בנים? בנות? הצילו!!!!!

miny aha

New member
בנים? בנות? הצילו!!!!!

טוב לפני כמה חודשים החלטתי החלטה אני לא יכול להיות עם בנות! למה? כי אני מרגיש שאני בוגד בחברה הקודמת שלי החלל את קבודה פוגע בא וגם כי אני יודע שעם לא הייתה התאונה היינו ביחד היום וחשבתי שבגלל זה אני הומו (בגלל החרחה עצמית) אז זה אולי ביו אז אני נימשך לגברים בגלל שבתת מודע ידעתי שאסור לי להיות עם אחרת אבל ידעתי שעם נגיד אני ושרון סתם היינו ניפרדים הייתי ממשיך עם בנות אבל לפני כמה ימים בליתי יומים עם ידידה שלי שנידלקה אלי היא התחילה לנשק אותי ואני ניגיעלתי ועכשיו אני ניגעל מיבנות אז אני לא יודע מה קורה איתי אני הומו אני לא אני ביו אבל גיליתי שאני לא נימשך לבנות אז אני לא יודע מה קורה איתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אממ...

דבר ראשון.. אולי אם תרגע תשים לב שיש לך מליון וחצי שגיאות כתיב והגיע הזמן שתתחיל לעבוד על זה נכון? נכון.
עכשיו, בקשר לחברה לשעבר שלך שקרתה לה התאונה לא הבנתי אם היא נהרגה או שהיא צמח או מה, כי לא כתבת את זה אבל בכל מקרה צריך לדעת להניח לעבר להרפות ממנו ולא לחשוב מה היה קורה אם כי זה לא בריא ולא נכון לעשות את זה, וזה רק תוקע אותך במקום דבר שני וחשוב לא פחות הוא - אל תמהר להגדיר את עצמך אהבת את החברה הקודמת קרה מה שקרה עכשיו התנשקת עם מישהי וזה הגעיל אותך זה עדיין לא אומר כלום אתה עוד צעיר יש לך עוד חיים שלמים, אין לך מה להגדיר את עצמך כל כך מהר.

miny aha

New member
אני לא סתם..מסיק

מסכנות אני חושב על זה בארך חצי שנה מאז ששרון מתה ויש לי ידיד שהוא סטריט שאני מאוהב או נידלקתי אליו ותמיד חשבתי שזה רק בגלל ששרון מתה ואני עדין אוהב בנות פשוט לא מרשה לאצמי שאני ביו וזאותי שנידלקה אלי ממש מה שניקרא כוסית יש לה עיינים כחולות שיער ג'ינג'י מטולטל ארוך ואחלה גוף ובכול זאת היא הגעילה אותי וזה פשוט שוק ואני לא יודע מה לחשוב עכשיו... נ,ב השגיעות הן ביגלל שאליתי מחדש לארץ לפני שנה אחרי שהרבה שנים גרתי בחול

תשמע...

הגיוני שאתה *בי* סקסואל אבל זה לא צריך להדאיג אותך כרגע הרבה אנשים מתלבטים גם אחרי גיל 20 ואחרי 30 ו-40 ובכלל זה נורמלי לחלוטין וזה שלא נמשכת אליה יכול להיות מאלפי סיבות אולי כי אתה באמת לא החלמת מהמוות של שרון אולי היא פשוט לא הטעם שלך למרות שכולם חושבים שהיא כוסית יש הרבה סיבות זה לא צריך להדאיג אותך פשוט תחייה

למעלה