בננה חשמלית

תחפש באינטרנט את החנות

ואני ממש לא ממליץ לך ללעבוד עם מנוע בראש אלה עם מנוע "בראשלס" את הטיסן יסחוב אפילו בראשלס 300 עם ליטיום 11 וולט

A B N

New member
יש חיה כזו..

ראיתי אחת כזו אצל שגיא [sagife], כולל לדים לטיסות לילה, פשוט יפהפיה..
אני מאמין שמתי שהוא יראה את ההודעה שלך הוא יפרט על המערכות המותקנות עליה..

sagife

New member
אכן כן!

ABN ידידי תודה על המחמאות,ועל התוכנית שאפשרה לפלא להתרחש. הבננה המדוברת "חושמלה" כאשר הדגש הושם על "מינימום השקעה,ומקסימום תוצאות" מהמערכת החשמלית. נתחיל במנוע: 12$, יצרן עלום שם (נרכש מחנות בEBAY שנעלמה כבר..),מפרט לא ברור בעליל, אבל החלטתי להסתכן בשל המחיר ובשל נסיון לא רע של חברי מחצרים עם המנוע הנ"ל.

sagife

New member
הבקר,עלום לא פחות...

18A, מעבר לזה לא ממש מספרים עליו... 26 דולר אוסטרלי... עובד!

sagife

New member
והסוללה-

3 תאים,1200 מילי, משקל של 100 גרם- נמכרה ב16$. הגיעה עד הבית עבור פרידה מ5$ נוספים. אין עליה אפילו מדבקת יצרן,אבל מתפקדת היטב. כשהשתמשתי בה עבור קטאנה חשמלית,נתנה טיסת 3D של 15 דקות,וידה היתה עוד נטויה!

sagife

New member
עד כה,בכל חישמול

ערכתי סקרים וחישובים (של דחף/זרמים/צרכים)לפני רכישת הציוד,ויש לדבר חשיבות עליונה לפני הוצאת כסף רב על ציוד שמתאים לצריך רק באופן חלקי. עבור בננה ישנה ונאמנה,המתוכננת גם כך לצאת רק בלילה,ולכן לטוס בצורה רגועה מאוד, החלטתי לנסות ולהתנסות בציוד זול ככל הניתן. אכן קיבלתי כלי רגוע,ולא בננה בליסטית... אשמח לעזור בפרטים נוספים.

omer ok

New member
נראה טוב!

יש לי עוד כמה שאלות: 1) מטען ניקל קדמיום שמטעין ניקל מטאל - נורא מאוד? 2) איך הכי כדאי לסדר את הגומיות? (החיבור בין הכנף לגוף) 3) איך אני מחשב זמן הטענה של סוללה? 4) הבקר מהירות מתחמם בזמן טיסה? כלומר לעטוף אותו בספוג או לא? (פה כדאי לציין שזה סט-אפ חשמלי של טיסן חיפה, מחומרים זולים...) 5) מה הסדר של הדברים על המנוע? כלומר יש ככה: אום רגיל, חישוק, אום שהוא כאילו פולי, פרופ, חלק אח ספינר, חלק קידמי של ספינר. איך מרכיבים את זה? 6) עוד לא עשיתי בדיקות סופיות, אבל נראה לי שהמרכז כובד יצא לי קידמי מידי. (אם אני זוכר נכון לפי התוכנית, המרכז כובד ממש אחרי הקורות המרכזיות של הכנף), לא יצא לך גם ככה? להעביר את הבטריה של המקלט עוד יותר אחורה? תודה רבה רבה וסליחה על כל השאלות....אני בונה פעם ראשונה ובלי שום ניסיון, אתם באמת העזר היחיד שיש לי... תודה רבה

למעלה