ספרו קצת על הדברים ה"הכי" נועזים שעשיתם בסקס ... אני למשל פעם נסעתי עם חבר שלי ובכביש החוף היינו שנינו חמים "אש" ופשוט הוא החנה את הרכב בצד הדרך והיה משהו חבל"זי . הגדרתי את זה לעצמי כסקס שבא בזמן ההכי נכון מאז כל האקטים שהיו לי..
אבל לאורך כמה קילומטרים חיפשנו מקום שיהיה נח לחנות בו וזה פשוט היה מפחיד גם במקומות שהשוליים היו רחבים יחסית. הכי נועז? לא יודעת, אולי להיות ערומה לגמרי בצהרי יום על חוף ים שיש בו אנשים. הסקס שהיה שם פחות נועז בעיני כי היינו יותר בצד, אבל כשסתם שכבנו במים בעומק של סנטימטרים בודדים בלבד והוא אונן לי מול כולם, זה משהו שהיום אני לא מאמינה על עצמי שעשיתי.
היינו 2 בנים ו 3 בנות. חדרון קטנטן במועדון היה מטורףףףףףףףףףףףףףף ואורגיה נוספת אצל ידידה בבית. היינו 2 זוגות אצלה במיטה כשקיר גבס מפריד בנינו לבין ההורים שלה. תארו לכן, 2 בנות שלרוב צורחות, צריכות להיות בשקטטט...שששששששששששששש
אף אחד לא בא להוציא אותך לזנות, חס וחלילה... פשוט, ציינתי שיש דברים נוספים בסקס...גיוונים נוספים, שלא לכולם זה מתאים...(מן הסתם לא לך...אבל יש כאלו שכן) אגב, ציינת שיש קנאויות, אז במצבים כאלו עדיף שלא לבוא עם רגשות כאלו כלל..