בספר הראשון

IllUS CratioN

New member
בספר הראשון

כשפטוניה קיבלה את המכתב מהוגוורטס, היא העבירה את הארי לחדר הישן של דאדלי מהארון שמתחת למדרגות. ידוע לנו שהיא עשתה זאת מחשש שיגיעו עוד מכתבים, ולכן העבירה את הארי לחדר אחר, לשם הינשופים לא יוכלו להגיע. אבל אולי היתה עוד סיבה? משהו נוסף שרק פטוניה הבינה? אפשר להניח שלפטוניה כבר היה ניסיון עם עולם הקוסמים ואת ההבנה שהם יכולים למצוא כל אחד בכל מקום, ולכן ההעברה של הארי לא בדיוק תמנע מהם לשלוח אליו מכתבים. היא גם לא טיפשה. והאופן המוזר שבו היא אמרה להארי שילך לחדר של דאדלי, ולא הסבירה את עצמה. וגם, מה היו ההתכתבויות האלו בינה לבין דמבלדור במשך כל השנים? אני לא חושבת שהם היו רק לגבי הארי... משהו מוזר לי פה
.

אממ,

נדמה לי שהיא העבירה את הארי לחדר השני של דאדלי רק כדי ש... יעני הקוסמים חושבים שלא נוח להארי מתחת למדרגות - אז הם מנסים לקחת אותו ולצרף אותו לעולם שלהם. אבל אם הארי יקח יחס "דומה" ויקבל חדר משלו - הם יעזבו אותו ולא ישלחו לו יותר מכתבי קבלה מהוגוורטס. לא נראלי שיש קשר כלשהו בין דמבלדור לפטוניה מלבד הארי. לדעתי כל המכתבים מראים שהנושא שעליו הם דיברו במכתבים שלהם היה רק על הארי. משום שלא נאמר אחרת עד עכשיו בספרים.

IllUS CratioN

New member
אבל אולי יאמר../images/Emo3.gif

מה כבר יש להם לדבר כ"כ הרבה על הארי? ולא הבנתי את החלק השלישי במשפט הראשון שלך.

eyalabodram

New member
חחחחחחח הרגת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

אבל רגע ברצינות גמני לא חושב שלפטוניה ולדמבי יש הרבה מה לדבר על הארי אבל זה רק תחושת בטן

ממ...

"והאופן המוזר שבו היא אמרה להארי שילך לחדר של דאדלי, ולא הסבירה את עצמה." בספר החמישי? לגבי ההתכתבויות- מה שידוע לנו הוא שהם נפסקו כשהארי הגיע אליהם ("האחרון") אולי דמבלדור תכנן מראש לאן לשלוח את הארי אם יקרה משהו ללילי וגיימס, ותיאם איתה קודם. אולי הוא דיבר איתה על לילי, עד שהיא מתה.

City Of Angel

New member
אל מה אתה מדבר? ../images/Emo128.gif

בילבלת לגמרי - היא העבירה את הארי לחדר נורמלי, כי היא ראתה שהוגוורטס ציינו על המכתב במפורש "הארון שמתחת למדרגות" בתור איזשהי ביקורת (גם המכתבים הבאים היו ל"חדר השינה הקטן ביותר"), וגם אם הם הדרלסים לא מודים בזה - הם די מפחדים מהקוסמים. ברור שהיא לא הסבירה להארי למה היא מעבירה אותו, מה אתה רוצה שהיא תגיד לו? "בית-הספר לקסמים מחפש אותך?" ועל איזה התכתבויות אתה מדבר? כשדמבלדור הניח את הארי התינוק בפתח הדלת הוא השאיר איתו מכתב, ובספר החמישי הוא שלח לה עוד מכתב (צעקן כדי שהיא תהיה חייבת לשמוע מה כתוב בו) - "זכרי אתצ הקודם". כלומר, לא היו שום מכתבים אחרים ביניהם. ולא, לפטוניה אין יותר מדי נסיון בעולם הקוסמים. ומי אמר שהיא לא טיפשה??

ההתכתבויות:

הוא אמר "זכרי את הקודם/האחרון" משמע היו יותר מאחד. רולינג הסבירה את זה באיזה ראיון, ובספר השישי, דמבלשור אמר במפורש שהוא בא לקחת את הארי: "וזאת פטוניה, התכתבנו כמובן"

IllUS CratioN

New member
ממ

אני מדברת על זה שאיך היא היתה יודעת על הסוהרסנים אלמלא אחותה לילי? ועוד דברים נוספים. היא לא טיפשה, עד כמה שאתם מנסים להשמיץ אותה.

City Of Angel

New member
אה אוי סליחה...

יכול להיות מאוד שבעזרת החזרה למכתש גודריק נגלה עוד פרטים על המשפחה של לילי, אבל דווקא במה שכתבת אין "סודות" שצריך לפענח

תראי...

אני גם חושב כמוך! זה די מוזר, אבל לא נראה לי שזה יהיה חשוב להמשך. אבל מה שכן: אני חושב שתצטרכי לחכות לספר הבא כדי לגלות יותר את סודותיה ומסתוריה של פטוניה. צר לי, אם אכזבתי אותך!

2 Mיכל

New member
לא נראה לי שזה כ"כ מוזר../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

פשוט דמבלדור החליט לצ'פר אותו באותה הזדמנות ולתת לו חדר נורמאלי. וחוץ מזה, היה קשה לחזור מפנימיה כמו הוגוורטס לארון מטמטאים
.

Pr0NgS

New member
גם אם יש לך חדר פאר, זה עדיין

קשה לחזור לדרך פריווט מספר 4, במיוחד כשקוראים לך הארי פוטר.

The Walrus

New member
לא הבנתי את הקטע המוזר.

פטוניה פוחדת מקסמים - גם אם היא לא מודה בזה - ולכן מהרגע שהקוסמים התחילו להתעניין בהארי היא רצתה שזה יראה כאילו הארי חי בנוחות יחסית ויש לו חדר משלו והכל, כדי שאף אחד מהקוסמים לא ינסה לתקן את המצב או להעיר לה על זה. ובקשר לשאלה השנייה - על מה הם עוד ידברו, על מצב החסה בשטחים? מה עוד יש לפטוניה ולדמבלדור במשותף מלבד הארי ולילי פוטר?

IllUS CratioN

New member
אם כך,

למה דמבלדור בחר להתכתב דווקא עם אחותה של לילי פוטר? אני לא חושבת שרק בגלל הסכנה - שהיתה לפני המוות של הפוטרים - והוא היה צריך להסדיר את הכל עם הארי. וכמה כבר יש לדבר?

למעלה