בניית צ'ט

לושיי

New member
בניית צ'ט

היי חברים, שלום לכולם. אני מעוניין לבנות צ'ט שיעבוד באתר האישי שלי. אני מתמחה ב- ASP ואני מבין שזו לא השפה לבנות צ'ט איכותי. רציתי לדעת באיזו שפה מומלץ לבנות צ'ט בסגנון של תפוז כמובן. אם תוכלו להפנות אותי למאמרים בנושא אני אשמח מאוד. תודה רבה

לושיי

New member
תוכל להפנות אותי

למאמר בנושא הזה? או אפילו לספר טוב שאוכל להשתמש בו?

ahardon

New member
צ'אט לא בונים ב VB!

כי הוא יעבוד רק ממערכת הפעלה אחת. ג'אווה זאת האופציה הכי טובה לצ'אט שצריך להיות משולב בתוך אתר.

galh

New member
וכמובן כולם כותבים את האתר...

שלהם בצורה שתראה ותעבוד כמו שצריך ללא תלות במערכת ההפעלה של המשתמש. שלא לדבר על זה שגם Java לא תעבוד כמו שצריך אם המשתמש לא עובד עם אותה גרסא של JRE שאתה עובד. תתעורר.

יש לך פיתרון אחר??

שפה אחרת שתעבוד כל כך טוב למשימה הזאות שתעבוד על יותר מערכות מחלונות?

ahardon

New member
אני ער,

אני מנסה להעיר את אלו שעדיין לא... כולם צריכים לכתוב אתרים לפי התקנים, וחבל שהרבה לא עושים את זה. בכל מקרה בזמן האחרון המודעות לנושא לאט לאט גוברת וטוב שכך. בקשר לג'אווה, אני לא מבין הרבה בנושא, אבל ראיתי לא מעט אפלטים שעובדים על כמה JREs שונים.

nirtheking

New member
אפשר לבדוק בעזרת JS את הגרסה של

ה-JRE שקיים למשתמש ואם היא הגרסה שהשתמשת בה או גרסה מתקדמת (בתנאי שלא השתמשת במשהו שהוא depracted בגרסה המתקדמת) יותר נמצאת במחשב הלקוח אז מפעילים את האפלט אחרת כותבים "כדי לצפות בצ'אט עליך לשדרג את גרסת הג'אווה המותקנת אצלך - קישור -" וזהו לדעתי בקשר לכתיבה תקנית של אתרים אני בעד ואני כותב את האתרים שלי לפי התקן ככלל

למעלה