בעד? נגד? ומדוע!

stavanit

Well-known member
,מסתכלת על הדברים הטובים שעשה לעם שלנו,,,היתר, כל האשמות, מבולבלת מה נכון ומה לא
הרדיפה היתה מכוערת ,,אף אדם שר וראש ממשלה לא היה יכול לעמוד בלחצים שהוא עומד,,,עצבים מברזל
ומנהיג צריך עצבים מברזל,מקוה שיבחר במה שטוב עבורו

קר לי בך

Well-known member
,מסתכלת על הדברים הטובים שעשה לעם שלנו,,,
מה בדיוק הוא עשה טוב?
בואי נשחק משחק, על כל טוב שאת תביאי אני אביא רע, מה עשה רע לישראל ואזרחיה,
בואי נראה למי תגמר הרשימה קודם.

כאילו שפושע שעשה טוב מעשיו הנפשעים נמחקים, אין כזה דבר, אבל נניח שזו השיטה, זורם איתך
היתר, כל האשמות, מבולבלת מה נכון ומה לא
לכן יש משפט, ישמעו ויחליטו
הרדיפה היתה מכוערת ,,אף אדם שר וראש ממשלה לא היה יכול לעמוד בלחצים שהוא עומד,,,עצבים מברזל
בלחצים שיש לו בבית באמת קשה לעמוד, אבל הוא יכול לפתור בקלות את הבעיה, פשוט להתגרש.
אם היה מאפשר לרדת לחקר האמת לא היו צריכים לרדוף אחרי החקירה, היו חוקרים בודקים וסוגרים עניין לפי התוצאות,
גם משפחת אלפרון וזאב רוזנשטיין עומדים בלחצים גדולים ואין לי סימפטיה אליהם. מקווה שלא יתגלה ששנים על שנים היה לנו ראש ממשלה פושע.
ומנהיג צריך עצבים מברזל,מקוה שיבחר במה שטוב עבורו
מ"פ של גדוד ברדלס בגבול מצרים,
טייס בגיחה להפצצת נשק איראני בסוריה,
מפקד צוללת במים טריטורילים זרים,
מנכ"ל סטארט אפ לפני אקזיט,
נוירוכירורג בחדר ניתוח,
וכמובן גם ראש ממשלה.
הרבה תפקידים דורשים אנשים שיודעים לעבוד תחת לחץ, כולל לחץ מתמשך, המשרות מאויישות ובתי הקברות מלאים באנשים שיש כאלה שהאמינו בזמנו שאין להם תחליף

Harrington

Well-known member
מנהל
מה בדיוק הוא עשה טוב?
זאת בדיוק הקיצוניות שמביאה לפילוג הגדול ולקיצוניות נגדית :). הרי אף אדם נורמלי שעיניו בראשו לא יכול באמת להכחיש שמה לעשות, לא נעים להגיד, אבל נתניהו עשה הרבה מאוד טוב למדינה. זאת הרי פשוט בדיחה לטעון כך. אז ההגונים וההוגנים/כנים שבין מתנגדיו, כמובן מודים בכך. הם אמנם מוסיפים רשימת סיבות מדוע לדעתם היה עליו להתחלף, אבל לא מכחישים את פועלו למען המדינה ואת הישגיו הרבים.

לעומתם יש את המתנגדים הפחות הגונים/הוגנים/כנים שמצהירים שהוא בעצם לא עשה שום דבר טוב ואף עשה הרבה רע ולמעשה היה צריך להתחלף בדחיפות והמשך כהונתו היה הורס את המדינה לחלוטין. מאחר ובדברים האלה ככל שהאמירה קיצונית יותר כך גם התגובה, ומיד קופצים אנשים שטוענים שנתניהו הוא המשיח ורק הוא מסוגל לקיים את המדינה וכו'. כמובן שאלה מיד מותקפים על-ידי הראשונים על היותם 'מזרחים, עניים, אהבלים,וכיו"ב' :). והנה הגענו לקיצוניות בשיח ולהתקפות הדדיות בהן כל צד מדבר מתוך פוזיציה וענייניות אַין.

ההמשך אגב, למי שלא מכיר, הוא כמובן להצהיר מעל כל במה שנתניהו הוא הוא המפריד והמפלג בעם ;-).

