certified.woke
Well-known member
השורף - בבית אסורים.אז התקיימה, אני מניח שמאוד כאב לנייר על שדקרו אותו אלו שדקרו ואתה חש את כאבו.
בכל אופן אלו שדקרו את הנייר לא שרפו חיים איש.
ובאשר למנסור עבאס
שותפיו הרעיוניים - נחשפה ערוותם...
השורף - בבית אסורים.אז התקיימה, אני מניח שמאוד כאב לנייר על שדקרו אותו אלו שדקרו ואתה חש את כאבו.
ובאשר למנסור עבאס
אבל אתה שיקרת ואמרת שהם היו בחתונההשורף - בבית אסורים.
שותפיו הרעיוניים - נחשפה ערוותם...
יהודי שדוקר תמונה של תינוק שנרצח מביא ליהודים את התרבות הפלסטינית.אז התקיימה, אני מניח שמאוד כאב לנייר על שדקרו אותו אלו שדקרו ואתה חש את כאבו.
ובאשר למנסור עבאס
כשאותו יהודי יהיה מנהיג מפלגה פוליטית בישראל, לכל טענת הסרק הזאת שכל עניינה בריחה מדיון ענייני (ע"י קודמיך) אולי תהיה רלוונטיות כלשהי לדיון.יהודי שדוקר תמונה של תינוק שנרצח מביא ליהודים את התרבות הפלסטינית.
וגולקנופף וגפני רוצים אייתולות יהודיות בישראל שרק מי שמועצת גדולי התורה תאשר יוכל להתמודד לראשות הממשלה, אבל כל אחד פועל בהתאם לכוח הפוליטי שיש לו ועבאס לא דרש מעבר למה שאפשר לדרוש עם 4 מנדטים.אז התקיימה, אני מניח שמאוד כאב לנייר על שדקרו אותו אלו שדקרו ואתה חש את כאבו.
ובאשר למנסור עבאס
באמת תודה לעבאס שלא דרש מעבר לכמה מיליארדים טובים וממשלת שמאלוגולקנופף וגפני רוצים אייתולות יהודיות בישראל שרק מי שמועצת גדולי התורה תאשר יוכל להתמודד לראשות הממשלה, אבל כל אחד פועל בהתאם לכוח הפוליטי שיש לו ועבאס לא דרש מעבר למה שאפשר לדרוש עם 4 מנדטים.
הוא לא דרש ממשלת שמאל הוא רצה להסכים בשתיקה לממשלת ימין, סמוטריץ' ובן גביר הם שהתעקשו להחרים אותו.באמת תודה לעבאס שלא דרש מעבר לכמה מיליארדים טובים וממשלת שמאל
מחקים את ריקוד "הנצחון" של 3 הקופים והגמד?בנט וחבריו רוקדים
זה fake
אני חושב שיש המון דמגוגיה סביב החוק הזה.זה fake
אבל אם כבר התחלת במצווה...
מה דעתך על זה שהליכוד מבקש לגייס את המפלגות הערביות כדי להצביע בעד חוק הגיוס ?
אני מניח שאתה מבין מה האינטרס הערבי
פשוט שיהיו פחות חיילים בצבא הכיבוש (בעיניהם) הציוני .
אם רוצים "באמת לגייס חרדים" שום חוק הוא לא הדרך. רק הידברות, שכנוע, חינוך ונכונות לפשרות יוכלו להביא זאת ביום מן הימים. אבל... במסגרת האפשרויות והרצונות של כל הצדדים, שזה בעיקר רצון להוריד את הנושא מסדר היום (אליו הועלה כזכור ע"י ביהמ"ש ולא ע"י העולם הפוליטי), אין ספק שהחוק הזה שיש בו הרבה מאוד הישגים לתומכי הגיוס, בהחלט מהווה צעד חשוב בדרך הנכונה.אני חושב שיש המון דמגוגיה סביב החוק הזה.
אם רוצים באמת לגייס חרדים רק החוק הזה הוא הדרך.
אם באמת רוצים לגייס חרדים צריך לשלול מהם כל תקציב שבא מהמדינה, מי שלא מתגייס לא יוכל לצאת מהארץ, לא יוכל להוציא רישיון נהיגה ולא לכהן בשום תפקיד ציבורי. אחרי כל זה הם יעמדו בתור בבקו"ם. אמנם לא כולם אבל הרבה יותר ממה שחוקי ההשתמטות מציעים.אני חושב שיש המון דמגוגיה סביב החוק הזה.
אם רוצים באמת לגייס חרדים רק החוק הזה הוא הדרך.
סתם למקרה שאינך מעודכן, בהוראת הייעוץ המשפטי (וספק ביהמ"ש) אכן קוזזו רוב התקציבים עד שיחוקק חוק גיוס [זאת בדיוק הסיבה היחידה שהעולם החרדי תומך בחקיקה הזאת (משהו שמעולם לא היה), גם אם חלקו לא מסכים עם הנוסח הנוכחי]. ותראה איזה קטע, אפילו חרדי אחד לרפואה לא התגייס מעבר למכסה הקבועה מראש עקב כךאם באמת רוצים לגייס חרדים צריך לשלול מהם כל תקציב שבא מהמדינה, מי שלא מתגייס לא יוכל לצאת מהארץ, לא יוכל להוציא רישיון נהיגה ולא לכהן בשום תפקיד ציבורי. אחרי כל זה הם יעמדו בתור בבקו"ם. אמנם לא כולם אבל הרבה יותר ממה שחוקי ההשתמטות מציעים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.