הנושא הראשון לפורום: ../images/Emo47.gif
בנדנות יקרות! מאחר ובוביט (ד"ש אגב..) וחברות פורום רבות רוצות נושא לדיון החלטתי להשקיע במחשבה ולהעלות נושא לדיון. חשבתי על זה. הנושא, לדיון, חייב להיות נושא חשוב. הרי הוא מיועד לדיון. על כן צריך לחשוב ממש ברצינות ולראות מה יעניין את כולן כדי שיהיה לנו פה דיון. על בסיס נושא כמובן. לדיון.
נו באמת בוביט?! למה להרוס את הכיף??!!! הרי כל הקטע הקיטשי השיטחי המעט מזוייף הזה שהולך פה הוא סך הכל מה שהבנות פה צריכות (כולנו)- תשומת לב. יחס חם. חיוך, חיבוק, נשיקה, תמיכה, יד, תולי ולונה. זה צורך אנושי. WE NEED THIS עד כמה שזה שטחי. וזה לא כזה נוראי - סה"כ כל פעם שמישהי מעלה נושא לדיון (לעתים רחוקות יחסית אני מודה) כולן נרתמות מייד ונותנות את דעתן ועצתן וזה ממש יפה. אם מישהי תחווה את דעתה בנושא כלשהוא רציני אף אחת לא תרד עליה. אף אחת לא תשתיק אותה. מקסימום הכי גרוע אף אחת לא תענה לה... אבל כנראה שזה לא היה מעניין מספיק. בקיצ-קוץ בוביט, רעיונות פילוסופים חדשים לא יתחילו לרוץ כאן בקרוב. הלוואי וזה היה כל כך קל. העיקר:
הכל ז ו ר ם. אבל זו רק דעתי הצנועה שלי... (?!)... ו... תקפצי לבקר קצת יותר בוביט.
לירון. נ.ב: אם לא הבנת, אני מסכימה איתך אבל פשוט לא חושבת שזה יקרה. אבל.. רגע.. בסוף התדיינו קצת, ראית מה זה..??!?