בני, שלחתי לך מסר

udiyulis

New member
בני, שלחתי לך מסר

חשבתי שלא מוצדק להעמיס על הפורום בעיות במחשב. אם אתה חושב שזה יכול לסייע גם לאחרים - אין לי בעיה להעלות זאת בפורום.

אודי לדעתי ניתן להעלות...

אך כמוך חושש להיות למעמסה - אם כי אני סבור שזה תמיד תורם ומפרה... לדוגמא בפעם הקודמת אנחנו הלכנו והגענו "בסדר לוגי "עקב בצד אגודל" עד לפתרון . והנה עם תום הטיפול שלנו - מדהים היה לגלות את הודעתו של "אילן נגר" שהציע ישירות את אותו הפתרון (וזאת מתוך ניסיון אישי שלו בדיוק עם אותו המצב.) מסקנה : זה מה שיפה כ"כ בפורומים שלאף אחד אין כאן מונופול על הידע, הנסיון והחוכמה. אומנם יתכן ובהחלט ויש מי מאיתנו שיש לו אחד או יותר מהמרכיבים הנ"ל בתחום כזה או אחר - אך אין כאן אבסולוטיות וכל הזמן כולנו לומדים מכולם. תשובתי זו אינה מתיחסת כתגובה אישית לשאלתך - אלא בהיחסות יותר כוללת נזרקת לחלל הפורום - גם להתיחסות של שאר החברים...

udiyulis

New member
בני, מסכימה עם דעתך,

אך כדי לוודא שאכן זה תורם ומפרה - אחכה להתיחסות נוספת ואפעל בהתאם. ובינתיים שלחתי לך מסר נוסף.

ועוד מ"גילויי אמריקה" - רכש תוכנה..

בהמשך לשאלתך על אפשרות לרכישת המילניום...ומחירו... רציתי להביא לידיעתך ולידעת הפורום ( ושוב יסלחו לי כל המכירים ) שמורים זכאים לרכישת מוצריי מיקרוסופט בהנחה ( לעיתים משמעותית מאוד ) אפשר ומומלץ לעיין באתר של מיקרוסופט: מיקרוסופט ישראל- רלוונטי מיקרוסופט עולמי רלוונטי כמו כן ניתן לראות באתר מיקרוסופט הישראלי רשימת מפיצים - וכן . גרסאות התנסות, ומבצעים מיוחדים ועוד ... (שווה ביקור ועיון לידיעה בכל מקרה) אודי : מציע להתיחס לגירסת המילניום אותה את מתכוונת לרכוש - כגירסת ניסיון התקיני ובידקי אם זה מתאים לך והאם זה עונה על הצרכים, ורק אז לבצע רכישה ( לידיעה כללית גם המלניום וגם ה win 2k ירדו מהמדפים ) "המלך החדש" כיום הוא ה XP " ואם כבר מבצעים רכישה אז שיהיה הוא ( בתנאי שהמכונה היא מרמת פנטיום 3 עם רצוי עם זכרון RAM רב ,וקיבולת כונן קשיח גדולה ופנויה ( רצוי ) אז- מומלץ לרכוש דוקא את גירסת ה- PRO ולא את הגירסה הביתית ( פחות מוצלחת ) ואז את גירסת השידרוג ( כי בכוחה לשמר את התוכנות הקימות כבר במחשב ) כמו כן לידיעת מתקיני הXP יש להקפיד על מה מאשרים כאפשרות להמשך הביצוע : בגלל יכולת הפירמוט/עבודה ב NTFS ( מיועד בעיקר לשרתים עבודה ב-64 במקום FAT 32 - אמור להאיץ לא כ"כ מובחן בעין ומנגד לא יודע לזהות/להזדהות במערכות הפעלה דוס ומערכות ההפעלה האחרות( משמעותי כשרוצים לחבר בצרוף לדיסק ממערכת הפעלה אחרת ) כמון כן ישנן תוכנות מסוימות שאינן יודעות לעבוד כראוי בתצורה זו - וכן בעת התקנת הWIN XP יכולים להווצר קשיים באיתור "דריברים" של חומרה ( אין מקום לבהלה הכל פתיר ) לא להבהל ולא לבלבל מה שדובר היה בנוגע לWIN XP ולא ל OFFICE XP . מצטער לגבי מי שהלאתי - שמח למי שסיעתי...

udiyulis

New member
בני, שפתך מוכרת, אך זרה והרבה מעבר

לבורותי בנושא (יש לי אמנם נטיה ללימוד שפות, שאם לא כן לא הייתי מורה לאנגלית, אך לזו השפה איני מתחברת). הדפסתי את הודעתך כדי שאוכל להתעמק ולבדוק בכתובות שצרפת, אך מרגישה שאני זקוקה לליווי צמוד והנחיה בצעדים קטנים (כמו תינוק בצעדיו הראשונים) לצורך הבנת הנושא וקבלת החלטות. אשמח להיעזר ולהחכים מכל מי שהתנסה בנושא המדובר. אלישע, מדריכי לשעבר, אל תיראה בדברי "תעודת עניות" לך, אלא לאינטלגנציה שלי - כמשפט הידוע של מורים "יש לה פוטנציאל אך היא לא מממשת אותו". אולי מורים לחינוך המיוחד יתנדבו לסייע.

אודי - מצטער -את צודקת....

אעשה זאת שנית בקצרה ובפשטות: א. מורים זכאים לרכוש מוצרי מיקרוסופט בהנחה ( ( צירפתי אסמכתא מאתרם ). ב. אם את חושבת לבחון את המילניום - רצוי שתחילה תתקיני אותו ( תבחני שבאמת זה זה ורק אח"כ תרכשי, אם באמת זהו זה ( גירסת ההתקנה צריכה להיות שידרוג - כדי לשמר את התוכנות שבמחשבך ) ג. אם בעניני רכישה עסקינן אז כבר מוטב לשדרג לXP במקום המליניום ( בהנחה שהמחשב עומד בדרישות מהיבט עוצמת החומרה שלו ) וגם אמרתי שאם משדרגים לXP מוטב לגירסה הפרופסיונלית ולא לגרסה הביתית ( שהיא פחות מוצלחתת ) זה היה העיקר של כל ההודעתי הקודמת . היתה מעט יותר הרחבה - עבור בעלי ענין ( מאמין שזו היתה הטעות שלי כנראה לתפוס "טרמפ" על ההתיחסות אליך - אז סליחה ) מקוה שהודעה זו ברורה יותר מהקודמת....

למעלה