בניי יהודה=הפועל 2?

איזה בידור ../images/Emo6.gif

רוב שחקני הפועל עברו לבני יהודה . בלילי בדרך? הופיע עם חולצה כתומה ושער צהוב ליום הולדת שלו. חחחחחח אסי דומב ובן לוז כבר שם. אלימלך גם הולך לשם? סבבה . ושחקני בני יהודה עוברים אלינו כמו בלדוט ועוד כמה . אני מתארת לעצמי את המשחק הראשון הפועל תל אביב נגד בני יהודה . במקום לשחק יעבירו חוויות . חחחחחחח נו שתגמר עונת הקיץ אני מחכה לאקשן חחחחח מכינרת אחרת האדומה תמיד וצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

גאאאאדדד...../images/Emo58.gif

אנשים, הפועל בצרותתתת...
אני לא אוהבת את העונה שתבוא. לא לא לא. עופר, פליז תגיד שאתה אופטימי...(כי אם לא אז אני באמת לא יודעת מה אני אעשה..)

למהה לדאוג..

הפועל הציעה חוזים לעידן מליחי גל אלברמן ואסי בלדוט... לא לדאוג תהיה עונה טובה מאוד..

XSuperKi11erX

New member
זהו! הפועל תהיה אלופה!../images/Emo47.gif

ואסי בלדוט שחקן העונה... תפסיק לדבר שטויות עם השחקנים האלה לא נעשה כלום אני מאמין שנהיה בצמרת אבל לא עם בלדוט! ודרך אגב, אוהדת נצחונות(TATI)תפסיקי כבר עם השטויות שלך והמצב לא כל כך גרוע.

איתי..עם בלדוט לא ניקח כלום

הוא שחקן טוב... אבל חכה מגיעים שחקנים.. 2 מלכי השערים בגאנה, דניאל אדו, ועוד כמה שחקנים .. לא לדאוג

XSuperKi11erX

New member
לא דואג, הפועל סגרה עם יוסי../images/Emo47.gif

לפי מה שאמרה טל תאומים

תעשה לי טובה בנאדם...../images/Emo58.gif

אני מודאגת מהמצב של הפועל, ובצדק. לפי מה שאני רואה גם אתה ככה.. אני לא אכנס איתך לריבים ילדותיים, אני לא אזכיר לך קללות שקיללת את הקבוצה שלך ברגעים לא כ"כ טובים הייתי אומרת, ואני לא אגיב לך יותר. אל תשמיץ אותי. בעיקר כשאין לך סיבה לעשות את זה.

את לא צריכה לדאוג..

תיראי מה השיטה של הפועל.. היא מסימת את החוזים עם השחקנים שיש עכשיו ואז מציעה לחדשים.. חכי נשאר עוד לגמור חוזים עם טועמה (שזה בדרך), אפק (שכרגע הוא תקוע) ואלימלך (שעוד לא נפתח איתו מו"מ) ואז יתחילו לקנות שחקנים חדשים.. עוד שבוע יסיימו עם טועמה ואפק אני מעריך

XSuperKi11erX

New member
קיללתי את קשטן../images/Emo47.gif

הוא הורס את הפועל. יובא גילי לנדאו! את מי הוא הביא? חלוץ גדנ"ע? חלוץ שמשון? העיף את כל החלק ההתקפי וחאלה העוזבים: פיני בלילי דניס אונישנקו כפיר אודי גאבור הלמאי סרגי קלשנקו אביב אלחדד ציקי קוטלר אסי דומב בני חדד בן לוז 10 שחקנים... והעיקר שמחר יש הגרלה למוקדמות אופ"א השאלה מי ישחק שם.

איתי בוא אני יזכיר לך

מה עשה קשטן להפועל.. היינו קבוצת אמצע טבלה עם מאמן מסריח.. ואז הגיע קשטן שעשה מקבוצה ללא תקציב הוא לקח דאבל... משחקנים שהוא לקח מגדנע יהודה (כמו היום) ושמשון ת"א ועוד כמה שחקני ספסל.. וגם אתה לא זוכר שנה שעברה את הנצחונות על מילאן (אלופת אירופה), לוקמוטיב (אלופת רוסיה), פרמה (קבוצה איטלקית גדולה), וצ'לסי.. אפשר לחלום עעונה כזאת... למה אתה חושב שלנדאו ישנה משהו בהפועל? החובות של הפועל מצטברים בגלל ההנהלה... אתה חושב שקשטן רצה להעיף את כל השחקנים האלה? ההנהלה אומרת לו לקצץ אז הוא חייב לקצץ... תאשים את ההנהלה לא את קשטן

