בסיס האוורסט בטיבט

דגנית

New member
אם התוכנית שלי היא להגיע לטיבט.. כי אני

ממש רוצה להגיע לשם.. אז בהחלט אשקיע בלהיכנס לאתרים.. וטוב לדעת סדר גודל של מחירים.. כמה בעצם זה יואן בהשוואה לשקל, או כמה יואן מקבלים עבור דולר? ההנאה והחוויה... לא מבינה את כל אלו שלא נכנסים לטאג' מאהל, כי בהשוואה למחיר שמשלמים ההודים הכניסה לתיירים מאוד יקרה.. ת'כלס.. כולה 75 שקלים.. [נכון ללפני כמה שנים לפחות..] תודה על הפירוט

ברקוש22

New member
יואן זה סביבות החצי שקל

ותהני - אל תשכחי לבקר בארמון הקיץ של הדאלי לאמה. המקום נמצא בצד של לאהסה לא מתוייר במיוחד אבל יפה יפה יפה. הכל כתוב בלונלי.

דגנית

New member
תודה ברק, תודה על כל התמונות והמידע..

ממש מדהים! יש עוד זמן.. התכנון הוא על הקיץ הבא.. חופש הגדול הבא.. [מה שלא מנע ממני להציץ בלונלי פלנט היום בחנות ספרים
]

אתה כנראה מחסיר פרטים

750 יואן משיאן זה רק הכרטיס רכבת לא כולל הפרמיט... כניסות לאתרים ב40 יואן לאיזה אתרים אתה מתכוון?נראה לי שזה לא כולל את האתרים בשיגטסה,גיאנטסה והפוטלה(או אולי חלק מהאתרים שם).אני לא יודע מה שלמת אבל פתח נא לונלי פלנט חדש(אישית אני לא מחסדי הספר)ותראה מחירים. הטיול של ה1500יואן=200 דולר לאן הוא בדיוק?כי נראה לי שהמסלול הזה הוא הקצר מבין כל האפשריים. לא באתי במטרה להניע אנשים מלטייל שם .רשמתי את הכל במטרה אחת והיא לתת פרטים מצנגדו לכל המעונינים זה הכל.

באתר הנ"ל יש פרוט על כל האתרים ולמטה רשום

מחיר כניסה לכל אתר(מנסיוני הוא אתר מאוד אמין). ודרך אגב זה לא נכון שיואן =חצי שקל. 1$=7.5 יואן בבנק אוף צאינה.

SPnage

New member
היית בכלל בטיבט?

אני לא מבין למה אתה מתווכח עם מישהו שחזר משם ומספר איפה הוא טייל וכמה זה עלה לו, כשכל המידע שיש לך הוא מבירורים שעשית אצל אנשים שחזרו משם והלונלי פלנט של סין שידוע באי הדיוקיים שלו בגלל מחירים משתנים. יכול להיות שהוא עשה מסלול קצת אחר או היה שם לפני הרבה זמן, אבל לא ברור לי למה אתה "נכנס" בו במקום לשאול שאלות ברוגע...

sailor

New member
אני לא הייתי בטיבט אבל

לגבי שער היואן הוא צודק, זה קצת מעל 60 אגורות.

SPnage

New member
לא דיברתי על שער היואן...

ואת זה אפשר לבדוק בקלות ב-www.xe.com שטוב לכל המטבעות בעולם, לא צריך לשאול בפורום.

SPnage

New member
../images/Emo6.gif ובכל זאת לא התאפקת

יותר קל ללגלג במקום לענות לעניין, בזה אני מסכים איתך (מצריך פחות מחשבה).

ברקוש22

New member
אז ככה.

אפילו הוצאתי את הקופסא עם כל כרטיסי הכניסה שאותם אני שומר קרוב לליבי. טיול הגיפים עצמו 1500 יואן כמו שתיארתי למעלה. פרמיט באותו היום משיאן 950 יואן. רכבת הארד סליפר לשיאן 750 יואן- לכל צד. פוטאלה - המוני מידי לא נכנסתי. נאמטסן - כלול במחיר של הטיול אוורסט - 180 יואן + 60 יואן לכרכרת חמורים הלוך ושוב. המקדש בשיגאטסה - 40 יואן סקאיה בלאהסה - 45 יואן באיגו - 40 יואן סרה - 45 יואן גואנדי - מקדש יפה ולא מתוייר בלאסה - 5 יואן!!!! ארמון הקיץ של הדאלי למה - 60 יואן גוקאנג - 60 יואן שגאר - 50 יואן. משמע עם עושים חישוב ללא אוכל ולינה יצאנו ב 4535 יואן שהם 2267.5 שקל שהם 527 דולר. לדעתי שווה - יש מקומות שלא משלמים עליהם כמו יארמדוק לייק שהוא גם מדהים כמו בתמונה. וכן מדובר על טיול גיפים של שישה ימים נוסיך עוד 60 יואן ללילה ו30 יואן לאוכל והתפנקנו פה למשך 10 ימים ז"א עוד 900 יואן. קנינו לעצמינו חוויה מטריפה ב2717.5 שקל!!!!!! שווה כל רגע, למרות שזה יקר יותר מהמזרח בד"כ זה גם מיוחד יותר

ברקוש

אני לא בא להתווכח איתך או לסתור את דבריך כפי שחלק(או האחד שקופץ בראש חושב). כמו שאתה אומר 950 יואן זה הפרמיט משיאן+הרכבת 750(ומקודם היה רשום רק הכרטיס רכבת. פרמיט לאזור לאסה +הרכבת זה הולך ביחד לא לחוד). לגבי הטיול גיפים אני דברתי על 8 ימים ואתה על 6 מין הסתם הטיול שאני דברתי עליו כולל קצת יותר אתרים ומרחקים מהטיול שלך. ולכן הוא עולה קצת יותר.לכן שאלתי אותך לאן ומה הטיול גיפים כלל?יש המון אפשריות לטיול גיפים והטיול שאני מדבר עליו כולל קצת יותר מרחקים ואתרים. מה עם העלות של הרכבת בחזרה? האם לקחת טיול נוסף לנאם טסו?כי לא נראה לי שהוא חלר מה6 ימים. 4535יואןלחלק ל7.5 =כ605 דולר. ועוד שאלה מתי היית שם?כי כידוע לך הסינים משנים כל שני וחמשי את המחירים כלפי מעלה(ואת זה רואים באתר עם המחירון). עם תוסיף את ההפרש בין 2 טיולי הגיפים +הכרטיס חזור+כמה אתרים שלא היית תראה שאני פחות או יותר הייתי קרוב. מה שרשמתי היה אך ורק לתת פרטים לרוצים להגיע מצנגדו ללאסה זה הכל. תמשיך לשלוח תמונות ולענות אתה עושה עבודה מצויינת כל טוב ברקוש

ועוד משהו

950 פרמיט+750 רכבת=1700יואן שזה כ227 דולר תוסיף כרטיס חזור (750 לשיאן,700 לצנגדו....) ותגיע ל321 דולר(במקרה הטוב). יום טוב לכולם

tamax

New member
התמונות יפות מאוד

רק אוסיף ואומר שאין צורך להשכיר עגלה עם חמור ולטפס למחנה הבסיס, אפשר ואף מומלץ לטפס ברגל, חוויה עוצרת נשימה במלוא מובן המילה

למעלה