בעבודה ומצ`עמם לי

niva99

New member
אח הלוואי עלי הצרות האלה...

הנה הבאתי

amitk80

New member
תמיד אפשר לשחק

בחווה בפייסבוק (לא שאני משחק) או לשחק בדיגר!

mesoo

New member
מחקתי את הפייסבוק

ואין לנו גישה לאינטרנט בעבודה (נכנסתי לתפוז דרך הסלולרי) אין בי יותר כוחות לעבודה הזאת,אבל אין מה לעשות היום קיבלתי את השובר השני של השכ"ל ואני חייבת לחסוך כמה שיותר כסף

MsUnderstood

New member
המממ

לא הכניסו אותי לעיסקי של כל הקיבוץ שלי ואז קיבלתי חשבונות ענק ולא ממש הסכימו להחזיר לי כסף על הטעות הזאת.. אז האורנג שלי הוא סתם ליופי וסלקום מרוויחים במקום...חחח

mesoo

New member
כנראה שלא היית מספיק אסרטיבית

ולא איכפת לי שסלקום מקבלים את הכסף העיקר שאני מקבלת משגורת כל 1 לחודש

MsUnderstood

New member
זה בעייתי שזה גם נגד הקיבוץ שלי

עשינו כל מה שיכולנו.. לשמחתי הרבה הצלחתי להגבר על הגירעון שנוצר בעקבות זה...חחחח

amitk80

New member
נציין טעות יותר גדולה של אורנג'

למרות שקיבלנו פיצוי אבל כל עוגמת הנפש הזאת. אני והורי לקוחות ותיקים של אורנג' (למעלה מ 7 שנים) וכשהם היו באלסקה חייבו אותם על שיחות שהם לא ביצעו, על כך שהפלאפון עבר בין רשתות וזה עלה להם כסף (כאשר הפלאפון עובר בין רשת לרשת הוא שולח SMS שמציין שהוא עבר אז חייבו אותם על זה) ועל כך שהמכשיר עבר אוטומטית בין מפעילים. נכון שעל המעבר האוטומטי בין מפעילים זאת אשמתם אבל עדין. בכל מקרה הלכנו למנהל של סניף טירת הכרמל והוא הבטיח כי נקבל זיכוי של 10 אחוז רק שהדביל הזה לא תיעד את זה במחשבי החברה. לאחר כחודש מסתבר שזה לא תועד (נאמר לי על ידי נציגת שירות מקסימה שישבה בתל אביב) וזה לא בסדר. מחובתה של החברה לתעד כל דבר שקורה לטוב ולרע. יתרה מזאת, נסעתי גם כן לחו"ל ונרשמתי לחיסכון עולמי אבל כאשר עושים שיחה והצד השני לא עונה אתה עדין מחויב וזה לא בסדר שלא ציינו

mesoo

New member
מי הסביר לך שאתה משלם על המעבר בין הרשתות??

זה ממש ממש ממש אבל ממש לא נכון גם אם אתה מקבל SMS על זה אתה לא מחוייב (אתה אפילו לא מחוייב על SMS נכנס בכלל) ואין דבר כזה לא ביצעו שיחות (מדובר על שיחות יוצאות ונכנסות) בקשר למנהל שהבטיח זיכוי ולא תיעד אתם צודקים הוא היה אמור לתעד אישור חריג כזה. בקשר לדבר האחרון זה תלוי במדינה לא בכל המדינות זה ככה.

amitk80

New member
בואי נגיד את זה ככה

חיסכון עולמי מדובר על יוון והם חייבו אותי על מצב שבו השיחה התקבלה בצורה callback מהמרכזיה אבל מי שאליו התקשרתי לא ענה כלל והם חייבו סתם. מי הסביר שאני משלם על מעבר בין רשתות? פירוט השיחות הסביר את זה. זה מחויב שחור על גבי לבן וכתוב בצורה מדויקת. אני מוכן להראות לך פירוט שיחות שיצא מהמערכות שלכם אם את לא מאמינה לי אני מדבר על SMS שנשלח מהמכשיר שלי בעת המעבר למפעיל אחר בחו"ל. נגיד את זה ככה, כל נושא החיוב של אורנג' מאד לא ברור ומאד קשה להבין אותו.

למעלה