בננה חשמלית

omer ok

New member
בננה חשמלית

תגידו, קיימת חיה כזאת? ואם לא, כמה קשה יהיה לעשות את זה, וכמה כסף יושקע?

קיימת בננה בגירסה חשמלית.....

אין שום קושי בלחשמל בננה ושאלה איזה מנוע ,בקר וסוללה אתה בוחר.... איזה מנוע אתה חושב ליקנות??

omer ok

New member
לא יודע...

בישביל זה אני פניתי לפורום... איזה ציוד צריך ומה המחיר בערך? (סוללה, בקר ומנוע)

Photon

New member
יש כל מיני אפשרויות

תלוי בתקציב שלך. הכי זול זה מנוע ובקר סיני וגם סוללה. זה יוצא בערך 300-350 ש"ח אם מחפשים אפשר גם למצוא קצת יותר זול. זאת לא האופציה הכי טובה או איכותית, אבל מאוד זולה.

omer ok

New member
סיני נשמע אחלה :)

רק אם תוכל להסביר לי מה הציוד שיתאים לסחוב בננה ברמה סבירה (אם יהיה אפשר להמריא מהרצפה אז בכלל טוב!) ואיפה אפשר לחפש אוו בארץ בזול

Photon

New member
הציוד שקישרתי אליו מתאים ברמה סבירה

גם בארץ וגם בזול אני לא מכיר, אבל להזמין מחו"ל יעלה כמו שרשמתי בין 300 ל 350 ש"ח כולל משלוח ומיסים.

כמה כסף אתה מוכן להשקיעה??

תגיד איזה תקציב יש לך ואז נתאים לך מנוע בקר וסוללה

Photon

New member
למי שרוצה להשקיע קצת יותר

יש מנוע בשם: Billet Bullet ’’Hot Wind’’ Single של http://www.customcdr.com מחיר $40 אבל ביצועים מעולים. משקל: 23 גרם, עם פרופ 7x3.5 וליטיום 3S דחף סטטי של מעל 500 גרם ומהירות פסיעה מעל 70 קמ"ש.

omer ok

New member
נצל"ש...מטען!

המטען המשתנה הזה להטענת סוללה nicd למשדר? הסוללה היא 600 מי"לי אם כן, כיצד לכוון את המטען? על כמה וולט? ובצד שמאל על הפלוס או המינוס? תודה רבה

omer ok

New member
נצל"ש, מטען!

המטען המשתנה הזה להטענת סוללה nicd למשדר? הסוללה היא 600 מי"לי אם כן, כיצד לכוון את המטען? על כמה וולט? ובצד שמאל על הפלוס או המינוס? תודה רבה

omer ok

New member
לא רלוונטי, הסתדרתי

מצאתי את המטען המקורי... וסליחה על ההודעה הקודמת, רק עכשיו ראיתי כמה היא עילגת...(המקלדת שלי דפוקה
)

gillb

New member
יש ועוד איך!!!

בכל פעם שהנושא עולה (והוא עלה כבר כמה פעמים) אני גאה להציג את הבננה החשמלית שלי. אני קורא לה "מוריד הדגדוגים". בכל פעם שמדגדג באצבעות וזה קורה הרבה, היא כבר יודעת לעשות את העבודה. אני חוזר על מה שכתבתי פעם ומצרף תמונה (עשיתי חיפוש ולא מצאתי את השרשור הרלוונטי). הסט אפ הוא זה ש "פוטון" ממליץ עליו, בשרשור זה ואני משתמש בבטריות ליפו שלושה תאים 1,250 מ"א (10-12C). הגוף טיפה שונה מבננה רגילה. הגוף נבנה על ידי חבר, שכותב בפורום זה, ותוקן על ידי. הכנף הינה כנף ישנה מאוד ונבנתה על ידי חבר שכותב גם הוא בפורום זה. הכנף עברה החלפת ציפוי והשתלת שני מיקרו סרוואים. בסופו של יום יצא טיסן מדהים, אין כמו הבננה, אפשר לעשות איתה הכל. בכל פעם שהיא עולה לאוויר אי אפשר למחוק את החיוך. שני החברים שאחראים לחלקי הבננה שלי מטיסים גם הם בננה חשמלית עם אותו סט אפ.

gillb

New member
מרוב התלהבות לא עניתי לשאלה שלך..

את הסט אפ (מנוע ובקר) קניתי בטיסן נתניה ב250 ש"ח. אפשר לקנות אותו גם בהובי מוטורי ב 200 ש"ח (אבל אני לא מתחייב). בטריות תוכל קנות בארץ או בחול. אחת קניתי בארץ ושתיים קניתי בחו"ל ב 37$ לבטריה באתר של bpp. הטיסן ממריא בקלות רבה מהיד.

omer ok

New member
איזה מנוע בידיוק?

כאילו שאני בא לקנות, מה אני צריך לבקש?... ומה עם מטען? (לא מהיר, סתם כזה לבית) (סליחה על הטימטום והבורות, אין לי מושג בחשמל...)

תיקנה מנוע רציני שישמש אותך ....

לטיסנים הבאים איזה באשלס של אי פלייט בגודל 400 יש לי אותו והוא יסחוב לך את בננה בלי בעיות (ויש לי בקר של אי פלייט 20 אמפר ) הם קצת יקרים אבל טובים בקשר לסוללה תיקח סוללת ליתיום בסביבות 900 מיליאמפר היא תספיק לאיזה 20 דקות בערך (תלוי על כמה מנוע אתה טס) בהצלחה

omer ok

New member
לא יהיו טיסנים הבאים...

לפחות לא חשמליים...מצטער, זה קצת מסובך הקטע הזה, ולמה בגלל אני בונה את זה... שאני קונה מנוע חשמלי לבננה, מה המינימום? מה המקסימום? נ.ב, אם למישהו יש מערכת רדיו של היי-טק, בבקשה שיפנה אלי במסרים, אי מייל או איי סי קיו, יש לי כמה שאלות, תודה רבה!

מזה מטען מהיר בליטיום

בליטיום אין דבר כזה מטען מהיר הטעינה הכיי מהיר של ליטיום זה תוך שעה אני ממליץ לך ליקנות את המטען של "רובה" נירא לי קוראים לו פאק 400 והוא נימכר במרכז המסוקים במחיר של 180 שקל שזה גרושים כאחלה מטען שיהיה מצווין לעוד ארבה זמן וישמש אותך ברוב החשמלים

omer ok

New member
למה חייב ליטיום?

אי אפשר להשתמש ב nicd רגיל? מה הסיבה?

כי זה ממש לא מתאים!

ליטיום היא סוללה קלת מישקל ,ונותנת ביצועים מצוינים ,אני לא בטוח שהבננה (הרגילה) תעלה עם ניקל מטאל

omer ok

New member
מנוע 400 מספיק?

מנוע 400 פשוט יספיק? עם ליטיום! ואיפה ראית את המטען ב180 שקל, מה זה מכרז המסוקים?

למעלה