בנות

עוגייה

New member
בנות

מה אתן לובשות בסילבסטר..?כאילו אתן קונות שמלה מיוחדת או שאתן לוקחות שמלה מחברות/מהארון שלכם, או שאתן בכלל לובשות חצאית? תודה

nirush~

New member
אני אישית

הולכת עם חצאים, אבל.. למה שללת את האפשרות של מכנסיים?

עוגייה

New member
היא התכוונה לחצאית..

ואצלנו יש מין "מסורת" כזאת לבוא עם שמלה...זה לא ששללתי את האפשרות, אני פשוט מעדיפה לבוא עם שמלה/חצאית

poison in love*

New member
אני ...

מעדיפה ללכת עם מכנסיים... לא נוח עם חצאית או שמלה... פשוט לא נוח... שמלה וחצאית אני לובשת רק לאירועים וכאלה...

nirush~

New member
כן, התכוונתי לחצאית..

ואני כאילו גם בדרך כלל מדיפה מכנסיים כמה שיותר ג´ינסים], יותר טוב אצלי אבל גם אין לי בעיה עם חצאיות- אם הם יפות, נוחות, ואת אוהבת אותם, אז סבא בא שמלות אישית אני לא כל כך אוהבת. אבל כל אחד והטעם שלו=) תלכי עם מה שאת חושבת שיהיה לך הכי נוח, והכי יפה!! אני נגיד, מתכוונת ללכת היום עם ג´ינס.. הכי נוח ויפה לדעתי.. מקווה שעזרתי.. ~טל~

עוגייה

New member
זה סתם היה סקר שכזה..

ואני גם אוהבת ג´ינסים- מתרחבים, עם גוונים, כל מיני דברים מגניבים כאלו

Angel Of Tears

New member
מי בכלל יוצא?!

דבר ראשון אני לא מבינה מה עושים כזה ביג דיל מהסילווסטר.. אז שנה מתחלפת, זה כאילו שיש למישהו חתונה שצריכים לקנות בגדים חדשים. אני בדרך כלל בסילווסטר נשארת בבית (בשלוש שנים האחרונות הייתי חולה) ואם לא אני מוצאת לי איזה בגד בארון ואולי אולי קופצת לאיזו חנות בכדי לקנות לי חולצה, כי זה תירוץ נהדר לקבל קצת כסף מההורים. אני מעדיפה לבלות את הסילווסטר עם החבר שלי בבית מול הטלוויזיה, מתחת לשמיכה.

nirush~

New member
טוב, אבל לא לכולם פה יש חבר..

באמת שלא.. לי לפחות לא.. אז אני מעדיפה לצאת לת"א איפשהו ולחפש מישהו, ובשביל לחפש מישהו, או יותר נכון למצוא מישהו, צריך ללבוש משהו חבלזון =)

Angel Of Tears

New member
שיחקת אותה!

אני מורידה בפנייך את הכובע.. את בהחלט צודקת, למרות שאני לא כזאת שמחפשת חבר במקומות כאלה, שיחקת אותה עם התשובה שלך

shiraz2

New member
עוגייה

ברור שקונים משהו !! אולי לא שמלה אבל זאת לא סתם מסיבה אלא סילבסטר!! אני לובשת חצאית ג´ינס מיני עם מין חולצה מזה פצצית שהיא בטן עם איקסים מלפנים.. משהו מסובך אבל יפה..!!! ומגפי ג´ינס כנראה!! תהנו בסילבסטר ושנה טובה!! אוהבת שירז

אני לא מאמינה שזה קורה לי אבל....

אני צריכה עזרה, מישהו שלמד איתי בשכבה בבי´´ס הזמין אותי לצאת והוא ממש שווה, אבל תמיד הייתה לו חברה ועכשיו אין לו ואין לי מושג מה ללבוש, החברות הקודמות שלו לא היו משקיעניות מי יודע מה אבל אני להרגשה הטובה חייבת להפגין הופעה.. למקרה שאני אתאכזב ממנו ואחפש מישהו אחר... סתם.. אני צריכה את זה להרגשה האישית שלי כי משום מה יורד לי הבטחון העצמי לידו..חחח.. מביך קצת... בכל מקרה הבעיה הכי גדולה כאן היא שיש לי אינספור בגדים, אבל עוד לא החלטתי לאן ללכת, ואז אני מאמינה שאני אתלבש בהתאם, אם יש למישהו הצעות למקומות בילוי (אני לא מכירה יותר מידי את ת´´א) או למה ללבוש (נסו לגוון כמה שיותר, אבל לא להפציץ מחירים, אני עדיין צריכה לשלם שכר דירה וזה בסכה´´כ 2002, בואו לא ניסחף...) תודה מראש מרגל ומזנב...חחח.... לילי

Angel Of Tears

New member
מזל טוב ובהצלחה!

