בעד נגד!

תחיה

New member
בעד נגד!

בעזר"ה רציתי לראות מה דעתכם בנושא המאחזים! מי בעד המאחזים? מי נגד המאחזים? למה צריך מאחזים? למה לא צריך!

eviv

New member
נגד מוחלט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מדובר על עבירה על החוק של מדינת ישראל ההתנחלויות הן חוקיות המאחזים לא... אני לא תומך בתנועות משחיות אלו ואחרות שהתכלית שלהם זה לשים עובדות בשטח. חשוב לציין שמה שהם עושים פוגע בצורה אנושה בכפרים ערבים שקטים בשטחים שלהם. למשל במאחז שליד ההתנחלות תמר יש כפר. אחרי התנכלות של אנשי המאחז הבילתי חוקיים נשארו מהכפר הערבי שליד כ2 אערבים זקנים שהתיאשו מההתנכלות הבילתי פוסקת... כל האנשים שצועקים נגד הסרבנים אנא אימרו לי מה ההבדל של עבירה על חוק זה או חוק אחר? האם המטרה השונה היא זאת שמצדיקה את העבירה על חוק של מדינת ישראל?

nO FIR

New member
אין דרך אחרת....

אני תומך נלהב של ההתנחלויות והמאחזים[חוקיים ולא חוקיים כאחד]!! ארץ ישראל הובטחה לאבותינו הקדושים-שזה כולל בין היתר את המקומות עליהן מוקמים המאחזים-האנשים שמקימים את המאחזים הם אנשים אידיאליסטים ונאמני ארץ ישראל וחשובה להם מאוד הגשמת אותה ההבטחה-לכשאגדל אשאף גם אני לגור במקום שמחזק את יישוב הארץ ובטחונה[והמאחזים וההתנחלויות הם בהחלט מקומות כאלה..]

מוצארט

New member
וואי וואי וואי,

עכשיו הסתבכת עם אביב!

nO FIR

New member
...אני הסתבכתי?????

אני מאמין שגם אביב יתעורר מהחלום בו הוא נמצא ויבין שאין דרך אחרת.....

אני בעד.

רק בגלל העובדה שזו מדינת ישראל וכל השטח מבחינתי מוכשר להתיישבות. אני לא מבינה איך אפשר לשים גבול דמיוני-או שלא... ועוד בדמות חיילים שלנו כדי להפריד בין אדמה לאדמה. הכל שלנו איך מעבירים כאלה גבולות?

eviv

New member
למדינה יש גבולות אתה לא חושב?

אתה לא יכול לומר המדינה שלנו מתפרשת על כל ארץ ישראל שאגב כוללת את ירדן... למדינה יש גבולות מוכרים ולא דימיוניים כמו שאמרת ולכן צריךך להיות גבול. השאלה היא איפה תשים אותו: האם תשים אותו כולל השטחים הרי אתה מספח למדינה שלך 3.5 מיליון פלסטינים שרוצים עצמאות אם תשים אותו בקו הירוק (ברובו) לא תספח את 3.5 מיליון הפלסטינים ותוכל להישאר מדינת לאום של העם היהודי

ושוב, אני בחורה.

לא אמרתי שאין גבולות. שאלתי פשוט הכיצד, איך זה ייתכן להגביל את מה ששלנו לפי המפה. לא לפי שומדבר אחר מי אמר שאני מספחת את כל הפלשתינאים? אמרתי כולה שאני לא מבינה איך גובלים גבולות, ואח"כ כועסים על אנשים שהולכים ומתיישבים במקום ששיך ע"פ חוק, דם ומלחמה למדינת ישראל.

eviv

New member
בואי נמשיך לדבר על המציאות

קודם כל מספר עובדות: ♥ המאחזים הם בילתי חוקיים על פי מדינת ישראל
♥ ההתנחלויות הן חוקיות על פי מדינת ישראל
כאן את יכולה לראות שהטענות שלך לגבי החוקיות לא נכונות... זה שהאמונה שלך אומרת שזה של העם היהודי יכול מאוד להיות אבל זה לא שייך למדינת ישראל... חשוב שתדעי שלפי הטיעון שאמרת אנחנו ציריכים גם להקים מאחזים במדינת ירדן כי הרי זה גם שלנו... ‏

תלוי...

