בנק הזמן

מורני !

New member
בנק הזמן

נרשמתי אתמול בלילה.. זה ניראה לי משהו מאוד מגניב. שמעתם על זה? מה דעתכם?

מורני !

New member
בנק הזמן

בנק ככל הבנקים רק במקום כסף מפקידים ומושכים זמן. נרשמים לדברים שיכולים לתרום - שיעורים פרטיים, ייעוצים, טיפולים, בייבי סיטר, הולכת כלבים וכו' וכך גם נרשמים למה שרוצים לקבל. אז הוספתי לבנק שיעורים פרטיים במחשבים ועבודה טיפולית עם בני נוער והם ישדכו לי בין אנשים שיירצו את זה, וישדכו ביני לבין אנשים שנותנים את מה שאני ביקשתי לקבל. http://www.bankhazman.org.il/

../images/Emo2.gifאממ הוספת עוד עבודה ?

|אייקון של מעריצה אותך|
לא יודעת, אני לא הכי אוהבת אתרים כאלה.. נראה לי חשוד מידי
במה החלטת לתרום ? מה רצית שיתרמו לך?

מורני !

New member
זו לא עבודה

יותר על התנדבות אצלי.. מה שמתאים לי כי השנה לא עשיתי שום פעילות התנדבותית, החלטתי לתרום בטיפול לבני נוער בסיכון, עבודה עם ילדים ונוער ושיעורי מחשבים. ונרשמתי ליעוץ תזונתי, טיפול בנשימה (שאני לא יודעת מה זה אבל נשמע לי מאוד מעניין) ותרגומים. זה לא משהו שנוצר באתר אינטרנט, היה על זה כתבה בחדשות ובעיתונים ואני הגעתי לזה דרך בית ברל שבשנה האחרונה מפרסמים את זה מאוד.

PianoGirl20

New member
נרשמתי לזה כבר לפני שנה וחצי

כשזה רק נפתח (והיה על זה איזו כתבה בעיתון). האמת שנתתי למישהו שיעור אנגלית וקיבלתי מאיזה מישהי שיעור בפסנתר.. זה דווקא נחמד, אבל לא תמיד מסתדר כל כך. (לא תמיד מוצאים בדיוק מה שרוצים והפוך..). בכל מקרה הנה קישור לאתר http://www.bankhazman.org.il/ שווה להיכנס לבדוק.

RichardSmith

New member
רוצה, כן.

לאו דווקא דרך השירות הזה. אני מניח שאשיג מתישהו אורגן ואלמד את עצמי...

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

כאילו זאת הסיבה... לא הכל מסתובב סביב זה... רק חלק גדול. אני רוצה לנגן יצירות של מוצרט או פינק פלויד כדי לגעת ביצירות בצורה יותר קרובה מרק לשמוע אותן.

Lir האחת

New member
הממ..

פסנתר מתקשר אצלי יותר ל"ילד הטוב" וגיטרה זה יותר "הילד הרע" לא? אדם בטח שואל את עצמו, איך הגענו לדיון הזה

PianoGirl20

New member
האמת שיש בזה משהו....

באמת רוב הפסנתרנים הם 'ילדים טובים' כאלה...גם האקס שלי הוא פסנתרן והוא בהחלט סוג של 'ילד טוב ירושלים'...וגם הכרתי עוד כמה פסנתרנים כמוהו, אז נראה לי שזה באמת ככה. גיטרה זה יותר כלי כזה של 'מגניבים'...שרוצים לעשות רושם. אבל לא תמיד.. אי אפשר להכליל.

wolfyy

New member
רגע,

ילד רע זה טוב?
אני מעדיפה ילד טוב ירושלים...
חוץ מזה שזה בסה"כ סתם סטריאוטיפים.. :)

למעלה