בניין רב קומות

בניין רב קומות

שלום אני גרה בדירת גג. לפני כשנה אישרה הוועדה המחוזית ברמלה בניה של ביניין בן 8 קומות לצידו השמאלי של הביניין שבו אני גרה.והחמור מכל שמרפסות השמש של הביניין שמוקם פונות לכיוון חדרי השינה שלנו ומולם. יש לציין שהביניין שבו אני גרה הוא בן חמש קומות. הביניין שהוקם הוא בשלבי בניה מאוד מתקדמים. בעבר הגשנו עתירה לראש העיר שבו אני גרה וכן לוועדה המחוזית אשר נמצאת ברמלה והם מצידם דחו את העתירה והתירו לקבלן לבנות את הביניין למרות מחאותיהם של הדיירים באיזור. שאלתי היא: האם ישנה עילה לתבוע את הקבלן או את העיריה בגין הרעת תנאי המגורים. חוסר הפרטיות שהיה לי ולמשפחתי בגג?? ובחדר השינה שמהיום שיגורו שב שוב לא אוכל לפתוח את שלבי התריס כפי שהייתי רגילה. מחסור בחניה ברחוב. והצללה על הביניין שלנו. אודה לכם על התייחסותיכם לשאלתי.

יש מקום ועוד איך

את יכולה לתבוע את הגורמים הבאים : 1 - ועדה המחוזית . 2 - עיריית רמלה . 3 - ראש העיר באופן אישי . 4 - חברת הבניה . 5 - בעל החברה באופן אישי . על ירידת ערך של הדירה , זה חייב להתמך בחוות דעת של שמאי מקרקעין , וכמובן עו"ד טוב שמכיר את הפרטיקה בעניין הנדון

cobby

New member
תבדקו האם בוצע שינוי תב"ע

תב"ע = תוכנית בנין עיר והאם ניתנו לקבלן הקלות מבלי שנדרשתם לחתום עליהם

בדקנו את נושא התב"ע

ואכן ניתנו הקלות לקבלן ללא ידיעת דיירי האיזור שנפגעו מאוד מהקלות אלה. מה שכן, טוען הקבלן שהוא פרסם באיזה שהוא עיתון שכוח אל שבחיים מישהו לא היה מגיע אליו (עיתון הצופה) מודעה בדבר תוספת בניה זאת. מה עושים הלאה??? ממתינה לתגובותיכם בתודה מראש

amic

New member
על פי החוק הוא חייב לשלוח מכתב

רשום לכל דיירי המגרשים הסמוכים למגרש בו הוא בונה -מכתב בנוסח זהה להודעת הפרסום בעיתונות אם לא קבלתם מכתב וגם השכנים האחרים לא קבלו הרי שנעשתה איזו שהיא עברה

אכן, נשלח מכתב

ואפילו מכתב רשום לאחר ששלחנו מכתבים רשומים לראש העיר, למהנדסת העיר לוועדה לתכנון ובניה וכו'. הגיע ביום בהיר מכתב רשום בצורה הכי דחופה לכלל הדיירים.כנראה שבזאת הוא חשב שפתר את עצמו. מה לעשות הלאה? ממתינה לתגובותיכם אנשי פורום נכבדים

cobby

New member
לרוץ לעו"ד

להגיש מיד התנגדות לבניה בבית המשפט המחוזי עקב פגיעה הנגרמת לאיכות החיים שלכם לאור ההקלות שניתנו לקבלן ולעצור את הבניה.

למעלה