בניית גדר

alonar1

New member
בניית גדר

ברצוני לבנות גדר בגודל של 30 מ"ר (21מ'* 1.4מ') מבלוקים. מהיא הכמות הנדרשת של טיט וצמנט לתערובת החיבור של הבלוקים.

dekelsgi

New member
לא כ"כ פשוט.

יש לצקת מסוד לגדר+עמודי תמיכה +חגורה עליונה .משאלתך אני מסיק שאין לך נסיון לכן יש להתיעץ אם בעל מקצוע וטוב יותר קונסטרוקטור.במידה והגדר לא תקבל חיזוק מתאים יש סכנה לשקיעה ו\או קריסה.טיט לניה מערבבים חלק צמנט+3חלקים טיט+תוסף לבניה מסוג ב.ג בונד או ש"ע.בהצלחה.

alonar1

New member
זו לא השאלה ששאלתי

שאלתי היא לגבי סה"כ הכמות (כמה באלות טיט וכמה שקי בטון) לא היחס לעירבוב החומר. לגבי השאר הדברים שציינת: 1. מסד הכינותי מראש. 2. מכיוון שאני אשתמתש בבלוקים 2 חורים אז את העומדים ניצוק לתוך הבלוק כל 3' מ'. 3. חגרורה עליונה לדעתי לא הכרחית לגובה 1.4 מ'. בכל מקרה אני מתכוון לקחת בנאי מהשטחים לעבודה. העניין הוא הזמנת כמות חומר נכונה וזו שאלתי?

מאגר

New member
מאחר וזו גדר וגדר גובלת עם בעלי

אחרים קרי הצד הפוהנ לרחוב במקרה זה העיריה או המועצה יש להכין תוכנית ע"י קונסטרוקטור ולהיצמד לתוכנית מאחר וכל נזק שיגרם לצד ג' יהי באחריותך לשון החוק עם איזה בעל מקצוע תבצעי את זה זה כבר עיניך אך תוכנית חייבת להיות וחגורה עליונה כנ"ל

Rשף

New member
ואם זה בשטח פרטי ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

רק נדמה לי או שבכל מקרה צריך את כל מה שציינת ?

Rשף

New member
נצל"ש- איך הסכמת להשתלטות על הפורום

איך הסכמת להשתלטות העוינת של התוכנית המוזרה ההיא על הפורום הנפלא הזה ?

מאגר

New member
אני לא הסכמתי וגם הנהלת תפוז

מצטערים על כך ולא יודעים איך להפטר מהדבר הזה רק אחרי גמר התוכנית בעוד שבוע.

Rשף

New member
אז מי נתן להם צבע אדום ?

מאגר

New member
לא יודע בתחילה רצו לעזור להם ואחר

כך ראו את השבר שנוצר זה פשוט אסון ובכנס תפוז דמרתי עם הנוגעים בדבר ונאמר לי חד משמעית שדבר כזה לא ישנה בעתיד

מאגר

New member
זה בכלל לא משנה עםזה שטח פרטי או

ציבורי זה חייב תיכנון אחרת זה עשוי לחזור אליך כמו בומרנג בסיבוב הפוך. יש חוק וכדאי מאוד לכבדו! כי כבר קבע המחוקק שאי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש ולפעמים העונש הוא הרבה יותר גרוע שהוא גם בלתי הפיך.

למעלה