בסגירת בית הספר

• פותח הנושא rina
  • פורסם בתאריך

rina

New member
בסגירת בית הספר

אני עובדת בבית הספר יסודי שהולך להסגר השנה. מורה מקצועית במתמטיקה ומחשבים. מי יכול לעזור לי במציאת עבודה חדשה? תודה מראש

itu1

New member
מי יעזור

בסגירת בית ספר מי שמחוייב להשיג לך עבודה הוא המעסיק כך שהמקרה שלך זה משרד החינוך. האם קבלת הודעה על הפסקת עבודה? במידה והתשובה חיובית פני מיידית לסניף המקומי של הסתדרות המורים אם לא קבלת הודעה רשמית חתומה על ידי מנהל\ת המחוז כשהחותמת על המעטפה או נמסר לך ידנית לפני ה31 במאי למעסיק בכל מקרה בעיה ואם בית הספר נסגר הוא חייב להציע לך מקום עבודה חלופי. בברכה אריה

rina

New member
תודה על התשובה,אבל...

תודה על התשובה. אני מכירה את הנהלים בעניין. מכתב על העברה עוד לא קיבלתי,אבל אקבל עד סוף החודש. להמתין עד סוף החופש הגדול בלי לדעת איפה אני עובדת, מאוד קשה. חוץ מזה אני לא מחנכת כיתה אלה מורה מקצועית ומפקחת רואה בזה בעיה. אני מתגוררת בראשון לציון, רציתי לדעת איפה דרושים מורות כמוני.

itu1

New member
בהמשך לשאלתך

אז קודם כל לא פוטרת וזה כבר שלב חשוב לגבי ההעברה הנוהל הוא שעל המפקחת להזמינך ולהודיע לך להיכן את מועברת בטווח המותר. אם תסכימי טוב אם לא תקבלי הודעת העברה בה יצויין המקום להעברה עד 5 באוגוסט וזכותך לערער באמצעות הסניף. גם מורה מקצועית יכולה לשמש כמחנכת ותלמד את המקצועות אליהם הוכשרה. אין לי מושג היכן חסרות מורות וספק אם מישהו בפורום יודע מה גם שלגבי מורות ליסודי אין בדרך כלל פרסום בעיתונות (פרט לבתי ספר בקיבוצים המפרסמים בדרך כלל ומחפשים מורים מחוץ לקיבוץ) בברכה אריה

צדף2

New member
מציאת עבודה../images/Emo101.gif

מאחר ואת מכירה את כל הנהלים, אני מציעה לך לא לחכות להודעת ההעברה אלא ליזום פגישות עם מפקחים מקצועיים וכוללים בראשל"צ, או אפילו לפנות ישירות למנהלי בתי"ס באזור מגוריך. חשוב שיכירו אותך. כדי שיהיו מעונינים לקלוט אותך דווקא ולא מישהו אחר. אם רשיון ההוראה שלך מתאים גם לחט"ב, אנא פני אלי. אולי אוכל לעזור לך. צדף

genady12

New member
תודה רבה

רישיון שלי מתיאם גם לחטיבת הביניים, אבל אני קבר 10 שני ם מלמדת בבית ספר יסודי . הרישיון עדיין מתאים?

למעלה