בנות...

בוביט

New member
בנות...

הועלתה הצעה בין חברות הפורום... אני חושבת שהפורום מתקדם יפה... אבל לפי דעתי ואחרי שדיברתי עם עוד חברות פורום... הההצעה שעלתה היא שתתנו נושאים לדיונים ונפתח בפורום דיונים בנושים שונים שמענינים אותכן וכמובן שקשורות לשם הפורום. אז.. רק תזרקו נושאים...

קרן^

New member
הנה נושא בנות.. תתחילו לשרשר! ../images/Emo22.gif

נושא/שאלה לעניין: בנות... איך אפשר לדעת אם את לסבית/דו/סטרייטית? זו שאלה מאד מסובכת, עם מיליון הסתעפויות זה אומר.. גיל, מצב (נשואה/רווקה), עם חבר, בלי חבר... כל מיני כאלה תתחילו, וכשיהיה לי זמן (בתור הנשואה פה) אני גם ארחיב על הנושא. אחלה רעיון בוביט שלנו
אוהבת
קרן

קרן^

New member
שירשוריםםםםםםם

זה רק נכתב כדי להיות בהתחלה
א נ י פ ו ש ע ת ! א נ י י ו ד ע ת קרן

פלג^ר

New member
ואני אציג את עמדת אם חד הורית דו

מינית.בומבה של נושא ואם אפשר לארגן פגישת פורום.

בוביט

New member
איך אפשר לדעת...

לפי דעתי אף פעם אי אפשר לדעת כמו שכתבתי בהודעה לפני הרבה זמן... זה לא משנה הגיל לא משנה איפה את או עם מי את נמצאת... יש נשים שגם בגיל מבוגר מאוד פתאום מחליטות לעזוב את הילדים והבעל ולבנות משפחה עם אישה.. אז לדעת בטוח.. לא חושבת שאפשר... כמו שאי אפשר לדעת אם את לסבית אי אפשר לדעת אם את סטרייטית.. שום דבר לא סגור
אבל... אפשר לדעת באותו הרגע... רגע מסוים מישהי מסוימת.. שיש משיכה... אז לנסות.. ולבדוק, להיות פתוחים להכל בלי לשלול שם דבר... אז.. אני חושבת שלדעת אי אפשר... לא בטוח. תמיד זה יכול להשתנות.... אז גם אם יש לך חבר וגם אם יש חברה... אם את דו סטריטית או לסבית זה ממש לא משנה... כי תמיד אפשר להשתנות ותמיד אפשר לשנות...

פלג^ר

New member
מה שנכון נכון אבל לשנות את היותך

דו או לסבית אי אפשר!להסתיר אפשרי אך המועקה קשה

plus

New member
לדעתי לא יודעים, פשוט מרגישים

כי זה בא כל כך מבפנים שזה חייב לצאת.. הרגשות האלה ששולטות בך וממלאות אותך לגמרי וזה ברור.. הצורך "לדעת" בצורה שבה מתכוונים בד"כ נובע מהצורך להגדיר. לפי דעתי כל הקטע של ההגדרה מוטעה. אדם הוא יצור אנוש בשלמותו איך שהוא נברא ואין צורך להגדיר מהו. אידאל שכזה, אני יודעת, אבל תחשבו על זה שאם לא היו את הנורמות החברתיות האלה שבאות ושואלות אותך בפרצוף: מי אתה??!! מה אתה??!! איך אתה??!! עם מי אתה??! אז הכל היה יותר... ורוד? לא! (כי זו גם הגדרה) - טוב. מאושר. זה הרעיון. נסחפתי אני יודעת. פואנטה: מה שמרגישים מבפנים זה מה שנכון וזה מה שצריך לעשות. לרצות = להגשים. יש?
.ל.

אני לגמרי חושבת ככה

אם לא היה את כל ההגדרות האלה באמת היה יותר נוח לחיות פה. אני חושבת שיש בבנאדם יותר מהמין שלו... כל בנאדם בא בפני עצמו, ולכן אי אפשר להגדיר. -נולי

דעתי בעניין....

