בניין ראשי -כיתה 611

אפריל1188

New member
בניין ראשי -כיתה 611

קיבלתי שיבוץ לעשות שם את הבחינה הפסיכומטרית אני אודה לכם מאוד אם מישהו יוכל לומר לי פרטים על הכיתה (שולחן \ כסא סטודנט ?) תודה מראש.

cluches

New member
תביאי פקקי אוזניים.

אולם סטנדרטי, מהקטנים יותר, לא כיסאות סטודנט אלא שורות של שולחנות מאורכים. אם את יושבת באחד הצדדים ומישהו מהאמצע רוצה לצאת לשירותים את צריכה לקום כשהוא יוצא ולקום כשהוא חוזר. המשגיחות יושבות על במה שקצת מרעישה כשהולכים עליה. הדלתות טיפה חורקות כשפותחים/סוגרים אותן. אם אני לא טועה זה מהכיתות שהמיזוג בהן הוא מרכזי ולכן אי אפשר לבקש שיכבו/יחלישו/יגבירו. אני כבר לא זוכרת איך המשגיחות של הפסיכומטרי מתנהגות, אבל אם הן דומות במשהו לאלה של האוניברסיטה - תנסי לשבת ליד אחד הקירות. אני תמיד מנסה להתרחק מהמקומות שבצידי השולחנות כי כשעוברות שעה-שעתיים ולמשגיחות נהיה משעמם (הן גם מדברות ביניהן בלחישות רועמות) הן מתחילות להסתובב בכיתה ומדי פעם נעמדות ליד אחד הסטודנטים ומציצות לו לבחינה, לראות על מה מדובר. אותי זה מאוד מוציא מהריכוז, לדעת שיש מישהו שעומד לך מעבר לכתף ומסתכל על מה שאת כותבת בזמן אמת, ואם אני מעירה והן מסתלקות לוקח לי כמה דקות לחזור לריכוז מלא, אבל אולי זאת רק אני, ואולי אלה רק המשגיחות של האוניברסיטה ולא של הפסיכומטרי. בכל מקרה תביאי פקקי אוזניים.
ובהצלחה!

cluches

New member
אה סליחה, אני חושבת ש-611 זה אולם

בלי מקומות ליד הקירות. אז תשבי באמצע..

Candy Claws

New member
בניין הפקולטה למדעי החברה חדר 5014.

איך שם? וכמה זמן לפני כן כדאי להגיע?

MsUnderstood

New member
האמ..

שולחנות ארוכים צרים יחסית לדעתי עם כיסאות שצמודים לעמודים ככה שהם מסתובבים וחורקים...זאת לא אולם אלא כיתה בינונית כזאת...כמה זמן להגיע לפני זה בחירה שלך..

למעלה