בנית בריכת שחיה..

gagman

New member
בנית בריכת שחיה..

שלום רב ! בעודנו שוקלים לקנת דירה עם גינה צמודה ועלה הרעיון להשקיע אולי ( עם העלויות לא היסטריות ) בבניה של בריכת שחיה חביבה . האם למשהוא יש כאן נסיון ( מעבר לבעיות הרישוי) כמה יכולה לעלות בניה של בריכת שחיה 10 * 4 עומק שבין 80 ל 200 סנטים עם כל הציוד הנדרש לעניין ? אודה על תגובה כל שהיא :) Gag

Rשף

New member
גם אותי מענינת התשובה

ועוד הקפצה על חשבוני

ותשובה על חשבון דפי זהב מה יותר מפשוט לבקש פרטים בחברות שעוסקות בכך...... מצרף קישור של דפי זהב - ברכות שחיה . יש שם כמה פרסומים ,כולל אתרים.

ותשובה על חשבון דפי זהב מה יותר מפשוט לבקש פרטים בחברות שעוסקות בכך...... מצרף קישור של דפי זהב - ברכות שחיה . יש שם כמה פרסומים ,כולל אתרים.

Rשף

New member
אני אענה בשם gagman

כמו הרבה אנשים ששואלים לגבי עלויות בניה- רוצים לקבל מושג ראשוני אם בכלל להשקיע זמן ומאמץ. טלפון לחברה לא יסיק דבר פרט לצורך בפגישה עם נציג, שזה סביר ומקובל אבל כבר מעבר לבירור ראשוני. אגב בריכה חיצונית בקוטר 4 מטר, או 3X6 עולה בערך 15,000 (לא ידוע לי מה כלול במחיר, ניתן לראות דוגמא בצומת סגולה ליד המשתלה)

אלי ו.

New member
עוד שאלות מענינות שצריכים לשאול

זה עלות האחזקה של בריכה. הסיכונים (אתם יודעים, ילדים..) מטרת הבריכה, אם למשל המטרה היא שחיה הבנתי שיש בריכות שנקראות Lap Pools ארוכות וצרות שמתאימות יותר למטרה הזו. אגב, האמריקאים נוהגים לומר שהבריכה הטובה ביותר היא הבריכה של השכן..

למעלה