XSuperKi11erX

New member
אתה צודק../images/Emo47.gif

ההנהלה אשמה שקשטן מקבל 300 אלף דולר נטו בעונה ההנהלה אשמה שקשטן לא רוצה בקבוצה את השחקן הכי התקפי בהפועל ההנהלה אשמה שהבלם הכי טוב בארץ לא משחק כבר בהפועל תל אביב בגלל שהוא לא רוצה אותו ההנהלה אשמה שאלחדד הלך הבייתה(יותר מידי כסף הא?) ההנהלה אשמה שהמאמן לא הביא תואר 3 שנים ההנהלה אשמה שקשטן לא יודע לבחור זרים ההנלה אשמה שקשטן שיחרר את סימרוטיץ' ותקווה האדירים אבל באמת ההנהלה אשמה שקשטן מאמן הפועל ולא גילי

הוא לא מקבל 300 אלףך דולר

תאמין לי... איזה שחקן התקפי? בהפועל השנה לא היה שום חלוץ נורמלי הבלם הכי טוב בארץ? זה טעות לשחרר את דומב אבל עם הכסף של דומב אפשר לקנות חלוץ נורמלי (כמו דניאל אדו,הקשר מריבר פלייט ו2 הגנאים) אלחדד הלך הבייתה כי הוא אל היה בתוכניות של קשטן.. הפועל חוסכת כל שקל.. אתה עוד לא יודע אם קשטן יודע לבחור זרים.. אומרים שהולכים להיות מוחתמים זרים מעולים.. קשטן שיחרר את סימרוטיץ' שהוא היה השחקן הכי מחמיצן שיש... ותקווה אין לי מושג למה הוא שיחרר.. גילי לא יעשה ת'שינוי

XSuperKi11erX

New member
אתה יודע שאתה טועה../images/Emo47.gif

דניאל אדו לא יגיע והוא בכלל לא חלוץ קשר מריבר?בלם לידיעתך וגם אני לא רוצה לראות אותו בהפועל שנה הבאה 2 גנאים?אני חותם לך שמתוכם יגיע רק אחד אם יגיע קשטן לא יודע לבחור זרים וזאת עובדה(הזר האחרון הטוב שהוא הביא זה שאנדור) אלחדד הוא דור העתיד והוא הראשון שהיה צריך לחתום לח7וזה ארוך פיני עובר מהפועל ויהיה משהו כמו מלך השערים אתה תראה(אם הוא ישחק בארץ) סימרוטיץ' חלוץ אדיר, הזר הכי טוב שהיה בארץ יחד עם איגביני תן לי זר שאמרו שהולך להיות מעולה קשטן בונקריסט גילי ההפך ועזוב אפילו אם הפועל תהיה שוב מקום 3 או אפילו 4 או 5 גילי משחק הרבה יותר יפה ופתוח וככה הפועל צריכה לשחק. קשטן מקבל 300 אלף דולר ואת זה כולם יודעים(נטו)

אם קשטן בונקריסט זה טוב להפועל.

במשחק מול פ"ת שהפועל שיחקה פתוח לגמרי היא גמרה 1-1.. אני אל אתווכח איתך על השחקנים.. אבל אתה לא יודע מה המצב של הפועל..אתה רגיל ליותר מדיי טוב .. הפועל מתקרבת לגירעון של 60 מיליון.. אין כסף.. אתה לא זוכר את התקופות הגרועות של הפועל... זה כל כך נורא שקשטן שנתיים היינו מקום שני והשנה מקום שלישי? ושנה שעברה עונה ענקית באירופה? במיוחד תראה עם איזה סגל... הוא לקח שחקנים לא ידועים ולקח איתם דאבל.. וגם בעונה שעברה אם אתה מסתכל על הסגל שלנו, קשה להגיע עם סגל כזה למקום שלישי.. קשטן מאמן גדול.. עם הכי הרבה תארים בכל הזמנים ותאמין לי שהוא יודע מה הוא עושה..

אתה לא זוכר ת'תקופות הגרועות..

אתה לא יודע מזה ימי ההסתדרות... גם אני לא הייתי באותה תקופה אבל שמעתי סיפורים וראיתי קלטות והכל.. אתה לא היית בשנת 90 שירדנו ליגה.. זה תקופות גרועות.. שהמצב של הפועל היה בקנטים.. כ וקשטן שיחק בונקר בפ"ת?! כהוא שיחק יותר מדיי התקפי... כדי להבקיע יותר גולים ותראה מה קרה.. נראה שכל משחק שלא הולך להפועל אתה אומר "קשטן שיחק בונקר"

XSuperKi11erX

New member
גם אתה לא בדיוק היית ב90../images/Emo47.gif

היית בן שנתיים כאילו שאתה זוכר

למעלה