בני כמה אתם נראים???

red tomato

New member
חחח תלוי בסיטואציה...

מה אני לובשת, אם אני מאופרת... הרבה דברים... אנשים אמרו לי שאני נראית כל פעם בגיל אחר.... הכי צעיר אמרו לי 14 (בתחנת מד"א לפני פחות משנה). ולפני כמה שבועות מישהו נתן לי "מינימום 24" כשעבדתי זמנית בתור מזכירה.

red tomato

New member
תשפטו אתם...

זו תמונה מיום שישי האחרון כשחיכיתי לחבר שלי שיאסוף אותי אז טיפה השתעממתי... (הוא לא איחר חס וחלילה.. אני סתם הייתי מוכנה מוקדם
)

10GaZ

New member
ילדונת, את לא שייכת לפורום

חט"ב זה מעבר לפינה...

111שיר

New member
רע!

הייתי נותנת 21-23:) אבל קצת קשה לראות ככה. מכיוון שהפרצוף הוא חלק חשוב, הרשיתי לעצמי להגיד:)

10GaZ

New member
זה היה בצחוק כמובן...

שלא יהיו נפגעים בנפש חלילה.. היא נראית בגיל שלנו... 17-18

10GaZ

New member
כמו נערה בת 15.5 ששואפת להגיע רחוק

ובעצם משתמע מכך שאת נראית ב15.5
את יודעת מה אני אוהב בצילומים כאלה? "כסי את הפנים עם היד או השיער וככה זה יותר יפה"
אבל סחטיין על ההשקעה שעשו לך, את יפהפיה!

idoz

New member
כוסעומק עם התגובות המהירות האלה

הקיצר מה שכבתבתי הוא שהאיפור מוריד לך כמה שנים מהגיל.

ToryMaster

New member
נורא תלוי

הייתם מאמינים שככה סתם בבית, עם טרנינג ובלי איפור ושיער אסוף איחס - אני נראית מבוגרת יותר משאני? בעיקרון אנשים נותנים לי בד"כ 17 - 18, שזה הגיל שלי [17], אבל זכורות לי כמה פעמים חמודות בהן שאלו אותי מתי השתחררתי מהצבא ומה ואיפה אני לומדת.

10GaZ

New member
מאוד מאוד תלוי בסיטואציה

אם אני מתלבש כמו איש רציני ולא כמו נער, מתייחסים אלי בהתאם (ומכאן שגם חושבים שאני אחרי צבא). אם אני מתלבש כמו נער נותנים לי י"ב.. לא זכורים לי מקרים שנתנו לי פחות מהגיל האמיתי שלי. אבל זה לא תלוי רק בלבוש אלא מה אתה עושה. למשל לפני כמה ימים ישבתי בקניון והתעסקתי עם מחשב נישא. חברים שלי חלפו לידי בלי להגיד שלום.. אז אני שואל "מה.. מה קורה איתכם?" "גונן?!
באמת כשהיינו רחוקים חשבנו שאתה איזה איש עסקים שסתם דומה לך.." אז זה מאוד תלוי מה אתה עושה ואיך אתה מתנהג. וקחו את זה לחיים - אם אתם רוצים שיתייחסו אליכם ברצינות ובבגרות, התנהגו בהתאם!

MaddyD

New member
לפעמים

'וואלה איפה שירתת' ולפעמים 'נו אז עולים לתיכון! מרגש!'

SIVAN6C

New member
אוף..

אני שונאת את זה.. כאילו אמרו לי שאני נראת בת 14 15 ומי שמדבר איתי אז אומר שאני בת 20.... וכאילו שהלכתי לסרט שבוע שעבר אמרו לי שאני נראת בת 18 כאילו כמו מה שאני.. אוף אני שונאת את זה ... הכל בגלל הגודל שלי... אני לא אשמה שאני נמוכה!!

111שיר

New member
כמה נמוכה?

זה לא תמיד קשור. אני 1.60 וחושבים שאני בת 20+ אבל באמת אם מישהו 1.50 או בסביבות הגובה הזה, יש לכך השפעה..

carmit4

New member
חחח צחקתי...

בדר"כ אומרים שאני נראית בת 14-15...ולפעמים גם 17... ופעם אחת מישהו אמר שאני נראית בת 20

למעלה