מה בדיוק הוא עשה טוב?,מסתכלת על הדברים הטובים שעשה לעם שלנו,,,
לכן יש משפט, ישמעו ויחליטוהיתר, כל האשמות, מבולבלת מה נכון ומה לא
בלחצים שיש לו בבית באמת קשה לעמוד, אבל הוא יכול לפתור בקלות את הבעיה, פשוט להתגרש.הרדיפה היתה מכוערת ,,אף אדם שר וראש ממשלה לא היה יכול לעמוד בלחצים שהוא עומד,,,עצבים מברזל
מ"פ של גדוד ברדלס בגבול מצרים,ומנהיג צריך עצבים מברזל,מקוה שיבחר במה שטוב עבורו
זאת בדיוק הקיצוניות שמביאה לפילוג הגדול ולקיצוניות נגדיתמה בדיוק הוא עשה טוב?
בארור, נתניהו עשה המון טוב,זאת בדיוק הקיצוניות שמביאה לפילוג הגדול ולקיצוניות נגדית. הרי אף אדם נורמלי שעיניו בראשו לא יכול באמת להכחיש שמה לעשות, לא נעים להגיד, אבל נתניהו עשה הרבה מאוד טוב למדינה. זאת הרי פשוט בדיחה לטעון כך. אז ההגונים וההוגנים/כנים שבין מתנגדיו, כמובן מודים בכך. הם אמנם מוסיפים רשימת סיבות מדוע לדעתם היה עליו להתחלף, אבל לא מכחישים את פועלו למען המדינה ואת הישגיו הרבים.
כן, כל הפוסט שלך כאן מאוד ענייני,לעומתם יש את המתנגדים הפחות הגונים/הוגנים/כנים שמצהירים שהוא בעצם לא עשה שום דבר טוב ואף עשה הרבה רע ולמעשה היה צריך להתחלף בדחיפות והמשך כהונתו היה הורס את המדינה לחלוטין. מאחר ובדברים האלה ככל שהאמירה קיצונית יותר כך גם התגובה, ומיד קופצים אנשים שטוענים שנתניהו הוא המשיח ורק הוא מסוגל לקיים את המדינה וכו'. כמובן שאלה מיד מותקפים על-ידי הראשונים על היותם 'מזרחים, עניים, אהבלים,וכיו"ב'. והנה הגענו לקיצוניות בשיח ולהתקפות הדדיות בהן כל צד מדבר מתוך פוזיציה וענייניות אַין.
ההמשך הוא למי שלא מכיר שאתה מצהיר שלא קיבלת התייחסות עניינית, שאתה פתוח לדיון בוגר אבל אין כזה, ושאתה לא תקרא יותר את השרשור,ההמשך אגב, למי שלא מכיר, הוא כמובן להצהיר מעל כל במה שנתניהו הוא הוא המפריד והמפלג בעם.
הישגיו הועלו כאן על-ידי גולשים שונים לא מעט בשנים האחרונות. באמת יש עניין להיכנס לזה שוב אחד לאחד ועוד עם אדם שמצהיר מראש ש"מה הוא כבר עשה טוב" וכו'? בעיני בזבוז זמן. לא ראיתי "זעקות חמוצות" ממישהו כאן זולתך.בארור, נתניהו עשה המון טוב,
רק משום מה כשרוצים לדון בדיוק בהישגיו המופלאים לעומת כשלונותיו המהדהדים פתאום יש זעקות חמוצות על פילוג ורודפים ורק לא ביבי וכו', אבל לא שום דבר ענייני.
ראשית אני סבור שלא צריכה להיות בעיה להגיב גם לגופו של אדם במקום בו זה מצדיק זאת. אמנם כידוע ההנהלה רואה זאת אחרת אך זו דעתי האישית. ודאי שאיני רואה בעיה בכך כלפי אדם שחצי מתגובותיו משמיצות גרידא.כן, כל הפוסט שלך כאן מאוד ענייני,
אתה מונה את הישגיו המופלאים של נתניהו אחד ואחד ולא מתייחס לרגע לגופו של אדם אלא רק לגופו של עניין, כל הכבוד
הממ לא, דווקא לא. אמנם אכן התייחסות עניינית לא קיבלתי, אך בהתחשב בכך שאתה קורא את הדברים כמתייחסים לגופו של אדם, זה נורמלי בעיני. אכן אני פתוח ויותר מכך, אשמח לדיון בוגר וענייני. דווקא כן מתכוון לקרוא.ההמשך הוא למי שלא מכיר שאתה מצהיר שלא קיבלת התייחסות עניינית, שאתה פתוח לדיון בוגר אבל אין כזה, ושאתה לא תקרא יותר את השרשור,
אשריך שכרגיל אתה לא רק מחליט עבורי מהן דעותי, אך גם מה אכתוב הלאהבגלל מספר המשתתפים המצומצם בפורומים כאן אני בספק אם לא מכירים, אבל בכל זאת אולי מישהו פספס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.