בנק באינטרנט

חתולון*

New member
בנק באינטרנט

למי מאיתנו אין גישה לבנק ולחשבון האישי דרך האינטרנט? סיפור נוסף, לא משטרתי, שלא יגיע לכותרות העיתונים...... בדקתי בכספומט את היתרה בחשבון שלי ומצאתי "חוסר" של כ-2000 שקל בחשבון. נכנסתי לאינטרנט, לגלישה לחשבון בנק שלי, כדי לבדוק את העניין... הדף היה חסום לקראתי, והתקשרתי מיד לתמיכה הטכנית. מיד כשהתקשרתי, השיחה "נותבה" ע"י follow me לטלפון אחר ושם התבקשתי לתקתק את מס´ תעודת הזהות שלי. שמעתי מיד את המוסיקה המעצבת של ההמתנה לנציג התמיכה.... לאחר כ-5 דקות, ענו לי בתמיכה, "טיפלו" בעניין, והכסך היה בחשבון... פשוט החזירו את הכסף.... ואיפה כאן העוקץ????? אנחנו לא בודקים תמיד מה היתרה. כש"הם" לוקחים לנו את הכסף ואנחנו לא מרגישים-זה בסדר... אם אנחנו "עולים" על זה, הבנק "חוסם" אותך זמנית לכניסה לגלישה לחשבון וכשאתה מתקשר לתמיכה, מבקשים ממך מס´ זיהוי, וכך יש "להם" זמן לתקן את המצב. "הם" כמובן מכחישים ואומרים: ט.ל.ח ראו הוזהרתם...... לי זה קרה

חן (*_*)

New member
חחח...לי, בדרך דומה, רוקנו תוכנית..

חיסכון שלימה. במקרה רצינו לפדות את הכסף לפני תום התקופה, וכך נתקלנו בתעלומה.

בנוסף לכל האזהרות הנ"ל

לבדוק טוב לא רק חשבונות בנק , אלה גם טלפון , גז , חשמל ט.ל.ח - כמו שחתולון אומר זה אכן כך מקרה שקרה לי לפני בערך חודשיים - חשבון ענק על סה"כ 590 ש"ח מחברה מוכרת וידועה , שכולנו מכירים מבדיקה ראשונית בחשבון הלם !!! מבדיקה שניה בחשבון הבנו את הטעות . החשיבו לנו ממש "בטעות " - רחמנות ממש עוד 350 ש"ח ובעצם קצת יותר, על שום מה , כנארה על היותנו נחמדים שכאלה, אבל הוכחנו אותם על טעותם המרה , לאחר שכבר עשו לנו תרגילים דומים שכאלה , אז חברות וחברים יקרים תשימו
טוב ותחזיקו חזק מבדיקה ראשונית ושניונית , הבהרנו אותם על טעותם המרה והרי תראו איזה פלא : חשבון חדש על סה"כ 140 ש"ח . ודרך אגב, בנוסף אלפי מבצעים יש עכשיו ברשתות שיווק , כל מיני הזדמנויות , שרק נקנה ... 1+1 , 3 ב 10 ש"ח וכו' אז נוכחתי לגלות שלפעמים למרות הפרסום זה לא מופיע בחשבון למה - אלף ואחד סיבות , לא משנה אם זה ברשת מזון , רשת קנה ובנה , וכל רשת אחת בידקו היטב אחרי התשלום שלא חייבו אתכם במשהו נוסף , החסכון שלי בחודש נע בין 50- מאות שקליים בחודש , ואז אני פשוט דורשת החזר כספי , גם אם מדובר בשקליים בודדים לא על חשבוני . מקווה שתקחו את עצתי , את עצת חתולון וחן ובידקו טוב בבנק , באינטרנט , ברשתות מזון , ובכל מקום שאתם עושים קנייה בין עם גדולה ובין עם קטנה , תוכלו לגלות פלאים . בהצלחה . והמשך קנייה בטוחה וטובה .

Mוניk

New member
ערב טוב חתולון

אני לא מנהלת שום חשבון באינטרנט שום קניה שום כלום את הסידורים האלה אני עושה ישירות בסניף זה הכי בטוח. ולעולם לא אתן את מס' הזהות שלי דרך הצג פו - ובטח לא פרטים אחרים כאן אני רק גולשת לעביר זמן לדבר עם חברים לצחוק ולהיות בעניינים כמו חדשות, חידושים וכדומה זהוווו אהה ומקבלת אימלים מג'קוב וחן חן עממה אוחח איזה אימלים שלחת לי מאמי חוצ משבע שלא ניפתחו לי הכל היה אחלההה מיצי אתה פו מאמי?

זה לא אפשרי ולא נכון

כנציג מוסמך של הבנק, הובאה לידיעתי על ידי מספר לקוחות התופעה המתוארת כאן על ידי החתול. כמי שמכיר הייטב את המערכת הבנקאית הפיננסית והמחשבית, אני מודיעכם נאמנה, שאין שום לקיחת כספי לקוחות. אם יש טעות, אנחנו אומרים סליחה, מוסיפים ט.ל.ח ומחזירים את הכסף. (ועשינו זאת מעט פעמים, כי פשוט הלקוחות לא הרגישו) פניות בפקס תענינה בפקס מספר 9352375 בתל אביב, מרכז המחשבים של לאומי בכבוד רב נציג הבנק

kuzary

New member
מענין מאוד !!!!

האם מישהוא שכח כבר את ה"בנק למסחר"? ואת גב" אתי אלון? (למען הסר כל צל של ספק: איני אומר שבבנק שנציגו טרח לכתוב את מה שכתב ישנן תופעות כאלו. אלה כדאי ללקוחות לבדוק שמא קרתא טעות. כמו שאמר "נציג הבנק". ט.ל.ח.- טעות לעולם חוזרת. ט.ל.ח.=טמבלים לא חסר.

danistar

New member
וכנציג מוסמך של אנשי המקצוע

מאלו שכתבו את התוכניות שאתה מדבר עליהם אני אומר לך שהכל אפשרי . אני מכיר את התחום קצועית מספיק שנים ואין היום תוכנה מושלמת . זה לא קיים . הדברין משפרים זה נכון אבל טעוייות תמיד יהיו . במערכות כל כך גדולות עם כל כך הרבה נתונים שמתגלחגלים בהן תמיד יכולות להיות טעויות . התוכנה אף פעם אינה מושלמת ויש בעיות ( ואת זה מי כמוני מכיר ) של גזירה , של העברת נתונים הכל אפשרות . אין 100 אחוז .

סנדי 33

New member
יווווווו בגלל זה בעלי טוען שחסר

בזמן האחרון כסף בחשבון ושישבנו על החשבונות באמת היו חסרים כמה מאות מכעכשיו אני אהיה יותר עירנית ותודה על האזהרה כל הכבוד חתולי

חתולון*

New member
שוחחתי הבוקר עם נציג הבנק

והוא הודיע לי חד משמעית ש...... טוב, זה חסוי ותסלחו לי, כי חתמתי לו על מסמכים שאני לא אספר, תודה לכל המגיבים בשרשור

למעלה