בני סלע נלכד

שירןן21

New member
עכשיו אני יוכל לטוס ../images/Emo113.gif

בלי שיעשו לי פרצוים על התגבורים
עבודה יפה לשוטרי המחוז הצפוני !

ואי מגניב לכמה זמן?

התכנון שלי בחופש הגדולגם לנסוע לאיזה חודש וחצצי לארצות הברית לסיאטל לאחותי. כמה זמן טיסה זה ליוסטון?

שירןן21

New member
בתקווה לטוס לחודש שלם

צברתי המון חשי"ם ואני חייבת לקחת אותם עד סוף השנה הנוכחית.. אישרו לי רק שבועיים אבל מחר אני מקווה לסחוט עוד שבועיים.. לגבי זמן הטיסה אין לי מושג..

הא יפה לך

אני טסתי 16 שעות לסיאטל והתחרפנתי במטוס תנסי לקחת משחקים או ספרים או אמפי זה ממש מעביר תזמן. תאמת אני לא ישנתי 24 שעות שככה גם ישנתי במטוס

השומר

New member
אלו אחת מהסיבות

למה אני אוהב את התחנה שבה אני מתנדב ואפילו אחראי על כל הנוער בתחנה וגם אוהב את הצוות שאיתו הרבה אני עובד...

במה בדיוק גאה? בשוטרים שמרביצים?

קראתי כאן ששוטרים מעכו ונהריה הפליאו בבני סלע את מכותיהם. לאחד מהשוטרים יש אפילו היסטוריה של אלימות כלפי אזרחים.

הסיפור האמיתי!!!

ב"ה בני סלע, מלבד היותו אנס, נהג ברכב גנוב, ששוטר בא לאזוק את סלע, סלע המחזיק בחגורה שחורה בקרטה, בעט בשוטר כפי שלמד בקורסים אותם עשה. שוטרים נוספים רבו איתו מכות. היות וסלע לא "בא" מרצונו החופשי והושיט יד לאזיקים. אם היו אונסים את אחד המקורבים לך גם היית כותב ככה? אין לחולה נפש הזה שום זכות - במדינות אחרות הוא היה מוצא להורג! פה אתה מתלונן שהוא חטף מכות?! כשברח צעקו על המשטרה, שנתפס צועקים על השוטרים האלימים. נמאס כבר!!! - הבן-אדם עבריין מסוכן, שנהג ברכב גנוב, שאנס המון בנות בצורה אכזרית, שמחזיק בחגורה שחורה בקרטה, מה בדיוק רצית?! היו צריכים לירות בו ולא לאזוק אותו. כל הכבוד למשטרה - שסוף-סוף לאחר אין ספור פאשלות מתגלה כיעילה... שבוע טוב.

מה לכולם כואב הלב?!

ב"ה אני לא ממש מבין, מה לכולם כואב הלב שאנס חטף מכות?! יש אצלכם רחמים על אותם בנות שהצמיד להן סכין לגרון וקרע להן הבגדים?! הרביצו לו, ביג דיל!!! אפשר לחשוב מה קרה! חלאס כבר, הבן אדם אכזר, וחטף. אולי סוף-סוף ירגיש מה עשה. כל אחד פתאום מלא רחמים עליו, שזה מגיע נגד המשטרה כולם פתאום מתגלים כרגישים ביותר. חלאס כבר.

קרבינוש

New member
בכלל לא כואב הלב

ואפילו יש שמחה שפושע קיבל מה שמגיע לו אם תשאל אותי בתור אזרח אבל עצם זה ששוטרים שאמורים לשמור על החוק והפושע ולהביאו לשופט, הם אלה שנתנו לו מכות ללא משפט זה מה שמקומם קצת תתאר לך שהיה נעצר דוד שלך שחושדים בו שהוא בני סלע או איזה פשע אחר והיה חוטף מכות זה בכלל לא טוב זה נותן לגטימציה לשוטרים להכות אדם ולסגור איתו חשבון אישי בגלל שביצע פשע היום זה בני סלע מחר זה גנב ומחרתיים זה רק חשוד שבסוף יתברר שלא עשה כלום

השומר

New member
אם אתם הייתם שם אז הייתם מבינים

הוא לא קיבל מכות סתם.. א. הוא התנגד למעצר. ב. הוא סירב להראות את הפנים שלו ולהביא טביעת אצבע והיה צורך להוציא אותה בכוח. ודבר אחרון אם הייתם רואים את המכות שהוא הביא שם אז תאמינו לי שהאלימות שהפעילו עליו היא לא הייתה מוגזמת...

גם אם היה כבול - מגיע לו.

ב"ה גם אם היה כבול, מגיע לו, חד וחלק! הרגש נקם פועל - ואין מה לעשות נגד זה, זה תגובה טבעית. לי היה מישהו, שמפנצ'ר את המכונית בצורה קבועה. לא ידעתי מי זה, ובמשך תקופה ארוכה הייתי קם בבוקר, תקר ב-2 גלגלים. (דקירת סכין). לילה אחד הוא נתפס ע"י חבר שלי בשעת מעשה, העירו אותי, ובלי שמץ של רחמים שברתי לו מקל מטטא על הגוף. הרגש נקם זה רגש טבעי ואין מה לעשות נגד זה. ומי שחושב שהוא חסין מרגש נקם, טועה. מגיע לו, מגיע לו ומגיע לו.

שלום30

New member
לא נמצאו חבלות על גופו של בני סלע

לא נמצאו חבלות על גופו של בני סלע זאת בניגוד לטענותיו שהוכה ע”י שוטרים. המפכ”ל קראדי אמר שיבדוק את התנהגות השוטרים שהצטלמו אמש עם סלע אם כי יתכן והוכה מכות יבשות. אך אל לנו לשכוח שמדובר באדם מניפולטיבי ושקרן מיוחד במינו...

למעלה