בספר הראשון

The Walrus

New member
לא הרבה.

מה גרם לך לחשוב שהם דיברו הרבה? כתוב שהם התכתבו, לא כתוב כמה. לא יודע למה אתה חושב שהם דיברו הרבה. הוא בחר להתכתב עם אחותה של לילי פוטר מכיוון שהיא קרובת המשפחה היחידה שיש להארי. הם לא התכתבו לפני המכתב שדמבלדור שם על דלתה בפרק הראשון של הספר הראשון, יחד עם תינוק קטן עטוף בשמיכות.

A Radcliffe

New member
נראה לי....../images/Emo129.gif

שהיא העבירה אותו כי עכשיו שוב התחיל הקשר עם עולם הקסמים והיא אולי פחדה שאם היא לא תתיחס יפה להארי אז הם יעשו לה משו...
וויזלי:)

פטוניה דרסלי .

נראה לי שאנחנו ממעיטים בערכה של פטוניה דרסלי . אומנם רולינג אמרה שאין לה קשר ישיר לקסמים וגם לא יהיה לה . אבל היא אכן התכתבה עם דמבלדור , וזה לא ניתן לויכוח , וכן - יותר ממכתב אחד . מה גם שהיא יודעת על לילי , על ג'יימס ועל עולמם של הקוסמים - שבין היתר מכיל סוהסנים ... שגם אותם היא מכירה . אם תשאלו אותי מה יהיה מעניין בספר השביעי והאחרון בסדרה , אותי לא מעניין אם הארי יחיה , או מי זה ראב ומהו ההורקרוקס האחרון , אני הכי רוצה לדעת על מה דמבלדור ופטוניה התכתבו . והרי הארי יחזור לדרסלים , ומובן שהוא יספר להם שדמבלדור מת - מעניין מה היא תספר לו ... , אולי בסוף העצה שלה תעזור לו הכי הרבה !

ברור !

אתם חושבים שאני ו IllUS CratioN ו half blood Yemenite סתם נכפיש את השם שלנו לשווא ? יש ראיון שרולינג נתנה שהיא אומר במפורש שדמבלדור התכתב איתה לפני בכלל שהיא קיבלה את הארי . עלעלתי במוגלנט ולא מצאתי אותו , אבל אם אתם רוצים הוכחה כתובה ולינק - רק תאמרו ... ומה גם שהדוגמאות שהובאו לכם מהספר , הן ההוכחה הראשונה לכך . נחכה ונראה לאן זה מביא את הספרים .

מצאתי

באתר של רולינג, שאלות נפוצות, צריך לדפדף כמה עמודים אחורה. אי אפשר לעשות העתק-הדבק. =(

שומו

New member
ולא פחות חשוב...

אחרי הכל, למה היא לא החזירה את הארי לארון שמתחת המדרגות

rds15

New member
הממ

כי היא פחדה שעולם הקוסמים יחשוב שהיא מתעללת בהארי.

LiRs Lullaby

New member
פטוניה פשוט סובלת מרגשי נחיתות

זה הכל. זה בטח הדבר "שנגלה" עליה. היא בטח הייתה מבואסת מוות מזה שלילי נהייתה מכשפה מגניבה וקיבלה ינשוף בגיל 11, ולעומת זאת פטי הייתה סתם עוד אחת שדומה לסוס בטעות, ולא כי היא סוס-מורפמאגית או משו כזה
בטח בהתכתבות עם דמבלדור היא התבכיינה לו שהיא נורא רוצה להצטרף אבל הוא אמר לה "'צטער, חבובה, את לא מכשפופה".

למעלה