בס"ד לכל מאחז יש פוטנציאל להתפתח לישוב! אך אם כעבור חצי שנה אין המאחז מתפתח אני חושב שצריך לוותר עליו...

beckham17

New member
מאחזים=התנחלויות!!!

אסור לשכוח איך כל ההתנחלויות קמו. כמו אז, גם עכשיו עלינו ליישב עוד ועוד את יהודה ושומרון, ליצור גוש יהודי חזק ועקשן כנגד הרוצחים הפלסטינים. רק כך נוכל לגבור על הטרור. בעניין השמירה על המקומות, אני חושב שיש לצבא מספיק אנשים גם כדי לשמור על הגבעות אסור לנו לשכוח שהגבעות מוקמות בד"כ לזכר אנשים שנרצחו בקרבת המקום של הגבעה! זה מראה על הנצחון שלנו!!!

eviv

New member
האם מנהל הפורום קרא לעבור על החוק?

אתה הי יודע שזו עבירה על החוק אז למה לעבור על החוק? אין לי בעיה שתאמין שזו האדמה שלך אבל אתה מתשתש את הגבול בין אמונה לבין מדינה... זכותך להאמין ואני שמח שאתה מאמין אבל יש הבדל בין אמונה לבין מדינה אם אתה רוצה לגור שם תגור אבל מדינת ישראל נגמרת בקו הירוק... אם אתה קורא לגור במאחזים אני קורא לאנשים שיגנבו
זו אמונתי וכך אנהג
למה לי לשים על החוק

ראית אותי קורא לעבור על החוק?

בס"ד תפסיק לעשות דרמה מכל דבר! אני מודה שאני נוסע במהירות מעל המותר, אני ועוד 3/4 מהנהגים שעל הכביש, אבל אני לא קורא לאף אחד לעבור את מהירות הנסיעה המותרת! גם כאן לא קראתי לאף אחד להקים מאחז! אמרתי את דעתי ותו לא! אז בבקשה ממך תפסיק לעשות דרמה ורעש מכל שטות...

eviv

New member
ראיתי אותך תומך בעבירה

לא באתי להאשים אותך בשום דבר זה שימש ככותרת פיקנטית וזה הצליח לפי ההודעה שלך אתה תומך בעבירה על החוק שהיא יישוב מקום ללא אישור של מדינתך ובתור אזרח של מדינה יש לך גם זכויות וגם חובות אחת החובות המרכזיות של אזרח במדינה זה שמירה על החוק האשמת אותי שאני עושה רעש מכלום אני בסך הכל אוהב להיות פיקנטי...

אז בעצם,

אם אתה פשוט אוהב להיות פיקנטי ודווקא כן להתייחס לכל מיני דברים בעלי מחלוקת האם ואיך להתייחס אליהם- זה אומר שאנחנו צריכים לפעמים להתעלם ממך לא? כי לפיקנטיות- כמו שאליגטור אמר על המאחזים- לעיתים פוגעת. אני זוכרת שבכיתה ז' למדנו על כותרות פיקנטיות במסגרת שיעורי חיבור. זה נועד כדי למשוך את העין לא? אז תנסה למשוך לנו את העיניים בצורות אחרות טוף?

eviv

New member
תגובה...

לא אני העלתי את הנושא לדיון ואני ראיתי את הנושא הזה בתור נושא של מחלוקת ואתה יכול להסכים איתי שכותרת "בעד נגד" מעבירה את המסר שמדובר על מחלוקות

למעלה