור מחפש לשמוע ולהלך רוח שיש בכל שנה, ולאו דווקא אומנים שמביאים איזה חידוש משלהם, סגנון משלהם, ודברים כאלו. למרות שיש כמה מבוגרי כוכב נולד שאני מאוד מעריך כאומנים אני עדיין נאלץ להסכים עם הטענות של שניכם.

YogevLevi

New member
לא צריך ללכת עם דוגמאות כ"כ רחוקות

אני בספק אם מישהו יודע מי המצע המקורי של "צילו של יום קיץ" שמשמו עם הגיטרה בתוכנית הראשונה נראה לי.....

נוי514

New member
יזהר אשדות ../images/Emo9.gif

אבל זה נכון. לכל דבר היתרונות והחסרונות שלו - בעזרת התוכנית הנוער מכיר שירים שהיו להיטים לפני 20 שנה, וזה מאוד טוב, אך כשילדים בטוחים שהשיר "הנני כאן" שייך להראל סקעת, זה קצת עצוב.

ונטורי

New member
אני לא חושב ממש ככה..

קודם כל בואו לא נשכח שזאת אמורה להיות תוכנית בידור ולא נגזים אם מה שעושים ממנה.. ואני חושב שהיא יכולה להיות קרש קפיצה שרק אמן אמיתי יכול להצליח ממנו כי עובדה מתוך 50 שנחשפו אנחנו שומעים עכשיו בערך רק על איזה 6-7 זמרים וכל השאר סתם נעלמים תוך שנה שנה וחצי.. לדוגמא עונה שלישית שנמחקה בכלל.. אתם סתם עושים מזה יותר מידי כולה תוכנית בידור..

למעלה