בסך הכל..אני?

בסך הכל..אני?

אני כותבת כי אני מרגישה שהפעם אני חייבת להתנקות; ולעשות את זה כמו שצריך, מבפנים. הפעם אני לא אכתוב כמו שאני רגילה, בכתיבה עטופה, כזאת שניתן להבין בהרבה דרכים. הפעם אני רוצה שיבינו אותי כמו שאני מרגישה, רוצה שיקשיבו לי. בבקשה תקשיבו. אף פעם לא הרגשתי שבפנים, מתחת להכל, במקום שבו נמצאת "אני", שוררת שלווה. תמיד מצאתי את עצמי נלחמת. נלחמתי נגד הכל, ובסוף התברר שהמלחמה היא נגדי, רק נגדי. קורות חיי יישארו מחוץ לוידוי, אתחיל ממה שרלוונטי. היום. היום התקלחתי בערך 4 פעמים, אם לא יותר, ולא עשיתי שומדבר מייוחד. קיוויתי שהמים ינקו את מה שלא בסדר בפנים. אני משתדלת להיות ברורה, באמת, אבל זה לא קל. איך אוכל להסביר היטב לאחרים את מה שאינני מבינה בעצמי? זה אי סדר פנימי שקשה להתמודד איתו; אני רוצה להיות בסדר. לא בסדר בשביל מישהו, רק בשביל עצמי. אני מרגישה טובעת, מנסה להרים את הראש, בשביל קצת אוויר, רק קצת. אני רוצה להרגיש תמיד נשית, רוצה לנהל את אורח החיים שמתאים לי. אני רוצה לחיות כמו בחלומות שלי: לאכול ארוחות בוקר עם ירקות, לרוץ בערב. אני לא מכוערת, אפילו לא מתקרבת לכיעור. זה שכנוע עצמי, בוודאי. אני לא מבינה למה יש ימים "טובים" וימים "רעים". אני רוצה להרגיש איתי בסדר תמיד. רוצה תמיד חיוך- כמו שאני תמיד, כמו שמזהים אותי, כמו שאני רוצה ואמורה להיות, למען עצמי, למעני. אני לא רוצה תופעות נפשיות לא מובנות. אני לא רוצה להרוס את עצמי, בדברים הכי קטנים ויומיומיים( והכי חשובים...הם אלה שבונים אותי) ולהתחיל תמיד לבנות מחדש. הרצון שלי, למעני, הוא שלווה בסיסית. אני מדברת על אהבה בסיסית לגוף שלי, למראה שלי, לפנים שלי- לא יותר מדי. אני מדברת על אהבה בסיסית לנפש שלי ושלווה מינימלית. אני לא רוצה להרגיש חסרת שליטה כשמדובר בי. זה מפחיד אותי. אני רוצה להתמודד עם בדידות, עם אנשים, עם החיים. וההתמודדות הנמרצת, הבלתי פוסקת הזאת עם עצמי...נמאסה עליי. אני בדרך הנכונה, אני מוצאת פתרונות. אני בסדר. ואני צריכה חיזוקים והבנה, למרות שגם לי קשה להבין איך אני נשברת ומתרסקת. היום אני בסדר, כי יש לי המון תקווה ותוכניות. אני צריכה השתתפות והבנה, עד כמה שאפשר. אני מרגישה מוזר, כי הנה עוד שלב בהתקדמות שלי. עוד שלב...

אור ה101

New member
כמה זמן אני חולם בהקיץ?

