בננות! שאלה לי אליכן

בננות! שאלה לי אליכן

תארו את הסיטואציה הבאה: אתן עם החבר שלכן כ10 חודשים. עולה השאלה מה הוא היה עושה אם היו מציעים לו מיליארד דולר תמורת זה שיפרד ממך. החבר מתוודה שהיה שוקל את זה ברצינות. תגובתכן?

YesWeCanSee

New member
לא היה אכפת לי כ"כ ת'אמת...

אני לא חושבת שנהיה ביחד לנצח או משו כזה.. אף אחד לא יכול להבטיחשנישאר ביחד ונתחתן וכאלה.. ומיליארד דולר זה לא צחוק... זה מסדר בן אדם לכל החיים וגם את המשפחה שלו...

חחח בול השבוע

דיברתי עם כמה חבר'ה על אם הם היו מוכנים להרוג מישהו תמורת מיליון שקל וחלק אמרו שכן וגם אם זה תינוק.. ככה שתשווי רצח תמורת מיליון שקל לעומת פרידה תמורת מיליארד דולר :) את לא היית שוקלת פרידה? וזה חמוד שהוא אמר שהוא ישקול את זה ולא הסכים ישר. זאת לא שאלה אמיתית ואין משהו יותר תיאורטי ממנה ככה שאין לך מה לקחת את זה קשה..

כל הקטע, שכששאלו אותי את השאלה הזאת

(זה התחיל מזה שידיד שאל אותי את זה) אז ישר עניתי לו שאין שום מצב שהייתי עוזבת את חבר שלי בשביל כסף

GrowingMadness

New member
אממ

*מנסה לשים את עצמי בסיטואציה הזו* לא יודעת, ברור שזה יכאב אבל תאכלס אני אבין אותו ;; זה מיליארד שקל אני לא יודעת מה אני הייתי בוחרת

pc girl

New member
תראו את הקופסא :)

אמנם זה מליון דולר בתנאי שאת הורגת מישהו שאת לא מכירה... אבל נו שויין

ther MeסAn

New member
לא הייתי מתרגשת

זה לא כאילו הוא נפרד ממני למען מישהי אחרת כשאני בהריון מתקדם. אני הייתי בוחרת במיליארד.

Please Dont Cry

New member
לא כזה סיפור P:

בכל זאת, מיליון דולר! כאילו, זה יכול לסדר בנאדם לכל החיים אם הוא משתמש בזה נכון P: ואהבה תמיד אפשר למצוא, ולא יודעת, זה לא כאילו התחתנו והוא זורק אותי עכשיו.. וחוצמזה, זה כל כך היפותטי שלא הייתי לוקחת ברצינות שום תשובה! כמה שאני אוהבת את חבר שלי (וזה המון המון המון ואני יכולה לראות אותנו גרים ביחד ומתחתנים וכו') הייתי שוקלת את זה גם, אם היו מציעים לי D:

אפיטל

New member
האמת.?

אני לא יודעת איך הייתי מגיבה אם היינו 10 חודשים ביחד..כי אנחנו ביחד שנה וחצי טפו טפו טפו.. ואם להסתמך על מה שאני מרגישה אליו ועל מה שהוא מרגיש אליי כרגע [לפי דבריו בכל מקרה] הייתי נפגעת. וכן, למרות שזה מיליארד דולר.

Reverb

New member
אממ

בגלל שזאת אך ורק שאלה תאורתית, ואף אחד לא באמת עומד מולו עם מזוודה שיש בה מיליארד דולר, הייתי מצפה שיגיד לא רק כדי שאני ארגיש אהובה (ושווה יותר ממילארד דולר) גם אם עמוק בליבו הוא היה מעדיף את הכסף (זה הרי לא קורה ומה רע בלעשות את חברה שלך מאושרת). אבל מה לעשות שהמוח הגברי לא תמיד פועל ככה, ולפעמים הם מעדיפים לומר את האמת (מה תאמרי על זה שחבר שלי אמר לי שאם יקטעו לי הגפיים הוא יעזוב אותי? ועוד זה נאמר אחרי שהוא סיפר על תרגיל שהם עושים ואמר שהידיים שלו יכולות להתקע ובתגובה לסיפור אמרתי "אל תדאג, אני עדין אוהב אותך וארצה להיות איתך") צוחקים על זה ומשתדלים כמה שיותר לא להפגע, בינתיים אין לך מה לדאוג. לא ניראה לי שיש מישהו שבאמת יציע לו את הסכום הזה כדי שהוא ייפרד ממך :p

חח זה בדיוק מה שאמרתי לו

שאולי היה עדיף שיגיד לי את ההפך (גם אם זו לא האמת) רק כדי לא לפגוע בי ולהראות לי שהוא באמתאוהב אותי. כנות לא תעזור פה הרי כל כך כי דבר כזה בטוח (או לפחות רוב הסיכויים) לא יקרה באמת.

לא'דעת

אני פשוט בטוחה שחבר שלי היה מגיב שהוא לא היה מוכן, בטוחה במאה אחוז
. ולא קשור אם הייתי שם או לא. כסף זה כסף..... משהו מוחשי ולא מספק, לא מבינה איך אפשר להעדיף את זה על קשר זוגי חזק ואוהב. זאת דעתי

TanTanIM

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי..

קודם כל אני גם יודעת ב100% שהוא לא היה מוותר עלי על שום סכום כסף, והוא בעצמו כבר אמר את זה כמה וכמה פעמים. וגם אני לא מבינה איך כסף יוכל להשכיח ממך רגש חזק כלכך... לא יודעת כל הכסף שבעולם עדיין לא יצליח לגרום לי לשכוח ממנו ולהפסיק לאהוב אותו.

נוטה להסכים עם שתיכן

או לפחות ככה נטיתי בהתחלה. האמת שאחרי התשובה שלו שקלתי את זה עוד פעם וקצת שיניתי את דעתי. כן, כנראה שאני אשקול פרידה אם ישאלו אותי דבר כזה (למרות שבטוח שזה לא יקרה). וכן, רק בגלל התשובה שלו.

לא הבנתי כ"כ

את אומרת שעכשיו, אחרי שאת יודעת מה הוא ענה, היית עונה כמוהו? ואם לא היית יודעת מה הוא ענה?

למעלה