בנים/בנות

אזעקה

New member
בנים/בנות

ספרו קצת על הדברים ה"הכי" נועזים שעשיתם בסקס ... אני למשל פעם נסעתי עם חבר שלי ובכביש החוף היינו שנינו חמים "אש" ופשוט הוא החנה את הרכב בצד הדרך והיה משהו חבל"זי . הגדרתי את זה לעצמי כסקס שבא בזמן ההכי נכון מאז כל האקטים שהיו לי..

ארטימיס

New member
אממ..

באוטו יצא לי לעשות את זה כמה פעמים.. היה ממש לא משהו. לא נוח כזה :/ את שואלת על מקום נועז שעשיתי בו סקס או משהו נועז/מיוחד שעשיתי בסקס? לא הבנתי.

דנטל

New member
רציתי בכביש החוף

אבל לאורך כמה קילומטרים חיפשנו מקום שיהיה נח לחנות בו וזה פשוט היה מפחיד גם במקומות שהשוליים היו רחבים יחסית. הכי נועז? לא יודעת, אולי להיות ערומה לגמרי בצהרי יום על חוף ים שיש בו אנשים. הסקס שהיה שם פחות נועז בעיני כי היינו יותר בצד, אבל כשסתם שכבנו במים בעומק של סנטימטרים בודדים בלבד והוא אונן לי מול כולם, זה משהו שהיום אני לא מאמינה על עצמי שעשיתי.

אזעקה

New member
בים

אני חולה על סקס , במיוחד אצלינו שיש המון חופים שהגישה אליהם קלה במיוחד והם פתוחים 24 שעות אז בלילה זה אחלה מקום לסקס טוב ובריא.... ח.ח.ח.

אורגיה, כן אורגיה בחדר במועדון.

היינו 2 בנים ו 3 בנות. חדרון קטנטן במועדון היה מטורףףףףףףףףףףףףףף ואורגיה נוספת אצל ידידה בבית. היינו 2 זוגות אצלה במיטה כשקיר גבס מפריד בנינו לבין ההורים שלה. תארו לכן, 2 בנות שלרוב צורחות, צריכות להיות בשקטטט...שששששששששששששש

אזעקה

New member
ת`אמת

שאני לא כ"כ בעד אורגיות.... ובחיים לא עשיתי דבר כזה וגם לא נראה לי שאעשה, מהמון סיבות!

אישית, תמיד אוהב את המונו על

הסטריאו..
אבל את יודעת, לפעמים אתה נמצא בסיטואציות שלרוב לא נמצאים בה אז..זורמים...

אזעקה

New member
אבל ריבונו של פתח תקוה

איך אפשר? איך אפשר? זה דוחה! מה כייף בזה?

ריבויינו של פ"ת..????

מה ז"א איך אפשר.... אפשר, תראי, הכל תלוי בפתיחות שלך. ובזרימה...אף אחד לא כפה עלייך, בוודאי שלא אני... ( סתם נשמע כאילו אני נאשם כאן שלא לצורך..)

אזעקה

New member
פירסינג

אני רק חושבת על זה שאנחנו 3 זה גורם לתחושות רעות כי זה או איתי או לא איתי (גם מבחינת קנאות) ו2 עלי, לי זה נשמע זנותי וזול....

אזעקה...

אף אחד לא בא להוציא אותך לזנות, חס וחלילה... פשוט, ציינתי שיש דברים נוספים בסקס...גיוונים נוספים, שלא לכולם זה מתאים...(מן הסתם לא לך...אבל יש כאלו שכן) אגב, ציינת שיש קנאויות, אז במצבים כאלו עדיף שלא לבוא עם רגשות כאלו כלל..

minx

New member
שניים שלי

* סקס בחדר שרות במרכז עזריאלי באמצע היום. * אוננות הדדית בקולנוע ("צעקה 2" אני חושבת) - שורה אחרונה בקצה.

אזעקה

New member
וואלה שכחתי לספר לכם

פעם היה לי סקס בשירותים בבנין של בנק הפועלים אצלינו מקום נקי ביותר

אזעקה

New member
וואלה שכחתי לספר לכם

פעם היה לי סקס בשירותים בבנין של בנק הפועלים אצלינו מקום נקי ביותר

למעלה