ברצינות?בנות
דתי הולכת ומתחזקת , זה שוב הריון בחצוצרה !(אני מיואשת לגמרי) מקוה שאני טועה נדע בשבוע הבא . שבת שלום !
מחזיקה אצבעותבנות
דתי הולכת ומתחזקת , זה שוב הריון בחצוצרה !(אני מיואשת לגמרי) מקוה שאני טועה נדע בשבוע הבא . שבת שלום !
גל, מקווה שאת טועה בגדולבנות
איך את יודעת?בנות
אמןאיך את יודעת?
אני מאוד מקווה שזה לא נכון מחזיקה לך אצבעות . יש סיבה שהקליטה היא בחצוצרה?
אוי, גל, אני מקווה שאת טועה.בנות
הרופא שלי אופטימיאוי, גל, אני מקווה שאת טועה.
רק בגלל הכאב? ומה אומרים הרופאים? יש להם השערה איך יתכן ש-5 פעמים ההריון היה בחצוצרה? אני ממשיכה להחזיק אצבעות עד לאולטרסאונד. אל תשכחי לעדכן אותנו.
מקווה שאת טועהבנות
היום עשיתי בדיקת בטאמקווה שאת טועה
ושההריון נמצא במקומו.
זמן הכפלה 82 שעותהיום עשיתי בדיקת בטא
והתוצאה 640 . מה דעתכן ?
היי ורדהזמן הכפלה 82 שעות
מצד אחד זה קצת נמוך - היה עדיף אם זה היה 72 שעות. אבל מצד שני מדובר בגוף ולא במחשב, ולכן לא הייתי קופצת להסיק מסקנות, אלא מחכה באופטימיות עד לאולטרסאונד - באיזה יום זה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.