בני סלע נלכד

קח בחשבון...

ב"ה קח בחשבון, שאת המכות היבשות אם בכלל, הוא ספג כשנאבק בשוטרים שבאו לאזוק אותו. לא מאמין לו לאף מילה - אנס בדאי ורמאי. שבוכה כמו ילד קטן ולא כגבר מנוול שהרס חיים של נערות ונשים.

i need money

New member
החברים פה בפורום זה זוועה...

גועל נפש לעורר פה פרובוקציה זה לא נושא לשיחה אם קיבל או לא קיבל מכות אחד כזה צריך עונש מוות ולא מאסר הוא אלים ומסוכן לציבור נראה את הגבר שמישהי שהוא מכיר או מכירה חווה את מעשיו של החנ"ש הדפקט הזה... המשטרה פעלה כראוי ומגיע לה ולאזרחים את כל הכבוד.

איציק בנינו איפה שלא ניהיה איפה שלא

נטוס- לא יהיה כמו הארץ הזאת . ותאמין לי טוב שכך. כמה שיש מלחמוןת פיגועים והכל וכמה שהמדינה מפולגת רק במצב חירום היא מאוחדת. תסכים איתי?

אפשר לחשוב מה קרה?

עבריין נמלט ממשטרת ישראל, עבריין מסוכן שהרס חיי נשים רבות, אותו עבריין נתפס ולאחר תפיסתו היה כבול באזיקים רגלים+ידים ישוב בכיסא עם דלת נעולה , שוטרי משטרת המחוז הצפוני היכו בו מכות נמרצות כאילו היה בובה לפורקן. זאת עבריינות לשמה , החוק לא מכשיר את השוטרים לנהוג כך גם אם היה זה יגאל עמיר או אדם שפל אחר אסור לנהוג בו כך שוטרים צריכים לכבד את הנהלים והחוק שהם כפופים להם את הזעם שלהם שיוציאו בספורט שירה ומחול לא באלימות נגד עצורים כבולים ולא משנה כמה שטניים הם יהיו. יש בתי משפט לכל תחושות "הנקם" האלו של אנשים המשטרה.

tarivs

New member
אתה מסתמך על מה שבני סלע אמר? אז:

סימן שגם אליך הוא הצליח לעבוד.

אני מסתמך על מתנדבים במשטרת נהריה

והמתנדבים האלה, שיש להם קצת מצפון, יעידו במח"ש על ההתעללות שעבר בני סלע לאחר שכבר היה כבול בידיו וברגליו. ערוץ 10 דיווח הערב וראיין מתנדב במשטרת נהריה שהיה עד למחזה המביש של השוטרים הזוטרים. ייאמר שההתעללות נפסקה כשהגיעו הקצינים הבכירים לתחנת נהריה.

"התעללות"...

ב"ה אז החזיקו לו את החולצה והצטלמו, תפסו אותו מהגרון, אז?! זה התעללות?! לו הצמידו יד לגרון, הבן-זונה הצמיד סכין לבחורות!!! מי שמרחם על אכזריים סופו להתאכזר על רחמניים. אין לי טיפת רחמים עליו - כל מה שעושים לו ויעשו לו, מגיע לו ובדין!!! לו הדברים היו תלויים בי, הוא היה מחוסל בשטח. צרה צרורה לשמור יצור כזה. הוא שיגע את המערכת במשפטים, ברח, הטיל אימה על כל נשות המדינה, שיגע את המשטרה, ומה שמפריע ששמו לו יד על הגרון?! ביג-דיל!!! נמאס כבר מכל הצבועים וכל המנוולים שמצדיקים פושע ומרחמים על אנס ברוטלי בגלל תמונה כזו או אחרת. בארצות הברית היו יורים בו למוות אחרי שנמלט וזוהה. כאן תפסו אותו חי, אז קצת בכה, קצת חטף מכות אז מה?! אנשים מגעילים...!