אני חושבת שכל אדם הוא דו מיני,והוא עשוי להימשך לשני המינים. חלק מהאנשים מגשימים את ההתנסות עם בן מינם,וחלק לא, ורק אחרי שאתה חווה חוויה כזו,רק אז אתה יכול לדעת איזה סוג אורח חיים מיני אתה רוצה לקיים. יש אנשים שלא נהנים מהחוויה,אם כי הם נמשכים מאד,ומחליטים לנהל אורח חיים סטרייטי,ויש אנשים שההתנסות עם בן מינם היא זו המועדפת עליהם ועל כן הם ינהלו אורח חיים הומוסקסואלי\לסבי. וישנם כאלה,שנהנים משני העולמות,ולכן יינהלו אורח חיים דו מיני! אני חושבת שהגיל עוזר לגבש החלטה יציבה לגבי הקביעה של אדם איזה אורח חיים ינהל. בגיל צעיר, יצר הסקרנות שולט ונוטים להתנסות בחוויות ועפ"י הן קובעים את אורח החיים,מה שעלול להתפרש אח"כ כלא נכון. כמובן שישנו העניין של הנורמה החברתית ו"מה יגידו השכנים",שזה כבר סיפור אחר,שמונע מאנשים לנהל אורח חיים כזה או אחר למרות המשיכה והסקרנות. מאחלת לכם שבוע נפלא ד"ר רות אההה סליחה,זמרת בארים
<טעות,טועים,טעינו>

plus

New member
הנושא הראשון לפורום: ../images/Emo47.gif

בנדנות יקרות! מאחר ובוביט (ד"ש אגב..) וחברות פורום רבות רוצות נושא לדיון החלטתי להשקיע במחשבה ולהעלות נושא לדיון. חשבתי על זה. הנושא, לדיון, חייב להיות נושא חשוב. הרי הוא מיועד לדיון. על כן צריך לחשוב ממש ברצינות ולראות מה יעניין את כולן כדי שיהיה לנו פה דיון. על בסיס נושא כמובן. לדיון.
נו באמת בוביט?! למה להרוס את הכיף??!!! הרי כל הקטע הקיטשי השיטחי המעט מזוייף הזה שהולך פה הוא סך הכל מה שהבנות פה צריכות (כולנו)- תשומת לב. יחס חם. חיוך, חיבוק, נשיקה, תמיכה, יד, תולי ולונה. זה צורך אנושי. WE NEED THIS עד כמה שזה שטחי. וזה לא כזה נוראי - סה"כ כל פעם שמישהי מעלה נושא לדיון (לעתים רחוקות יחסית אני מודה) כולן נרתמות מייד ונותנות את דעתן ועצתן וזה ממש יפה. אם מישהי תחווה את דעתה בנושא כלשהוא רציני אף אחת לא תרד עליה. אף אחת לא תשתיק אותה. מקסימום הכי גרוע אף אחת לא תענה לה... אבל כנראה שזה לא היה מעניין מספיק. בקיצ-קוץ בוביט, רעיונות פילוסופים חדשים לא יתחילו לרוץ כאן בקרוב. הלוואי וזה היה כל כך קל. העיקר: הכל ז ו ר ם. אבל זו רק דעתי הצנועה שלי... (?!)... ו... תקפצי לבקר קצת יותר בוביט.
לירון. נ.ב: אם לא הבנת, אני מסכימה איתך אבל פשוט לא חושבת שזה יקרה. אבל.. רגע.. בסוף התדיינו קצת, ראית מה זה..??!?

בוביט

New member
לירון...

זה יקרה... ולא אמרתי שהפורום שיטחי או משהו כזה ולא התכוונתי להכניס לפה פילוסופיה.. רק נושאים שמענינים (יכולים לענין) את הבנות בפורום... ולירון.. זה לא נורא לחשוב לפעמיים ולהעלות נואים, לדאוג שהפורום יזוז ברצינות ולא רק (גם אבל לא רק) "חיבוקים, נשיקות, אני מתגעגעת, אני אוהבת, תתקשרי"... אני חושבת שאפשר לצפות מחברות הפורום לקצת יותר רצינות... וזה יהיה מענין לראות פה דיונים בנושאים שונים שמענינים אותכן... אם את לא בעינין.. את לא חייבת להגיב... אבל אל תשללי יום טוב לך

למעלה