בספר הרביעי

ש ו ק ה

New member
בספר הרביעי

כשהלורד האפל אמר לאוכלי המוות איך הוא הצליח לצבור כוח שוב, הוא סיפר להם שהוא ניסה להשיג את אבן החכמים אבל אחרי ש פרופסור קווירל מת הוא נשאר לבד עד שוורמטייל בא לעזור לו, אז למה הוא לא הזכיר את מה שקרה בספר השני?

כי אז הוא לא היה חוזר כ וולדי אלא

אלא כ טום הבחור והיה מפסיד את כל התומכים שלו אז זה לא בדיוק נחשב החזרה האולטמיבית! ! !

the ror

New member
כי...

כי לא וולדמורט עשה את הבלאגן בספר השני אלא זיכרון שהוא השאיר ביומן ולכן הוא לא יכול היה לדעת מהבלאגן שטום רידל שהוא הזיכרון של וולדמורט עשה כי טום שבספר השני הוא רק זיכרון ולכן רק מאוחר יותר נודע לוולדמורט את מה שקרה עם הזיכרון שלו...

the ror

New member
...

נודע לו כנראה ע"י אוכלי המוות רק בספר הרביעי כשאוכלי המוות הצטרפו אליו. לא כתוב במפורש שאמרו לו אבל אני מתאר לעצמי שלוציוס סיפר לו על זה מכיוון שהוא זה שהופקד על שמירת היומן.

the ror

New member
כן...

לא כתוב מי סיפר לו אבל סביר להניח שזה אחד מאוכלי המוות אבל לא נראה לי שזנב תולע ידע מהסיפור הזה כשהוא מצא את וולדמורט ככה שזה נראה לי יותר הגיוני שסופר לו על זה רק מאוחר יותר על ידי אוכלי המוות האחרים (סביר להניח שלוציוס)

קטרפי

New member
למה שלא יידע ../images/Emo110.gif

הוא היה אז בהוגוורטס בתור סקאברס, וסביר להניח שהוא שמע את מה שהארי ורון דיברו

2B ME

New member
../images/Emo58.gif בספר השני

אנחנו עדיין לא יודעים על הH-ים זה נודע לנו רק בספר השלישי אוכלי המוות כן ידעו מזה עובדה שלוציוס הזה זה ששם את היומן אצל ג'יני כנראה שכבר אז ידעו מה זה, רק לא דיברו על זה בקול עובד שטום רידל אמר שהוא מתחזק וג'יני נחלשת ואם הארי לא היה הורס את היומן עם השן של הבסליסק וולד' סביר להניח היה חוזר לעצמו כבר אז.

2B ME

New member
../images/Emo58.gif תקון טעות

בספר השישי (במקום השלישי)

ToryMaster

New member
האמת שלא ../images/Emo58.gif

דמבלדור מספר לנו שכנראה אוכלי המוות לא יודעים על ההורקרוקסים, ושלוציוס מאלפוי בהחלט לא יודע שהיומן הוא הורקרוקס, כי אחרת הוא לא היה מפקיד את חלק הנשמה של אדונו בידיים של מישהו אחר, ועוד ג'יני וויזלי.

2B ME

New member
../images/Emo58.gif אבל

אם אוכלי המוות לא ידעו את זה למה לוציוס נתן את הספר לג'יני ויזלי??? גם בספר השני ההורקרוס של וולד' בא בצורת טום רידל, אבל עדיין זה היה הורקרוס הוא הרי השתלט על ג'יני וגרם לה לעשות דברים והיא לא זכרה שום דבר מזה. ואם הארי לא היה משמיד את היומן עם הארס מהשן של הבסילסק היומן וההורקרוס היו עדיין קיימים. מה גם שאם ההורקרוס היה קיים סביר להניח שדמבלדור לא היה נותן להארי לחזיר את הספר ללוציוס (שנתן אותו לדובי וכו')

ToryMaster

New member
המ ../images/Emo58.gif

אתה באמת חשוב שאם מאלפוי היה יודע שהוא אוחז פיחסה מנשמתו של וולדמורט, הוא היה נותן את זה ללא אחרת מאשר הבת של ארתור וויזלי, החביב על דמבלדור? אני מניחה שהוא נתן לה את זה כי הוא רצה להיפטר מזה.

2B ME

New member
../images/Emo58.gifלא נשמע לי הגיוני

שלוציוס היה רוצה להיפטר ממשהו של וולד' בטוח שהוא ידע בצורה כלשהי מה המטרה של זה. אולי הוא לא ידע שזה H, אבל הוא ידע שיש לזה מטרה להחזיר את וולד' ואגב, אני בת

ToryMaster

New member
אז שוב ../images/Emo58.gif

למה הוא מסר דווקא אל ג'יני וויזלי חפץ כזה חשוב לוולדמורט?

2B ME

New member
../images/Emo58.gif אני מניחה ש...

הוא קיבל הוראות מוודמורט או משהו כזה אחרת הוא לא היה נותן את זה למישהו גם דמבלדור אמר לו שכדאי מאוד לשים לב שלא יגיעו אביזרים של וולד' לידיים הלא נכונות. ואולי לוציוס רצה לנקום בוויזלים (מאיזושהי סיבה) הרי ילדים קטנים ותמימים הם מטרה יפה לאישיות מרושעת ונבזית כמו של וולד'. אחרת למה ג'יני פתחה את היומן למרות שהיא ידעה שהוא לא שלה? וכמוה גם הארי? וולד' לא תיאר שהוא יגיע להארי, כי הוא הרי היה המטרה שלו. הוא גם אומר את זה בספר, שכבר המון זמן הארי הוא המטרה העיקרית שלו. חוץ מזה אם לוציוס לא ידע שזה H, אבל וולד' נתן לו הוראת לעשות עם זה דברים, זה בגלל שוולד' ידע שיש לו עוד Hים להסתמך עליהם. רק שאנחנו לא שומעים עליהם בספר השני

ToryMaster

New member
../images/Emo58.gif

את חשובת שלוציוס ידע בדיוק המ היומן עושה? איך הוא אמור לדעת, אם הוא לא יודע מה הוא אפילו?

2B ME

New member
../images/Emo58.gif אני לא חושבת

שלוציוס ידע בדיוק מהו היומן אבל הוא ידע שיש לזה מטרה להחזיר את וולד' לחיים הרי הוא לא סתם שם משהו של וולד' בתיק של ג'יני

ToryMaster

New member
המ ../images/Emo58.gif

אז למה מכל האנשים הוא שם את זה אצל ג'יני? הוא הרי יודע כמה המשפחה שלה קרובה לדמבלדור.

2B ME

New member
../images/Emo58.gif לזה אני לא בטוחה

שיש לי תשובה אבל הוא בטח לא שם סתם חפץ של וולד' אצלה דווקא אצלה מכולם

למעלה