בניםבנות.

פפ, אבל אצלך זה יותר בנות.

וגם- הבנות שהייתי איתן זה היה פחות מדקה
[פפ, אני שובבה
]

My Dark Dream

New member
גם אני רוצה../images/Emo2.gif

התנשקתם? כן מתי?פעם ראשונה כאילו?.. אם כן אז כיתה ז' ספרו קצתP:אין מה לספר חבר/ה יש?לא כמה זמן? איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון?אמממ...
עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]?5

Gadook

New member
../images/Emo3.gif

התנשקתם? יאפ מתי? פעם ראשונה באמצע ח' ספרו קצתP: חבר של 5 חודשים (היינו חמודים), פתאום קרה בלי ששמתי לב. חבר/ה יש? לא.. כבר יותר מדי זמן.. כמה זמן? איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? יש, אבל זה חד צדדי
עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 5

Snow fairy

New member
המ

התנשקתם? יאפ מתי? סוף כיתה ח' ככה. ספרו קצתP: לא נעים
חבר/ה יש? נופ כמה זמן?- איך הכרתם?- ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? יש מישהו די בלתי אפשרי. באסה. עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 2

eva133

New member
גם אני רוצה../images/Emo3.gif

התנשקתם? יאפ מתי?שנה שעברה חבר יש? כן כמה זמן? מאתמול
איך הכרתם? דרך חברה עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 2

MoonyAvFreak

New member
טוב....הממממ

התנשקתם? כן... מתי? פעם ראשונה בחודש....מאי ספרו קצתP: אין מה לספר חח חבר/ה יש? לא כמה זמן? אהמ איך הכרתם? אהמ X2 ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? כן אבל אני בטוחה ב99.5% שהוא לא רוצה אותי עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]?1

eladan1

New member
עונה

התנשקתם?לא :\ מתי?- ספרו קצתP: לא התנשקתי ומעוד עצוב לי עם זה :\ חבר/ה יש?לא כמה זמן?0 איך הכרתם? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? אולי עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]?0

eladan1

New member
*מאוד

זה מה שקורה לאחר שעתיים הכתבה בהיסטוריה חחחחח

יש לי מבחן בערבית אבל למי יש כוח

התנשקתם? כן מתי? יוני ספרו קצתP: היה מגניב? חבר/ה יש? לא כמה זמן? הרבה זמן כבר אין, מאז כיתה ו' בערך איך הכרתם? אני ויד ימין? ואם אין- יש מישהו/י בכיוון? יש, אבל זה לא נראה טוב [היא דווקא נראית טוב מאוד] עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]? 1

galileho

New member
אני

התנשקתם?לא מתי?- ספרו קצתP:- חבר/ה יש?לא כמה זמן?- איך הכרתם?- ואם אין- יש מישהו בכיוןן? אהא. וזה הדדי ^^ wish me luck. עם כמה אנשים הייתם[התנשקתם]?0

למעלה