בעד? או נגד?

Super Death

New member
בעעע גועל נפש

איך אפשר לא לאכול בשר. ד"א אתה יודע שאם לא תאכל בשר זה לא יועיל לאף אחד ועדיין ימשיכו לבשל חיות?

זה יועיל לי

למצפון שלי. חוצמזה כמה שיותר בני אדם צמחוניים כמה שפחות צריכה של בשר בשוק.

Super Death

New member
מה רע בבשר בשוק?

אתה יודע שאם החיות היו יכולות הן היו אוכלות אותנו.

ברור שפרות אוכלות אנשים...../images/Emo122.gif

וחוץ מזה הפרות לא יחזיקו אותנו בתנאים נוראים והתרנגולות לא יהרגו את כל הזכרים בינינו כי הם "לא כלכליים"

Thanos

New member
כי פרות הן טיפשות

אם הן היו יכולות להכניס אותנו לכלובים והיו אוכלות בשר זה מה שהן היו עושות!

Super Death

New member
נו ברור כי הן טפשות.

ד"א בשר אדם זה לא טעים. שיאכלו את עצמן, הן הרבה יותר טעימות. ואם הן היו חכמות מספיק הן היו מחזיקים אותנו בתנאים נוראיים כדי שנהיה טעימים יותר.

ApA1800

New member
לאכול חיות

זה יותר הגיוני, כאילו מבחינת ארגונים למען חיות וכל זה, מאשר להחזיק חיה סתם ככה בבית. לפחות יש סיבה בשביל לאכול אותם. שרשרת המזון, וצריך משר כדי להתקיים (יש בזה ויטמינים חשובים). אם מחזיקים חיה בבית, אז סתם כולאים אותה (דג באקוריום במקום בים, כלב קשור ברצועה במקום סתם לרוץ לו) ומשחקים אותה כאילו כלבים מסכנים שאין להם לאן ללכת, ואם אנשים לא יטפלו בהם הם ימותו. בקיצור, אם כבר ארגוני חיות וכל זה אז צריך רק לאכול חיות, לא להחזיק.

Gal-Mo0D

New member
אמור לי שם של ויטמין אחד שלא ניתן

להשיג בשום מקום חוץ מבשר או מוצרים מהחי. (והייתי יורד מהבי-12, תסתכל על האריזה של דגני הבוקר שלך ואני בטוח שהם מכילים זאת - ואני מניח שהם לא בשריים).

Thanos

New member
?

מה שיש בכמויות בבשר אין בצמחים, בי12 אפשר למצוא בדגנים אבל עדיין בכמויות ממש קטנות מול כבד עוף.

goldyboy

New member
עניין הכמות לא רלוונטי

כי ממילא אין צורך בכמויות גדולות של B-12, כך שהטיעון שלך לא תופס. צ'מעו, אני יכול לתת לכם הרצאה שלמה על למה צמחונות יותר טובה לבני אדם, לסביבה ובעיקר לבעלי החיים, מכל הבחינות. אני רק צריך לדעת דבר אחד: אם הדיון הזה רציניץ אם אתם באים פה להסתלבט, אז אין לי מה להתחיל להשקיע פה בתשובות. לעומת זאת, אם אתם מעוניינים בדיון רציני, סבבה. תגידו לי מה אתם רוצים.

זה מאוד רלוונטי עניין הכמות

אולי לא בויתמין הזה אבל יש דברים אחרים שכן! חוץ מזה אם אתה לא אוהב דגנים ואתה אלרגי להם? מה תאכל?

לכל בעיה יש פתרון...

תזונה צמחית היא תזונה בריאה יותר לכל המצבים הבריאותיים וההתפתחותיים (ינקות, ילדות, בגרות, הריון, הנקה וכו') ואת זה לא אני אומר. אלא ארגון התזונה האמריקאי. ובאופן כללי הקונצנזוס של המחקר המדעי המודרני. אחרי שהפרכנו את טיעון ה"צמחונות זה לא בריא", צריך לשאול את עצמנו מספר שאלות מוסריות - האם זה מוסרי לאכול בשר? במידה ונגיע למסקנה שלא - ההחלטה היא פשוטה וברורה - לא לאכול בשר.

נכון.

אתה צודק, ואני בטוח ב100% שלאחר שנגיע למסכנה הזאת, אף אחד בפורום או אפילו בעולם לא יאכל בשר. אתה מבין מה ז"א? אף אחד בעולם לא יאכל יותר בשר והכל בזכות ההודעות שלך בפורום!

למעלה