בנייה

lilolilo2

New member
בנייה

אני יודעת שזו שאלה כללית אבל בכל זאת אולי תכוונו אותי. אנחנו מתכננים לקנות איזשהו ביית הרוס שיושב בשטח של כמעט דונם ולבנות ביית לנו ולהורים שלי , אחד ליד השני עם גינה(לכל אחד 2 קומות). מה חשוב לברר? ובכלל כמה עולה לבנות ביית (בערך!!) 2 קומות נגיד בערך 150 מטר?

cobby

New member
הבניה עצמה בלבד

כ-100.000$ תלוי ברמת הגימור שתבחרו

lilolilo2

New member
לכל אחד או ל2 הבתים יחד????

ושאתה אומר הבנייה הכוונה גם לחלונות דלתות וכו? תודה מראש

cobby

New member
לכל ה-150 מ"ר

ואם מדובר ב-2 יח' של 150 מ"ר אז תכפילי וזה כולל את כל מה שקשור להשלמת הבית , לא כולל תכנון , היטלים , אגרות , ולא כולל עלות ההריסה של הבתים הקיימים ואם הפיתוח מורכב אז לא כולל עלות פיתוח החצרים

lilolilo2

New member
זה בבית הקיים. השכנים לא רוצים.

קרציות. אז בא לנו לעבור...

cobby

New member
ברגע שיש הסכמה של מעל 50%

מהדיירים בבנין , אזי אין להם עילת התנגדות וכמובן בתנאי שיש את אחוזי הבניה המתאימים מטעם הרשויות

lilolilo2

New member
אוקיי אבל אף אחד לא רוצה לעשות

מקפסת. אולי עוד שכן אחד. וזה קצת מוזר אם רק אני יעשה

lilolilo2

New member
ו...

אם אלה מתחתיי(אני קומה שנייה) לא יסכימו? כלומר יהיו ב50% שלא מסכימים? הם לא יחשבו? והאם שכנים שהחלון שלהם בצד שני של הבלוק גם נחשבים ב50%? או רק אלה שבצד שלי וגם לא נעים כל כך מהשכנים שאומרים שזה יכער את הבלוק אם רק אני יעשה

cobby

New member
אז יזמנו אותם לוועדת שכנים

ושם יצטרכו לנמק מדוע הם מתנגדים . ומי אמר שאת צריכה לעשות מרפסת מכוערת שתכער את הבלוק? למה להיות שלילית תחשבי תמיד חיובי , תחשבי תמיד יפה וז תתכנני מרפסת יפה שתשביח את מראה הבנין

Aak5

New member
כמו שאמר

קובי אז הסד"ג נכון זה במקרה שאין הפתעות והמבנה לא מורכב והגמרים בסטנדרט. צריך ושריין 15-30% לשינויים ולדברים לא צפויים , יש הרבה גורמים בדרך שיכולים לשנות את התקציב. אשמח ליצירת קשר פרטים הכרטיס האישי

lilolilo2

New member
מי אמר לך?

אמנם אני שואלת ומתייעצת אבל זה השלב הראשון לא? אני לא מכירה אף אחד בתחום ובהחלט שאתחיל לפעול אצור איתו קשר פשוט לפני כן יש דברים לברר שלא קשורים כמו טאבו , אישורים וכו. אני רק בתחילת הדרך

cobby

New member
כי אלו הם הנתונים

שבוע שעבר רצית מרפסת קונזולית בביתך היום כבר קנית מגרש ורוצה לבנות בו 2 בתים של 150 מ"ר ב-60.000$ נו באמת , זה נראה לך מציאותי לפנטז ככה בקול רם?

מה כל כך מוזר??????

רצינו להתקדם. עם מרפסת לא כל כך הולך אז חשבנו לקנות שטח. לבד אין לנו כסף ועם ההורים יש מצב. ואני לא רוצה לבנות 2 בתים ב60 אלף חשבתי שזה העלות..בשביל זה באתי להתייעץ

Aak5

New member
אני אומנם

חדש בפורום, ויש אומרים שאני נאיבי אבל כשלך לחמך זה אף פעם לא מזיק לפעמים זה לא מפריע . הבנתי שיש פה היסטוריה אבל אף פעם לא מאוחר להיכנס

למעלה