בסיס עובדה

• פותח הנושא mug
  • פורסם בתאריך

mug

New member
בסיס עובדה

אם למישהו יש "פרטים" על הבסיס, אינ הולכת לעבור שם טירונות וקורס- משהו משתנה בתנאים בין הטירונות לקורס? איך בדיוק המקלחות שם (זה נורא חשוב לי... בקורס כבר יש מקלחות נורמליות או שחודשיים וחצי נגזר עלי להתרחץ בפומבי?) אמממ... מה עוד? כמה זמן נסיעה זה מת"א בערך? ובכלל אם יש לכם מה להוסיף אני אהיה מאושרת עד הגג... תודה ויום נעים!

רואי

New member
קצת פרטים

בבסיס הזה עושות בעיקר בנות קורסים במחשבים וכדומה זה בסיס של חיל האויר כמובן יש שם אימונים של מטוסים מכל הארץ הבסיס הזה נמצא מרחק נסיעה 40 דקות צפונית לאילת בערך כלומר בערך 4 שעות נסיעה מת"א מי שמשרת שם(את 3 השנים שלו) בדרך כלל גר באילת אפשר להגיד שהבסיס הזה הוא מדבר לכל דבר... ימין ושמאל רק חול וחול...

mug

New member
יענו אוכלוסיית הבסיס היא מהמין היפה

בעיקר? יש לי עוד שאלה- אני עושה שם קורס פקמ"ציות, יש לי רק מדריכות או גם מדריכים? (ולא אני ממש לא שואלת את זה מתוך רצון להתחיל עם כל מה שזז... פשוט הייתה לי התערבות קטנה עם חברה...) שום מידע על מקלחות?!?!?!?! אבוי לי...

shiras

New member
סליחה, אבל מאיפה הידע ה...

מוטעה הזה? בסיס עובדה הוא בסיס שמכשיר חיילים וקצינים של חה"א במערך התעופה. יש גם בנים - והרבה מאוד. יש לבסיס יתרונות וחסרונות וכל קורס שמתקיים בו יש לו תנאים אחרים. המקלחות, לצערך, משותפות. המשמעת בקורס - חזקה. לא להתייאש אם לא נותנים לכם כל מיני דברים שאחרים עושים - צריך לזכור שכל אחד והסטטוס שלו (ללא כל קשר לפז"מ). ורק כשי שתביני את המשפט האחרון שלי - אני עשיתי שם קורס בתור קצינה וקיבלתי יחס כמו שאר הקורסיסטים איתם הייתי - מקלחות משותפות, מגורים אחרים, חדר אוכל וכו´. אבל ההשקעה כדאית. שיהיה המון בהצלחה - ותזכרי שלא הרבה בנות מגיעות לקורס פקמ"ציות.

shiras

New member
מקווה שהבנת ש...

גרים בבסיס ולא באילת (אם כי יש כאלה שהיו שמחים לזה).

רואי

New member
אני הייתי שם בפריסות ולא בקורס

ואני אומר מה שראיתי במשך השבועיים שהייתי שם בכל מקרה הבסיס נראה כמו מדבר.. לא כך?

רואי

New member
נזכרתי במגורים...

המגורים הם ביניינים בני 3 קומות כאשר בכל קומה יש חדר מקלחות משותף לכל הקומה

mug

New member
חדר מקלחות זה אומר שאני

מחכה שעות להיכנס להתקלח אבל עושה את זה רק עם עצמי? או שמא אתה מתכוון לחדר גדול בכל קומה עם הרבה ראשי טוש ובלי מחיצות?!?!?!?

רואי

New member
תשובה

אני מתכוון לחדר גדול בכל קומה עם הרבה ראשי דוש ועם מחיצות

למעלה