בני כמה אתם נראים???

omer87

New member
בני כמה אתם נראים???

אוקיי לכל סקר יש סיפור
אני כמו האלה בטלוויזיה
באו להתקין מזגן חדש ומפלצתי ואני לבד בבית עם הטכנאי
וסיפרתי לו שאני גם ככה עוד פחות מחודש בצבא והוא לא מאמין לי!!!! הוא אומר שאני נראה בן 15 סעמקקקק בן כמה אני נראה??? למי שראה אותי במפגש?

לי אומרים שעם זיפים אני ניראה מעל

גיל 20 ואתה....אתה ניראה דווקא בן 18, אין לך מראה צעיר יותר בעיניי

111שיר

New member
תמיד אמרו לי יותר מגילי...

בזמן האחרון משום מה נתקלתי בהרבה שהיו צריכים לנחש את גילי (טוב נו..אני שאלתי אותם, אבל בסיטואציות המתאימות
) ואמרו לי 23-24-25. אנשים בשוק לפעמים שאני בת 18 זה מוזר

תיפלצת

New member
תתעודדו....

לי אמרו לא מזמן שאני בן 15... ושנה שעברה שאלו אותי למה אני לא אוכל לקיטנה..:) כאילו שלא ישעמם לי בבית:)

חחחחח

לי אומרים 15-16. אבל לא אכפת לי כי כשכולם יראו בני שלושים אני אראה צעירה ובת עשרים...

kinbar

New member
זה נורא תלוי

כבר אמרו לי 16, וגם 20. יש לי חברות שנראות די קטנות, אז זה גם קשור למי שאני נמצאת איתו. כשאני לבד זה בערך 18-19... מצד שני גם קרה כמה פעמים שהתחילו לדבר איתי אנשים בני 30+ (אבל אולי הם סתם אוהבי קטנות...) :-\

shira245

New member
זה תלוי

אני נמוכה אז הרבה פעמים חושבים שאני בת 15-16 אבל לפעמים גם נתנו לי 19-20. עכשיו,אחרי שסיימתי יב' וכזה זה יותר מעצבן שאומרים לך שאתה נראה קטן לגילך אבל בחפיף מה שנקרה..

ToXic BoY17

New member
אממ 20-22

חח אבל שאנשים רואים אותי עם שיער ארוך מבינים שאני עוד לא התגייסתי! חוצפנים...כבר אין אנשים מעל מטר שמונים?

OoמיכלoO

New member
גם תמיד חושבים שאני יותר קטנה...

תמיד אני נראית לאנשים בכיתה ט'-י'.... אומרים שיש לי בייבי פייס לא יודעת... חחח אם זה בגלל זה באמת זה אומר שאני אראה צעירה תמיד שזה דווקא טוב :)

למעלה