בני אדמים!

בני אדמים!

טוב חזרתי אחרי העדרות של יומים , עברו עלי כמה ימים לא קלים שהם התוואדתי לאנשים נחמדים מאוד, אך לא התלהבתי בנוגע לגילויים שלהם. אין לזה שום קשר לדמות המיסתורית בפורום (נוי? בר? ) . ובמפנה חד : נננננננההההה ננננננננננהההההה ננננננננננהההההההההה נננננננהההההההההה נההההההההה ננההההההההה ננננננננההההההההה נננננננהההההההההה נננההההההההה נהההההההה נההההההההה נננננהה נננננה נהההה נההההההההה ננננננננההההה ננננההה. פשוט התרגלתי מהבי"ס. ושלמה למה פלייבאק , לא מתאים לך בנאדמי. עפיפון

ElIyA

New member
שירוש, כנסי....

לא... אני לא נוי... ובטח שגם לא בר... תחשבי קצת, באדם שאת הכי פחות חושדת בו, ואז תמצאי אותי.... תחפשי מחר טוב טוב בכיתה ( בשיעור שישי)..... ב-ביייייייייייייייייי

טוב

אנשימים, זה מתחיל לעצבן, זה השיעור ה3 מתוך ארבעה שאני מבריזה ממנו. וזה די נחמד. אבל לא להרבה זמן. ממחר אני אצטרך להקרע בביה"ס וההורים שלי יקרעו אותי בגלל התעודה. האדם שאני הכי פחות חושדת בו זאת מור , האם זו את? עפיפון

R o M

New member
מור, דניאל, מי שלא תהיה

דייייייייייייייייייייייי
זה מתחיל לעצבן. תציקו לה בביצפר, לא פה. (שירי, לא אישי נגדך, סורי
)

רומי../images/Emo46.gif

מעכשיו תקרא לי שיר, או WHAT EVER רק בלי היוד בסוף, אתה מזכיר לי את המורה שלי לספרות בשנה שעברה שלא הסתדרה עם השם שלי (שירי, שירה, שירית שירן) וגם לא שירל´ה. ולא מענין אותך מי הנודניק המסתורי? עפיפון

R o M

New member
הו, הו, הו גברת רגזני!!! ../images/Emo123.gif

סליחה באמת. את רוצה שאני אבקש ממורן את ה-M-16 שלה, כדי שתוכלי לירות בי? ולא, זה כבר לא מעניין אותי. בהתחלה כן, עכשיו זה מעצבן.

ElIyA

New member
למה תקרעי בגלל התעודה!?

היא עד כדי כך גרועה!!!!!????. לא מאמינים עליך!!!!! לא.... אני לא מור.. תגידי את חושדת בחברה הכי טובה שלך!? בושהההה..... סתם....... ורומי.. או מי שלא תיהיה ... מה הבעיה שלך!? זכותי... להכנס לפה... ולדבר עם שיר... ביייייי

R o M

New member
קודם כל זה רום, לא רומי../images/Emo123.gif

ולא, זה לא זכותך! זה פורום של שלמה ארצי, ולא שלך. רוני, תעשי טובה תמחקי את ההודעות שלו, שלה, של האמא שלהם, רק שאני לא אצטרך לראות את זה עוד פעם. זה ממש הפך למטרד

למעלה