בסיס לימן(?!)

בסיס לימן(?!)

שלום אני צריכה להגיע מחר ב11 מתל אביב לבסיס לימן שבאזור נהריה רק שאין לי מושג איך ובאגד לא ממש מצליחים לעזור לי מישהו מכיר מישהו יודע? המון תודה מראש

עוגייה

New member
אני יכולה בערך לעזור לך..

קחי רכבת עד לנהריה. מהתחנה המרכזית בנהריה קחי קו 28 [יש אותו ב11 או ב12]. אני לא בטוחה אם זו הדרך הכי טובה- אם מישהו יודע משהו אחר שיתקן אותי.

עוגייה

New member
זה כן

אבל לא ישיר
הוא עובר בדרך ליד מושב לימן, אני מניחה שזה קשור לבסיס. בגלל זה אמרתי שיתקנו אותי אם אני טועה.

היא צודקת 28...

אני מכירה את כל הגזרה,תקחי רכבת כמו שעוגייה אמרה לנהרייה תלכי לתחנת מרכזית של אגד שצמודה לתחנת רכבת ותאכלס משם את יכולה לקחת 28/27/24 כל מיני כאלה שנוסעים לכיוון לימן זו נסיעה בדיוק של 5-10 דקות ואת ישר בבסיס....רק שימי לב שאת עוברת מצד שמאל שלך את פונדק הבנד וישר את יורד בבסיס בלי בעיות...

ranzz

New member
את משרתת במפאו"ג לא?

תני לה את הטלפון של החמ"ל או משהו. שתתקשר אליהם לשאול מה זה לימן כי לי לא זכורים בסיסים בין תחנה מרכזית נהריה לבין המפאו"ג.

עוגייה

New member
לא

אני לא משרתת שם...רק שייכת לשם. האמת שאני לא מכירה בסיס בלימן וסביר שהוא היה שייך לאוגדה אם היה. בכל מקרה, יש את שומרה בדרך למפאו"ג.

אני בחטיבה...

ולימן הוא אחד מהגדודים אצלי בגזרה... מקודם הייתי גם במוצב תחת גדוד זרעית אם מכירים...

קו 28 מהתחנה המרכזית בנהריה

יש בשעה 7 בבוקר, 11, 2וחמישה בצהריים, 4 וחצי אחה"צ ועשרה ל7 בערב! תהני! (כייף לך שיש לך לנסוע רק עד לימן ולא כל דרך ההקאות של הקו הנוראי הזה!!!) כמה אנשים פתאום משרתים באיזור מה זה.. :/

למעלה