בספר הרביעי

ToryMaster

New member
היי כב רלא ספוילר

דמבלדור שיער שהוא רצה שזה יגיע אל הארי איך שהוא. טוב כן ספוילר
מצד שני, דמבלדור אמר בספר השישי משהו על זה שוולדמורט כעס על היחס שלוציוס נתן ליומן. הממ.

2B ME

New member
../images/Emo58.gif נראה לי

שאני צריכה לקרוא את הספר השישי שוב לא בטוח שאני זוכרת כל מה שקראתי שם באנגלית אם אני זוכרת נכון, בספר השני וולד', או יותר נכון טום רידל, אמר להארי בחדר הסודות שהוא לא שיער שהיומן שלו יגיע למי שהוא רצה יותר מכל (קרי הארי) הוא לא התכוון שזה יגיע אליו במקור, אולי הוא קיווה לזה. עובדה שג'יני כמעט מתה בשביל שוולד' יחזור לחיים ורק אחרי שהארי הרס את היומן היא חזרה לחיים. ידוע שוולד' כעס על לוציוס בגלל הכשלון שלו במשרד הקסמים ולא בגלל מה שקרה ליומן בספר השני. גם נרקיסה אומרת זאת בספר השישי וגם סנייפ מאשר זאת שוולד' מאוד כועס על לוציוס (אני כבר שמה
בכל מקום, לכל מקרה שלא יהיה)

אתה מבלבל כמה דברים.. ../images/Emo58.gif

בספר הששי כתוב במפורש שדמבלדור חושב שלוציוס לא ידע שהיומן הוא H. הוא ידע שזה זיכרון ושזה יעזור לוולדמורט לחשוב, אבל הוא לא יודע שזה H, אחרת הוא היה מתייחס אל זה אחרת לגמרי. אין שום בעיה להחזיר את החפץ שהיה בו הורקרוקס, במיוחד מכיוון שדמבלדור משוכנע שמאלפוי לא יודע על הH.

2B ME

New member
../images/Emo58.gif אולי...

אולי באמת הוא לא ידע מה טיבו של היומן לא נראה לי שמישהו ידע בדיוק מה היומן עושה אבל לפחות הH שבו הושמד אז ואגב אני בת (:)

לוציוס מאלפוי לא ידע מה זה ../images/Emo58.gif

דמבלדור אומר בספר השישי שהוא לא ידע מה זה וכנראה וולדמורט נתן לו את זה לפני שהוא תקף את הארי ואמר לו שבפקודתו הוא צריך לשים את זה אצל תלמיד הוגוורטס אחד.. אבל לוציוס היה אמור לשים את זה רק כשוולדמורט אומר לו ובסוף הוא החליט להפטר מזה בגלל הפשיטות של משרד הקסמים ולתת את זה לאחד מילדיו של מי שהוא שונא- ארתור וויזלי. לוציוס לא ידע מה זה אחרת הוא היה נוהג בזה ביתר זהירות.. לכן, כשוולדמורט חזר הוא רתח על לוציוס גם בגלל שנודע לו על הימן וגם בגלל הפשלות במשרד הקסמים.

הוא לא ידע ../images/Emo58.gif

שזה הורקרוקס, אבל לדעתי כן ידע מה היומן עושה (כלומר שזו פיסת זיכרון של וולדי שיכולה ליצור קשר עם ההווה). הוא תכנן לתת את זה לג'יני, בגלל זה דובי הזהיר את הארי בתחילת הספר.

למעלה