אני חושבת, למרות שאין לי ממש ניסיון עם זה שאם תתאמצי יותר מדיי ותשקיעי יותר מדיי תראי משקיענית מדיי... אם הוא הציע לך לצאת כנראה שזה בגללך, אל תשקיעי יותר מדי ושיהיה לך בהצלחה!

shiraz2

New member
לילי!!

אני מסכימה עם זה שהוא יוצא איתך בגלל מה שאת ולא בגלל מה שתלבשי אבל אני מזדהה עם זה שכשאת מתלבשת
את מרגישה יותר בטוחה עם עצמך.. אז אני חושבת שאת צריכה ללבוש משהו מהממם אבל לא מוגזם. אני הייתי הולכת על חצאית ג´ינס כהה אבל לא מידי (רצוי מיני אבל אם קר והכל אז גם שבע שמיניות) וחולצה אדומה (רצוי בטן או עם מחשוף עגול) ואם את אוהבת את כובעים אז עם כובע אדום שזה משתלב ביחד ממש ממש יפה!! נעליים רצוי נעליי ג´ינס אבל אם אין אז אז נעלי עקב גבוהות. איפור- לא מוגזם קו דק של צללית בצבע הג´ינס (לא חזק מידי שלא יראה מוגזם ומגוחך) ומעל קצת בצד אדום (ממש טיפה אבל שיבחינו בזה) ושפתון שיעשה לך המון ברק על השפתיים רצוי בריח (יש עכשיו שפתונים של גיי-ד´ בריחות משגעים!! מנטה, דובדבן, וניל ועוד..) מקווה שעזרתי, בהצלחה ותהני ביציאה שלכם!! אוהבת שירז

Angel Of Tears

New member
יש לך קטע עם אדום וג´ינס מה?!

אישית, אני לא אוהבת חצאיות ג´ינס...זה נראה לי דוסי נורא, במיוחד שהן ארוכות או שבע שמיניות... וגם אדום זה לא צבע שאני מחבבת במיוחד.. אני אהבתי מאוד את החצאיות שיש בזארה עם המשבצות והפסים, בסגול, מהמם!! חוצמזה,העיני עם לובשים דברים אותו צבע זה נורא, אני שונאת שלובשים חליפות.. תלבשי בעיני, חצאית שחורה ותתאימי לה חולצה שאת אוהבת.. ושוב, אני טוענת מה שטענתי בהודעה הקודמת..

shiraz2

New member
מה??

זה ממש לא דוסי!! שלשום קניתי חצאית מיני ג´ינס מדהימה ולדעתי זה פשוט מדהים אבל כל אחד והטעם שלו. ולמה יש לי קטע עם אדום וג´ינס??? פעם ראשונה שאני מציעה את זה למישהו!! כן אני גם אהבתי את החצאית של זארה וגם בקסטרו הייתה שמלה בסגנון של זה, זאת שבר רפאלי דיגמנה. גם היא הייתה מדהימה.

Angel Of Tears

New member
אני צוחקת איתך..

חצאית מיני היא כלל לא דוסית, אבל שהיא שלושרבע או שבע שמיניות היא מתחילה כבר להראות דוסית (בעיניי)... בקסרו לא ביקרתי כל כך, כי אני משתגעת שם רק מהמחירים... אבל במנגו גם יש דברי יפים..(השמלות לא משהו!) ANGEL

בסוף נראתי פיצוץ...

לבשתי חצאית לבנה ארוכה עם שסע עד אמצע הירך ובתחילת השסע היה פרח בורדו , יחד עם זה שמתי חולצה לבנה שלושת רבעי שרוול ומעיל אדום פרוותי, היינו במסיבת טראנס בהרצליה פיתוח בניין ביץ´ והיה ממש אחלה, חוץ מזה שהדייט של י התעלף מרוב אלכוהול... חחח... רציתי לקבור את עצמי.. איך היה לכן בננות? אוהבת לילי

Angel Of Tears

New member
לילי..

מאיפה החצאית? נשמעת לי פיצוץ! האמת, שאני לא בן אדם של מסיבות, ככה שאני הייתי עם החבר שלי ונרדמנו בשעה 23:05 באמצע הנוסע השמיני הראשון! כן, מצחיק, כזאת אני! ANGEL

השאלתי מחברה שלא זוכרת איפה היא

קנתה אותה אז זה קצת בעיה, והחצאית באמת מיוחדת... לא יודעת אם אפשר להשיג אותה... אולי תוכלי ללוות אותה ... אוהבת לילי

למעלה