בניית מערכת

Vesper Lynd

New member
בניית מערכת

שלום, אני כרגע בונה מערכת והיא נראית די... דלה. אני בדו חוגי ויש שני קורסים - סטטיסטיקה וקריאה מודרכת וכתיבה מדעית שקיימים בשניהם לכן אני פטורה מלקחת אותם פעמיים כמובן. בסמסטר א אני לא לומדת בכלל ביום ראשון, יום שני לומדת רק 4 שעות, יום שלישי יום די מלא, רביעי רק 5 שעות וחמישי 4 שעות, הסמסטר השני נראה אפילו יותר מגוחך מבחינת שעות הלימוד. התלמידים (כמוני) שפטורים מהקורסים שכתבתי אמורים להשלים את נ"ז בשנים ב וג עם קורסי בחירה, יש אפשרות אם אני ממש ממש רוצה, לקחת קורסים מחוגים שונים שמומלצים לחוגים שלי ולהשלים כבר השנה את נ"ז. האם כדאי לי לעשות זאת? או כדאי להתחיל שנה ראשונה בדרך (שנראת לי לפחות) קלילה יחסית ולא להעמיס יותר מדי על ההתחלה? ובכלל, יכול להיות שאני פשוט לא מודעת לכל העיסוקים מסביב לשעות הלימוד עצמן והמערכת היא לא כזאת קלילה? תודה.

אז לא כדאי...

לחכות ולראות איך יסתדר? למה להעמיס כבר על ההתחלה? את לא יודעת מה היקף הקורסים שלקחת, ויכול להיות שאולי יש לך מעט שעות שבועיות, אבל כמות החומר/עבודות/קושי מבחנים יהיה גדול, ואז תצטרכי לשבור את הראש בשאלה "האם באמת הייתי צריכה להוסיף לעצמי את מבוא לתולדות פרפרים אקזוטיים בטימבקטו בנוסף לכל בלבולי הביצים על המלחמה הקרה ביחב"ל??" במקרה הכי גרוע תוכלי להנות מקצת זמן פנוי ולהתמודד איתו טוב יותר בסמסטר/שנה הבאים... בהצלחה, ונתראה ביחב"ל

Vesper Lynd

New member
אבל מבוא לתולדות הפרפרים האקזוטיים בטימבקטו

מרתק אותי! נתראה.

LadyWolf

New member
את יכולה לקחת אותם במסטר ב'

ואת סמסטר א' להשיר רגוע יחסית להסתגלות ואז מקסימום אם תראי שהלחץ גדול מדי תבטלי אותם אני לא יודעת איך זה בעברית, אבל בבית ברל אם את פורשת מחוג זה לא נחשב נכשל או משהו

למעלה