כמו שאת פורסת כנפיים אני ציר ואת זמרת בארים. אחותי תפרסי כנפיים לא קראתי את כל ההודעה שלך אבל אנו חיבים להיות אופטימים הראש מחשב מה שתכניסי לראש כך תתנהגי כך תרגישי (מנסיון) ואני עובד על זה ויש שיפור אסור לוותר הקטע לפרגן לעצמך לשדר לעצמך אני יכולה הכול ואף אחד לא יעצור בידי "אני האש שלא תוכלו לכבות"

אור ה101

New member
קראתי הבנתי

אני מבין אותך גם אצלי לא עוברת תקופה הסיסמה היא Wineer אבל בנשמה יש לי הצעה בשבילך תעמדי מחר בבוקר מול המראה תוך שתיפת הפנים ותגידי אני החכמה מיכולם אני אוהבת את כולם ואת עצמי,אני מנצחת את כולם ואת עצמי, אני מנצחת באהבה, אני אנצח בכל מכיר, בכל דבר שאת חלשה תפרגני לעצמך שאת ההפך אפילו תרשמי על דף. זכרי את האש שלא יוכלו לכבות ואת Wineer בשבילך. אגב אני פה בשביל להקשיב חופשי

אנושית~

New member
ת,זו ת,..וזה הרבה מאוד

זה שת,יודעת מה ת,רוצה לשנות ..ת,כבר בחצי הדרך ..ועם רצון חזק ת,תוכלי לשנות..זה שת,כותבת עוזר לך להבין ת,עצמך אבל בנוסף ניחושבת ששיחות עם אדם מקצועי יעזרו לך לעשות סדר בבלאגן .. ואנחנו כאן בשבילך ככל שתצטרכי תודה שת,משתפת ..ואני מאחלת לך ים של שלווה

ysph

New member
שאלה?

האם את יודעת מה ולמה את לא אוהבת בעצמך

א ל נ י

New member
בסך הכל את... שזה הרבה מאוד

לאחרונה קראתי םפר שהוא שיפר והרגיע אותי מאוד שם הספר [ הנזיר שמכר את הפאררי שלו ] חוכמת חיים רבה יכולה את לילמוד מספר זה. אם את לא תהיי בסדר שלמה ואוהבת את עצמך לעולם לא תוכלי ליהיות בסדר לאחרים וכן לאהוב האופטימיות בחיים מאוד חשובה השלווה הרוגע והשקט וכן מחשבות חיוביות אל תיתני למוח להשטלט עלייך תשטלטי את עליו תני לו לחשוב מה שאת רוצה ולא מה שהוא רוצה וזה עובד ההערכה שכל אדם חושב 600 מחשבות ביום ועל פי רוב מחשבות שליליות תחשבי על זה את לא צוחקת כי אינך מאושרת אך את מאושרת כשאת צוחקת אם כל יום האדם היה חושב שזה יומו האחרון היה משתדל לעשות הכי טוב לעצמו ולאחרים תני לעולם ליחיות בתוכך ולא את בתוך העולם מאחלת לך שלווה רוגע שקט ואהבה

karmy66

New member
מחשבות

חשבי רק טוב גם לאחרים קשה והם מתמודדים אני אבדתי חבר כמו אח בשרות צבאי בין יחיד כל כאב שלנו מחויר לעומת כאב לאותה משפחה ואני רואה אותם ממשיכים הלאה וממשיכים לחיות לעבוד ואפילו מידי-פעם לחייך אז מה איתנו בעיותנו מתגמדות לעומתם חייבים להמשיך הלאה אולי אוכל להיות לך לעזר וכך גם לעזור לעצמי?לילה טוב לך

אני אוהבת את עצמי,

ברור שאני אוהבת. אם לא הייתי אוהבת, לא הייתי רוצה לשנות, לא הייתי משנה. אני מכירה את כל מה שאמרת, אלני, אני מנסה לחיות את זה. אני מתקדמת, גם אם אני נופלת. אני יודעת שיש לי רק כמה דברים קטנים לסדר, ואז יש סיכוי גדול שיהיה לי טוב ושקט, ו...שהכל יהיה באמת. אני צריכה רק עוד קצת זמן וטיפת לבד, ואני מרגישה אותי צפה על פני המים, כבר לא טובעת. עוד מעט אני אשחה...עוד מעט... תודה על הדאגה, הארתם את ליבי...

karmy66

New member
../images/Emo140.gifחיזוק

קחי את הזמן שלך לעצמך חיזקי ואימצי בעתיד תקראי דברים שכתבת וחיוך יעלה על שפתותייך בהצלחה

למעלה