בננות! שאלה לי אליכן

אז ככה

בהתחלה, עוד לפני ששמעתי את התשובה שלו, כשידיד שלי שאל אותי את אותה שאלה עניתי שאין מצב שאני מוותרת על חבר שלי תמורת כל סכום שהוא. עכשיו, אחרי ששמעתי את התשובה של חבר שלי לאותה שאלה, החבירה שלי באותה מצב לגביו תהיה שונה (רק כי אני יודעת שהוא כן היה שוקל לוותר עליי) ד"א, יותר מאוחר החבר טען שחשב על זה שוב ובעצם לא בטוח שהוא יעזוב אותי בשביל מילארד דולר כי יהיו לו ממש קשה להתמודד עם זה.

dandi99

New member
לא הייתי מוותרת עליו

כסף אפשר להרוויח עם לימודים ועובדים. אהבה קצת יותר קשה. אם הוא היה מוותר?לא יודעת , חושבת שלא. הוא בעצמו אמר כמה פעמים "אם אני לא מנשק אותך לא שווה לי לחזור הביתה"

Conviction

New member
הממ

באופן עקרוני אולי זה היה קצת צובט לי, אבל לא הייתי לוקחת את זה קשה מדי. סה"כ צריך לפרגן לבחור על כך שהיה כנה איתך, כי תכלס, לדעתי הרבה אנשים היו מוכנים לוותר על קשר תמורת סכום כזה..

0LoVe GiRl0

New member
אני שאלתי אותו את זה אחרי שקראתי פה!

אמרתי לו כזה עופר[ככה קוראיפם לו] אם היו מציעים לך מילארד דולר רק תמורת זה שתיפרד ממני היית מסכים ? תחשוב היית מסודר לכול החיים..המשפחה שלך החיים הכול !! והוא אמר לאא !! אני כזה כן בטח זה אשכרה מילארד דולרר !! והוא אמר שהוא ירוויח ת'כסף הזה בעצמו ויותר..ואני כזה איך בדיוק ? והוא ..בעזרת הראש שלי[ ת'אמת הוא ממש חככם !! 5 מתמטיקה ,5 פיזיקה, 5 מחשבים ,5 אנגליתתוכו''.. והכול מעל 90+ ) קיצר השתתקתי ..ואמרתי לו אבלל לא תצטרך להתאמץ וזה והוא אמר לי שאותי אי אפשר לקנות בכסף או להרוויח בעזרת כסף או משהו וכסף תמיד אפשר להרוויח בעזרת עבודה קשה ולימודים ושהוא בחיים לא היה מוותר עליי תמורת כול סכום שהוא.... הייתי דיי בשוק כי ציפיתי לזה שהוא יגיד שכן אול יבצחוק או לא סתם כדאי לא לעליב והוא לקח את זה רציני ונתן לי להבין שאני בשבילו הרבה הרבה יותר מאיזה שטרות !! זה דיי חיכמם לי ת'לב אבל אם הוא היה אומר לא הייתי נעלבת טיפה כי אני הייתי אומרת לא ואולי בתוכי הייתי שוקלת את זה באמת אבל רק בשביל לא לפגוע ...

sapir307

New member
שאלתי אותו אחרי שקראתי פה...

הוא אמר שבחיים לא... ושגם אם היו מביאים לו את כל העולם תמורתי הוא לא היה נפרד ממני... ניסיתי להגיד לו שיחשוב שזה מיליארד דולר!זה מלא כסף! אז הוא אמר שכסף זה לא הכל בחיים!ושאין מצב שהוא יפרד ממני בשביל כסף!(ובכלל... חחחח) וזה ממש שימח אותי כי גם אני חושבת בדיוק ככה! אם הוא היה אומר שהוא שוקל את ברצינות, הייתי די נעלבת...סתם כי הייתי מצפה שהוא יגיד ישר שהוא לא היה נפרד ממני במצב כזה היפותטי(ככה כותבים?!:))..אם זה היה באמת אמיתי ומישהו היה עומד עם מזוודה של מילארד דולר... אין לי מושג... אבל אני רוצה לחשוב שהוא לא היה נפרד ממני גם במצב כזה... אני חושבת שאני לא הייתי נפרדת בשביל כסף...

0LoVe GiRl0

New member
שנה וחצי ..

אבל לדעתי 10 חודשים זה גם דיי הרבה ואני מאמינה שגם אחרי 10 הוא לא היה מוכן ...

xenadream

New member
בסדר, כולה להיפרד.

ואז לחזור להיות ביחד עם פלוס קטן- הוא עשיר תחתתתתת! XD

טרחתי להבהיר שהפרידה היא לתמיד

ד"א בהתחלה הוא גם ענה את מה שאת ענית.. שאח"כ חוזרים רק עם הכסף ביד.

השאלה תאורתית בלבד

נניח שיש שומרים שמשגיחים עלינו כל הזמן שלא נחזור. סבבה?ואם אנחנו חוזרים והם מגלים את זה, הם על המקום יורים בשנינו.

למעלה