קר לי בך

Well-known member
זאת בדיוק הקיצוניות שמביאה לפילוג הגדול ולקיצוניות נגדית :). הרי אף אדם נורמלי שעיניו בראשו לא יכול באמת להכחיש שמה לעשות, לא נעים להגיד, אבל נתניהו עשה הרבה מאוד טוב למדינה. זאת הרי פשוט בדיחה לטעון כך. אז ההגונים וההוגנים/כנים שבין מתנגדיו, כמובן מודים בכך. הם אמנם מוסיפים רשימת סיבות מדוע לדעתם היה עליו להתחלף, אבל לא מכחישים את פועלו למען המדינה ואת הישגיו הרבים.
בארור, נתניהו עשה המון טוב,
רק משום מה כשרוצים לדון בדיוק בהישגיו המופלאים לעומת כשלונותיו המהדהדים פתאום יש זעקות חמוצות על פילוג ורודפים ורק לא ביבי וכו', אבל לא שום דבר ענייני.
לעומתם יש את המתנגדים הפחות הגונים/הוגנים/כנים שמצהירים שהוא בעצם לא עשה שום דבר טוב ואף עשה הרבה רע ולמעשה היה צריך להתחלף בדחיפות והמשך כהונתו היה הורס את המדינה לחלוטין. מאחר ובדברים האלה ככל שהאמירה קיצונית יותר כך גם התגובה, ומיד קופצים אנשים שטוענים שנתניהו הוא המשיח ורק הוא מסוגל לקיים את המדינה וכו'. כמובן שאלה מיד מותקפים על-ידי הראשונים על היותם 'מזרחים, עניים, אהבלים,וכיו"ב' :). והנה הגענו לקיצוניות בשיח ולהתקפות הדדיות בהן כל צד מדבר מתוך פוזיציה וענייניות אַין.
כן, כל הפוסט שלך כאן מאוד ענייני,
אתה מונה את הישגיו המופלאים של נתניהו אחד ואחד ולא מתייחס לרגע לגופו של אדם אלא רק לגופו של עניין, כל הכבוד
ההמשך אגב, למי שלא מכיר, הוא כמובן להצהיר מעל כל במה שנתניהו הוא הוא המפריד והמפלג בעם ;-).
ההמשך הוא למי שלא מכיר שאתה מצהיר שלא קיבלת התייחסות עניינית, שאתה פתוח לדיון בוגר אבל אין כזה, ושאתה לא תקרא יותר את השרשור,
בגלל מספר המשתתפים המצומצם בפורומים כאן אני בספק אם לא מכירים, אבל בכל זאת אולי מישהו פספס.

Harrington

Well-known member
מנהל
בארור, נתניהו עשה המון טוב,
רק משום מה כשרוצים לדון בדיוק בהישגיו המופלאים לעומת כשלונותיו המהדהדים פתאום יש זעקות חמוצות על פילוג ורודפים ורק לא ביבי וכו', אבל לא שום דבר ענייני.
הישגיו הועלו כאן על-ידי גולשים שונים לא מעט בשנים האחרונות. באמת יש עניין להיכנס לזה שוב אחד לאחד ועוד עם אדם שמצהיר מראש ש"מה הוא כבר עשה טוב" וכו'? בעיני בזבוז זמן. לא ראיתי "זעקות חמוצות" ממישהו כאן זולתך.
כן, כל הפוסט שלך כאן מאוד ענייני,
אתה מונה את הישגיו המופלאים של נתניהו אחד ואחד ולא מתייחס לרגע לגופו של אדם אלא רק לגופו של עניין, כל הכבוד
ראשית אני סבור שלא צריכה להיות בעיה להגיב גם לגופו של אדם במקום בו זה מצדיק זאת. אמנם כידוע ההנהלה רואה זאת אחרת אך זו דעתי האישית. ודאי שאיני רואה בעיה בכך כלפי אדם שחצי מתגובותיו משמיצות גרידא.
שנית לא הגבתי כאן לגופו של אדם אלא לגופה של טענה. סורי, זאת עמדתי (ביחס לנאמר למעלה). נסה להתמודד עם זה אם בא לך. אם לא אז לא :). היינו הך מבחינתי.
ההמשך הוא למי שלא מכיר שאתה מצהיר שלא קיבלת התייחסות עניינית, שאתה פתוח לדיון בוגר אבל אין כזה, ושאתה לא תקרא יותר את השרשור,
הממ לא, דווקא לא. אמנם אכן התייחסות עניינית לא קיבלתי, אך בהתחשב בכך שאתה קורא את הדברים כמתייחסים לגופו של אדם, זה נורמלי בעיני. אכן אני פתוח ויותר מכך, אשמח לדיון בוגר וענייני. דווקא כן מתכוון לקרוא.
בגלל מספר המשתתפים המצומצם בפורומים כאן אני בספק אם לא מכירים, אבל בכל זאת אולי מישהו פספס.
אשריך שכרגיל אתה לא רק מחליט עבורי מהן דעותי, אך גם מה אכתוב הלאה :). בקצב הזה אני די מרגיש מיותר כאן :). אמנם כרגיל, אתה טועה הן בקביעת עמדותי ודעותי והן במה שאכתוב. לא מצאתי סיבה לא לקרוא כאן הלאה (אגב אם אתה כבר מתיימר לדבר בשמי, אנא דייק. כשאני מציין שלא אקרא הלאה אני בד"כ מדבר על תת-השרשור ולא על השרשור כולו) ועל אף שאתה לגמרי צודק כשהצהרת (אמנם בשמי) שלא כתבת שום דבר ענייני על דברי, אין לי שום בעיה עם תגובתך, צר לי לאכזב.

למעלה