בנות

מצב
הנושא נעול.

ג ל2

New member
בנות

בנות
דתי הולכת ומתחזקת , זה שוב הריון בחצוצרה !(אני מיואשת לגמרי) מקוה שאני טועה נדע בשבוע הבא . שבת שלום !

MIF2002

New member
מחזיקה אצבעות

בנות
דתי הולכת ומתחזקת , זה שוב הריון בחצוצרה !(אני מיואשת לגמרי) מקוה שאני טועה נדע בשבוע הבא . שבת שלום !
מחזיקה אצבעות
גם אל הבנתי איך את יודעת שזה בחצוצרה - בכל מקרה מקווה שתתבדי, ומחזיקה לך אצבעות!

איך את יודעת?

בנות
איך את יודעת?
אני מאוד מקווה שזה לא נכון מחזיקה לך אצבעות . יש סיבה שהקליטה היא בחצוצרה?

ג ל2

New member
אמן

איך את יודעת?
אני מאוד מקווה שזה לא נכון מחזיקה לך אצבעות . יש סיבה שהקליטה היא בחצוצרה?
אמן
ואני טועה ,אבל כמו שאמרתי הייתי כבר 5 פעמים בהריון בחצוצרה ואני מכירה את הגוף שלי ,יש לי מין כאב עיצבי לאורך כל הרגל (ימין- איפה שנשארה לי חצוצרה )וזה לא נותן לי מנוחה ,למרות שהפעם אני לא מדממת שזה חשוב ביותר ובאולט (5 ימים אחרי הבדיקה )אומנם לא ראו שק הריון אבל הרירית היתה 10 מ"מ שלדעתי זה טוב . אני מכירה מצבים שלהריון גם ברחם וגם בחצוצרה באותו זמן , כמו שאמרתי רק הזמן יגיד את שלו ! תודה ג ל2

העין ה 3

New member
אוי, גל, אני מקווה שאת טועה.

בנות
רק בגלל הכאב? ומה אומרים הרופאים? יש להם השערה איך יתכן ש-5 פעמים ההריון היה בחצוצרה? אני ממשיכה להחזיק אצבעות עד לאולטרסאונד. אל תשכחי לעדכן אותנו.

ג ל2

New member
הרופא שלי אופטימי

רק בגלל הכאב? ומה אומרים הרופאים? יש להם השערה איך יתכן ש-5 פעמים ההריון היה בחצוצרה? אני ממשיכה להחזיק אצבעות עד לאולטרסאונד. אל תשכחי לעדכן אותנו.
הרופא שלי אופטימי
לא שיתפתי אותו בחששות הרי הוא לא יוכל להגיד כלום עד שנראה איפה ההריון ,הסיבה שזה קורה כל הזמן ראשית כי החצוצרות שלי סגורות חלקית (היום רק חצוצרה אחת )וכנראה שהן מפרישות חומר כימי שמושך את העוברים או בגלל החסימה החלקית העוברים עולים לחצוצרה אך לא מצליחים לרדת לרחם בחזרה .

Hamsa

New member
מקווה שאת טועה

בנות
מקווה שאת טועה
ושההריון נמצא במקומו.

העין ה 3

New member
זמן הכפלה 82 שעות

היום עשיתי בדיקת בטא
והתוצאה 640 . מה דעתכן ?
זמן הכפלה 82 שעות
מצד אחד זה קצת נמוך - היה עדיף אם זה היה 72 שעות. אבל מצד שני מדובר בגוף ולא במחשב, ולכן לא הייתי קופצת להסיק מסקנות, אלא מחכה באופטימיות עד לאולטרסאונד - באיזה יום זה?

ג ל2

New member
היי ורדה

זמן הכפלה 82 שעות
מצד אחד זה קצת נמוך - היה עדיף אם זה היה 72 שעות. אבל מצד שני מדובר בגוף ולא במחשב, ולכן לא הייתי קופצת להסיק מסקנות, אלא מחכה באופטימיות עד לאולטרסאונד - באיזה יום זה?
היי ורדה
דיברתי עם היחידה והם לא ממש התלהבו מהתוצאות ,מחר דם ויום חמישי אולטרה סאונד, ביי ג ל2

מצב
הנושא נעול.
למעלה