שירןן21

New member
אין פה קשר לרחמים איציק

תראה , אני מבינה את הכעס של כולם על אדון בני סלע , אני אישית בגללו איבדתי שתי שבתות שהייתי אמורה להיות בחופש , קמתי ב 04:00 כמעט בכל יום לטובת חיפושים וזה רק הכעס הזוטר שלא נדבר על העוול שהוא גרם לנשים במעשיו קודם ובעצם הבריחה.. אבל.. ויש פה אבל גדול.. עדיין צריך לזכור שמדובר באדם ח-ו-ל-ה אדם שלא בריא בנפשו , למרות כל הנוולות שלו והשטניות שהוא מייצר ומייצג הוא עדיין בן אדם , אסיר עם זכויות , אני חושבת שלא היה נכון לצלם את התמונות האלו לא היה נכון בכלל לעשות מצד תקשורתי כזה על חגיגת תפיסת בני סלע - הוא ברח הוא היה צריך להיעצר וזהו . סוף פרשה , פעולות נקם שלנו אנשי החוק חוץ משזה לא חוקי זה לא מועיל לאף אחד , אולי זו הנאה רגעית של אותו שוטר טועה אבל יותר מזה זה לא כלום . אחרי התמונות והעדויות החריפות לטעמי כן יש כאן עניין לגשת למח"ש , מה שאנחנו שוכחים למרות הכל אנחנו שוטרים אנשי חוק אנשים שצריכים להיות נטרליים לחלוטין עד כמה שזה קשה ובלתי נתפס , מה שכן מקומם זה אותם מתנדבים של תחנת נהריה שרצו לתקשורת ופיזמו באוזני כל כתב את "מעללי השוטרים האכזריים לבני סלע הקורבן" מה גם שהרבה ממה שסיפרו היה שקר , אני לא טוענת שאת הכביסה המלוכלכת צריך לכבס בבית מהסיבה שהכביסה הזו גובלת בפלילים , אבל יש סדר היררכי מסויים - אפשר לגשת למת"ח , קצין אג"מ או ישירות לקצין תלונות הציבור - 100% שהעניין היה מטופל , לא היה צורך לרוץ לזמר.. מעשי צדיקים בסתר נעשים - אני חושבת שזה המשפט הכי מתאים לסיפור הזה.

tarivs

New member
אני לא בעד להתעלל,אבל :

אני גם לא מזועזע.אם זה היה רק פורץ, או גנב רכב, אז היתי מרגיש זעזוע, אבל אני בהחלט לא היתי נוהג כמותם,לדעתי אסור לקחת את העבודה באופן אישי, צריך לעשות הכל לפי הנהלים.

הנוהלים הם הבעיה של המדינה!

ב"ה זה בדיוק הבעיה, אתה תופס שבל"ר עם הרכב הגנוב, הוא מיד מתחיל להקריא לך מה מגיע לו, מה לא. אתה מבקש משהו, הוא מיד מאיים עליך שיתבע אותך ובמח"ש וכו'. זה בדיוק הבעיה במדינה הדפוקה שלנו, באמריקה אתה גנב? נתפסת? ברור שינפחו לך את הצורה, ותגיד תודה שלא ירו בך. יש שם גב לשוטרים, יש שם לחימה אמיתית בפשע. פה כל פושע הוא "עורך-דין" וכל שוטר צריך לפחד למלא את תפקידו כשורה. צריך להוריד את המגבלות, גנב שנתפס שידע שהוא יפוצץ במכות, פושע שנתפס שידע שהוא עלול לחטוף מלבד מאסר בפועל, גם מכות רצח. זה יוריד פה את הפשיעה באלף אחוזים! ואני לא מדבר על אזרחים סתם שיחטפו מכות, אלא על פושעים וודאיים. שב"חים וכו'. כאלו שנלכדים שיאכלו מכות לא נורא לא קרה כלום. ועל ה*** כל החוקים וכל הכללים. הגנבים שים פס על הכללים ועל החוקים, צריך להחזיר להם באותו מטבע. ברומא תתנהג כרומאי, ועם עבריין תתנהג כעבריין. המדינה נגמרת רק בגלל שכל זב חוטם יש לו יצוג של הסנגוריה הציבורית וישר יש בלאגן. הפשע חוגג רק בגלל דברים כאלו.

tarivs

New member
אני לא חושב שאלימות זה פיתרון אלה:

הענישה צריכה להיות יותר חזקה יותר. החוק צריך להתיחס ביד יותר קשה, נגד גנבי רכב, או פורצים, ובטח נגד אנסים שחלקם קיבלו עונשים מצחיקים ממש. אני לא חושב שצריך להכות אף אחד, זה לא נותן כלום, חוץ מיתרון לפושע, שבסוף גם תובע את המשטרה והלך לך התיק נגדו.

מה אתה אומר!!!

ב"ה לא פעם ולא פעמים יצא להיות במקום שנתפס גנב, שקיבל אופציה, או לחטוף מכות או לחכות למשטרה. העדיף מכות. במהלך המכות צעק 'תביאו משטרה לא רוצה מכות...' עזוב, גנב שידע שיקרעו לו ת'צורה בשטח יפחד! הענישה פה חרטה, המשטרה חרטה כי אין לה שיניים, והעבריינים חוגגים. לדעתי מכות רצח בזירת הפשע יתנו מוטיבציה לשוטרים לתפוס (יש לפרוק עצבים בסוף האירוע) יתן מחשבה שניה לפושעים עם לחגוג, כי יקרעו אותו. הפשע ירד וכולם יצאו מרווחים. שווה לנסות...!

tarivs

New member
שווה לך תיק במח"ש?:

היום הגנבים לא פראירים, הם יודעים מה זה מח"ש אפילו שבחי"ם. אז אם תרביץ לגנב, אוליי יהיו אזרחים שימחאו לך כפיים. אבל אם תגיע למח"ש אז אני לא חושב שהמשטרה תגבה אותך. אני בהחלט מסכים איתך, שהענישה היא כאן מגוכחת. אני גם במתמי"ד 12 שנה, היתי בארועים, הבאתי גם תפיסות, אבל אין מה לעשות, רק לעכב לתחנה, ולתת לחוקרים לעשות את השאר. חוץ מזה אתם בתור צוות ניידת לכל דבר, אתם לא צריכים לחכות לכחולים ,אלה לעכב בעצמכם לתחנה ולמלות דוחות פעולה זה מה שאנחנו עושים.

אני לא מדבר על מדים...

ב"ה באף אירוע עם מדים לא הרמנו ידיים אנחנו מייצגים משהו. (אלא אם כן הותקפנו). אני מדבר שעולים במירס הקבוצתי "יש גנב ב... אני סוגר יציאות מי ניגש?" בארועים כאלו יש מכות ולך תחפש מי זה... (מחנים את הרכב רחוב ליד ובאים ברגל...) צריך לדעת לעבוד - עם הזמן מפתחים את השיטה.

לפרוק מתח? מכות רצח?

בעבודת המשטרה שום דבר לא אמור להיות אישי שוטר צריך לעשות את עבודה וזהו נקודה. תפסת פורץ? אזוק אותו מלא דוחות בהתאם ותעביר לבית משפט , תפסת אנס שרצח שתי בנות צעירות במהלך האונס (סתם להחמרת אירוע) אזוק אותו בידיו וברגליו שמור עליו היטב שלא ישמור על מסורת ותעביר אותו הלאה להמשך טיפול , תשאיר אותו שלם תשאיר אותו בריא , כל עוד אין התנגדות אל תידע ולא בשערה מראשו , במידה ויש התנגדנות נסה לדכא אותה עד אשר היא מפסיקה. שוטר\מתנדב הוא איש חוק, אדם ניטרלי לחלוטין במיוחד שוטר סיור שכל מטרת עבודתו היא לתת מענה לאזרח לגלות עבירות ולמנוע אותן ולהעביר לשאר הגורמים הקלוונטים. לא תכה אף אדם ובטח שלא במכות רצח רק בשביל להעלות את המוטיבציה. רוצה מוטיבציה בקש העלה בשכר ובתנאים, עבריין זדוני ונבזה ככול שיהיה לא תרים עליו יד אם לא תקף אותך או ניסה להתנגד לך , אם הקניט אותך תזכ"ד הכל. אם יש לך טענות לגבי חומרות ענישה פנה במכתב לכנסת ולפניות הציבור בבתי המשפט כמו כל אזרח שומר חוק אחר. שוטר הוא לא עבריין.

איציק אני מסכים איתך!

כל עוד אין גב לשוטרים פה הפשע לא יכול לרדת,ימשיכו תקיפות שוטרים. צריכים ללמוד מארה"ב ומטורקיה.

ghost7

New member
אני חושב שאתה בכיוון שגוי

אתה מציע שכל אחד יוכל "לקחת החוק לידים", ולהחליף את בית המשפט. ככל שאני יודע- גם בארה"ב זה אסור. (גרסאות "מתוקנות" שנאמרות בדוחות ותחקירים- זה דבר אחר). ונזכיר לך את "פרשת כנופית מע"ץ, כפי שכונתה. מה, מתוך מה שיוחס להם, עשו, ומה לא עשו- לא יודע. הם הורשעו ע"פ הודאותיהם, ואף אחד לא התיחס לטענה שההודאות הוצאו תוך שמוש באלימות. אבל היה "קצת" מביך, כאשר, לאחר שכבר היו בכלא, סנגור של אחד מהם מצא ברישומים, ששולחו היה בכלל במעצר בתחנה אחרת, בעת שהתבצע שוד שבהשתתפות בו הוא הורשע (ע"פ הודאתו). אז מה שוות הודאות אלו? וכל המקרים שהתפרסמו (או לא התפרסמו), לגבי אזרחים תמימים שבסך הכל- הזדמנו למקום בו חפשו חשוד עם תאור דומה, באותו זמן? דבר אחר לגמרי, לדעתי, אלה ההגבלות על מה מותר לעשות כדי להתגונן מעברין, למנוע ממנו לברוח עם השלל, או "סתם" לתפוס אותו. בתחום זה, לדעתי- החוקים והנוהלים הגיעו לאבסורד, בו זכויות העבריין קודמות לזכויות האזרחים להיות מוגנים, או להתגונן, ממנו.

למעלה