בניםבנות.

Under the GUN

New member
אני

התנשקתם? יאפ מתי? אמצע שנה שעברה ספרו קצתP: מה יש לספר? חבר/ה יש? לא כמה זמן? - איך הכרתם? - ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? בהחלט עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 1

nse

New member
../images/Emo6.gif

התנשקתם? נאה מתי?- ספרו קצתP: - חבר/ה יש? יאפ
כמה זמן? 8 חודשים
איך הכרתם? אינטרנט ואם אין- יש מישהו/י בכיוון?..... עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 0

nse

New member
../images/Emo3.gif ידעתי שישאלו,

ולא, אנחנו בניגוד לכמה מכם לא נפגשים כל יום

Under the GUN

New member
עדיין... 8 חודשים אתם ביחד ולא התנש

קתם? גם אם אתם רואים אחד את השניה פעם בחצי שנה זה לא הגיוני

2nd me

New member
אז כל הכבוד לכם. =)

אני מניחה שיש ביניכם קשר רגשי עמוק, אם ככה.. P: בכל זאת.. שמונה חודשים זה וואו גדול. =)

להלהלה

התנשקתם? כע מתי? אמ כיתה ח' ספרו קצתP: היה... היה!! חבר/ה יש? יש כמה זמן? 3 חודשים עוד 3 ימים איך הכרתם? אממ באיזה שיחת ועידה במסן עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 4

noyy

New member
../images/Emo28.gifנראה על מה אני מורשית לענות

התנשקתם? כן מתי? ספרו קצתP: הראשונה הלכה חרא ולא מאחלת לאף אחת נשיקה כזו
חבר/ה יש? כן
כמה זמן? איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 2 ואני מאוד מאוד מתחרטת על המספר הזה

mikmikonet

New member
אני הכי תוססת פה, הא? ../images/Emo8.gif

התנשקתם? לא מתי? - ספרו קצתP: - חבר/ה יש? לא כמה זמן? - איך הכרתם? - ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? לא עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 0

2nd me

New member
טרהלהלהלה *מחייכת בתמימות*

התנשקתם?
מתי? הפעם האחרונה? לפני ארבעה ימים. ספרו קצתP: מה יש לספר? ישנה אצלי חברה והיה לנו קטע. חבר/ה יש? נואופ. כמה זמן? איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? יש בכיוון, אבל זה לא טוב.. כי אסור לנו להיות ביחד ממש. עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? וואו. אממ.עשרה בנים ותשע בנות.

shiri li

New member
טוב נו

התנשקתם? כן. מתי? לפני שנה בערך ספרו קצתP: הראשונה הייתה נוראית... חבר/ה יש? לא כמה זמן? היה לא מזמן איך הכרתם?... ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? לא... אפילו לא באופק עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 2

Angel On Earth

New member
אני :

התנשקתם?לא מתי? - ספרו קצתP: - חבר/ה יש?לא כמה זמן? - איך הכרתם?- ואם אין-- יש מישהו/י בכיוון?לא נראה לי... עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? - ומכיוון שאני לא היחידה פה הרשתי לעצמי לענות על השאלון

assafein

New member
....

התנשקתם? לא מתי? ספרו קצתP: חבר/ה יש? לא כמה זמן? איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? לא שידוע. עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 0 עגול...

Double U

New member
יאללה!

התנשקתם? כן מתי? כיתה ח' ספרו קצת: לא. חברה יש? לא ואם אין - יש מישהו בכיוון? לא ברור בדיוק...

Mr Slider

New member
יאללה עכשיו תורי ../images/Emo106.gif

התנשקתם? לא .. מתי? X ספרו קצתP: חבר/ה יש? יאפפ
כמה זמן? מאתמול ועד 120
איך הכרתם? 1641 קשור לזה חח
ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? X עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? אמממ 0
מחכה למושלמת שתחזור
שיאוו כמה פאדיחות בהודעה אחת חח

למעלה